Nego, imal ko više informacija oko onog Makedonca što je bio na treningu?
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Raduje me kad procitam da je neko dosao do ovakvog zakljucka pogotovo ako si ti u pitanju u tvoju objektivnost ne sumnjam uopste...I sam je Amar rekao da smo iduce sezone glavni kandidat za titulu i nema razloga da mu nevjerujemo, covjek je mnogo puta pokazao da zna sta radi, nekako mislim da cemo ovaj sav nesupjeh iskaliti vec na olimpikuboccaccio je napisao/la:Bio sam na treningu i moram reci da se meni dopalo ono sto sam vidio ( mozda se neko nece sloziti samnom ako je bio prisutan)...trening dobar,kvalitetan,raspolozenje sasvim dobro,kao da se nije igrala utakmica vani...kasno su poceli,pa je pao mrak do kraja treninga,a nisu se palili reflektori...igralo se 8 + golman,tri ekipe i svaka ekipa sa svakom,na dva dodira maksimalno...puno trke,puno dobrih akcija...to je ono sto sam ja pricao da je do nasih glava...meni ovi momci izgledaju potpuno spremno...vjerovatno bi se izraelski spijun nasmijao na ovu moju konstataciju...bilo je dva tri juniora,ali iskreno nisam zapazio tog Nemanju,ili cak ako sam ga i vidio pomislio sam da je onda neki junior,nemam pojma,ali nisam vidio nikog ko bi mogao da mi pokaze nesto novo na terenu a da je neko novi,mora da je do mene...uglavnom puno trke,vrijedno se radilo,Amar na centru i mnogo vice,ucestvuje u akcijama i pomaze im da vide neke stvari...generalno opustena atmosfera i to me je mnogo obradovalo...bez obzira na ovaj poraz sto se desio i na sve okolnosti,ja sam na ovom treningu vidio 11 igraca koji mogu komotno da se prosetaju ligom,ili da su bar u samom vrhu,e sad mozda sam subjektivan,ali za nasu ligu smo dosta jaki.
jeste trening u 19h i veceras19TM87 je napisao/la:jel i veceras trening u 19h
@boccaccio ...i ja sam prezadovoljan s onim sto sam vidio sinoc na treningu, nadam se da je ta vlaznost u izraelu kako ljudi pricaju utjecala na ne davanje 100% od svojih mogucnosti
Stila je Zeljino dijete, mislim da je samo u pionirima bio u nekom klubu u Njemackoj, ali kao kadet, junior, prvi tim sve Zeljo. Ismet Stilic radi u Zelji kako se vratio sa porodicom iz Njemacke. Semir se samo rodio u Banovicima, poslije zivio u Njemackoj i kasnije u Sarajevu.pile87 je napisao/la:Igrao je za nase juniore ali je dosao iz buducnosti.Po cemu bi imali prejak tim zaboravljas da je Stila presjedio jedan dobar dio sezone na tribinama radi suspenzije a s druge strane koga smo to bili u stanju zaustaviti da ne ode i ponuditi mu bolje uslove.Prica o nekim nasim juniorima je glupa pa evo ove godine je presedan poveo Amar sve juniore u Fojnicu i nista njih par jos uvijek trenira sa prvim timom ali istinski kvalitet tipa Stila mi nismo u stanju zadrzati a i on je isti nemali broj puta osporavan kao igrac upravo od navijaca koji kako vjetar puse jos ce nako reci da nam trab vratiti Dzemu karlosa Sadikovica jer je nase djeteGrbavica moj zivot je napisao/la:Stila zeljino djeta 100 %,a da su ta zeljina djeca napredovala u prvi tim imali bi prjeku ekipu sjeti se 2002/03 dosta je bilo nase djece
Hvala na izvjestaju boccaccio, obradovao si me. Jer nisam u moguccnosti ovih dana da stignem na trening. Ako moze i veceras malo informacija pozpile87 je napisao/la:Raduje me kad procitam da je neko dosao do ovakvog zakljucka pogotovo ako si ti u pitanju u tvoju objektivnost ne sumnjam uopste...I sam je Amar rekao da smo iduce sezone glavni kandidat za titulu i nema razloga da mu nevjerujemo, covjek je mnogo puta pokazao da zna sta radi, nekako mislim da cemo ovaj sav nesupjeh iskaliti vec na olimpikuboccaccio je napisao/la:Bio sam na treningu i moram reci da se meni dopalo ono sto sam vidio ( mozda se neko nece sloziti samnom ako je bio prisutan)...trening dobar,kvalitetan,raspolozenje sasvim dobro,kao da se nije igrala utakmica vani...kasno su poceli,pa je pao mrak do kraja treninga,a nisu se palili reflektori...igralo se 8 + golman,tri ekipe i svaka ekipa sa svakom,na dva dodira maksimalno...puno trke,puno dobrih akcija...to je ono sto sam ja pricao da je do nasih glava...meni ovi momci izgledaju potpuno spremno...vjerovatno bi se izraelski spijun nasmijao na ovu moju konstataciju...bilo je dva tri juniora,ali iskreno nisam zapazio tog Nemanju,ili cak ako sam ga i vidio pomislio sam da je onda neki junior,nemam pojma,ali nisam vidio nikog ko bi mogao da mi pokaze nesto novo na terenu a da je neko novi,mora da je do mene...uglavnom puno trke,vrijedno se radilo,Amar na centru i mnogo vice,ucestvuje u akcijama i pomaze im da vide neke stvari...generalno opustena atmosfera i to me je mnogo obradovalo...bez obzira na ovaj poraz sto se desio i na sve okolnosti,ja sam na ovom treningu vidio 11 igraca koji mogu komotno da se prosetaju ligom,ili da su bar u samom vrhu,e sad mozda sam subjektivan,ali za nasu ligu smo dosta jaki.
19TM87 je napisao/la:evo veceras je bio na probi junior sarajeva momak igra desnog beka, ne znam kako se zove, ali kako sam cuo kadetsku skolu je prosao u zelji pa ja otisao gore i evo veceras bio na treningu...stvarno ne znam kako se zove ali ako je ko bio na utakmici zeljo-sarajevo juniori kad su igrali momak izgleda bas ono starije procelav...
al on je pod ugovorom za zelju,al je otisao u sarajevo i pao je na probi za prvi tim i onda se vratio19TM87 je napisao/la:jeste nasao sam sliku njegovu na fb
picic igrao za sveti klub ,digao nos radi jedne tekme gdje izostavljen iz 1 tima i presao u sarajevo u inat i sad se vratio fol na probu marsjug je samo jedan je napisao/la:al on je pod ugovorom za zelju,al je otisao u sarajevo i pao je na probi za prvi tim i onda se vratio19TM87 je napisao/la:jeste nasao sam sliku njegovu na fbu zelju
Jeste iz Madjarske ali se ne zna koji klub igra zadnjeg veznog a bila su jos neka 2 crnca na jugu pricaju Francuskiaddo_1987 je napisao/la:znaci taj da silva iz madjarske sto je dosao u zelju na probu ??
http://www.transfermarkt.de/de/roni/pro ... 04849.html vjerovatno je ovaj.JoinUnion je napisao/la:Jeste iz Madjarske ali se ne zna koji klub igra zadnjeg veznog a bila su jos neka 2 crnca na jugu pricaju Francuskiaddo_1987 je napisao/la:znaci taj da silva iz madjarske sto je dosao u zelju na probu ??
Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, Lokomotifa i 17 gostiju.