Da da!Han!$;Lfc je napisao/la:Sutra počinje ljetni prijelazni rok ?
Sutra dovodimo Enriquea, Cahilla, Younga, Adama, Hazzarda i Lamelu

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Da da!Han!$;Lfc je napisao/la:Sutra počinje ljetni prijelazni rok ?
Da pratis znao bih da je Mata bolji od svih navedenih, tek mu je 22. i po mom misljenju je uz Iniestu i Cazorlu-ovo je subjektivno, najjaci prednji vezni na svijetu..plavac u srcu je napisao/la:matu ne bih nikako dovodio mnogo je bolje rješenja su Young,Aguero,Hazard....
Ja sam citao i dobio informaciju iz engleske od jerana da je Young prekinuo pregovore s Liverpool-om i da ce najvjerovatnije preci u Manchester.........Bertrand je napisao/la:Mnogo medija piše kako je Young odbio United, te da je nikad bliži Liverpoolu. Ono što je definitivno sigurno je da su oba kluba zainteresovana za njega, a sada, da li vjerovati BBC Radiju, ili ne... svako neka vjeruje kako želi. Također, Ferguson izgleda nije spreman uložiti 16 miliona funti u Ashleya, već bi radije potražio nekog mlađeg i svježijeg igrača, što opet Kennyu daje prednost...
A šta da ti kažem... maloprije naiđoh na ovu informaciju. I ja sam neki dan pročitao da je gotovo izvjestan njegov odlazak u United...Ponos Torina je napisao/la: Ja sam citao i dobio informaciju iz engleske od jerana da je Young prekinuo pregovore s Liverpool-om i da ce najvjerovatnije preci u Manchester.........
http://www.givemefootball.com/premier-l ... inger-chasManchester United target Ashley Young has made a decision on where his future lies, and has chosen to sign a deal with Liverpool, according to BBC Radio.
Bog te cuoJimmy from the hood je napisao/la:Ashley Young 90% potpisuje za Liverpool
http://www.givemefootball.com/premier-l ... inger-chasManchester United target Ashley Young has made a decision on where his future lies, and has chosen to sign a deal with Liverpool, according to BBC Radio.
Jimmy from the hood je napisao/la:Da da!Han!$;Lfc je napisao/la:Sutra počinje ljetni prijelazni rok ?
Sutra dovodimo Enriquea, Cahilla, Younga, Adama, Hazzarda i Lamelu
Trenutno korisnika/ca: Semrush [Bot] i 2 gosta.