FK Rudar Prijedor
Re: FK Rudar Prijedor
da ovaj nermin huseinbasic nije mozda nedim huseinbasic.ovaj nermin je na zalasku karijere i skoro je operisan
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Samo cu reci Vi ste glavni kandidati za ispadanje..Rudar je glavni kandidat za ispadanje..a i doveli ste nikog a otislo sve najbolje iz kluba sto ste imali,sad ce Stojnic dovesti sina da vas vadi....puno srece s strucnjakom i filozofom Stojnicem...poozzastra1922 je napisao/la:da ovaj nermin huseinbasic nije mozda nedim huseinbasic.ovaj nermin je na zalasku karijere i skoro je operisan
-
- Kontakt:
ado1919 je napisao/la: Samo cu reci Vi ste glavni kandidati za ispadanje..Rudar je glavni kandidat za ispadanje..a i doveli ste nikog a otislo sve najbolje iz kluba sto ste imali,sad ce Stojnic dovesti sina da vas vadi....puno srece s strucnjakom i filozofom Stojnicem...poozz
Surova realnost , ali sta je tu je. Cupacemo se kao i prosle sezone.

a sto mene citira vrag te odnio sta sam ti ja krivado1919 je napisao/la:Samo cu reci Vi ste glavni kandidati za ispadanje..Rudar je glavni kandidat za ispadanje..a i doveli ste nikog a otislo sve najbolje iz kluba sto ste imali,sad ce Stojnic dovesti sina da vas vadi....puno srece s strucnjakom i filozofom Stojnicem...poozzastra1922 je napisao/la:da ovaj nermin huseinbasic nije mozda nedim huseinbasic.ovaj nermin je na zalasku karijere i skoro je operisan
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- Жика Павловић
- Kontakt:
$ "/"!astra1922 je napisao/la:a sto mene citira vrag te odnio sta sam ti ja krivado1919 je napisao/la:Samo cu reci Vi ste glavni kandidati za ispadanje..Rudar je glavni kandidat za ispadanje..a i doveli ste nikog a otislo sve najbolje iz kluba sto ste imali,sad ce Stojnic dovesti sina da vas vadi....puno srece s strucnjakom i filozofom Stojnicem...poozzastra1922 je napisao/la:da ovaj nermin huseinbasic nije mozda nedim huseinbasic.ovaj nermin je na zalasku karijere i skoro je operisan

Ma dajte ljudi svake sezone govorite Rudar je glavni kandidat za ispadanje bla bla pa pogledajte samo ove iz Gradine, Gabele i ostalih sela... Prijedor kao grad ima podrsku opstine i koliko toliko napreduje. Tribina je napravljena, sve ide nabolje i nema sanse da Rudar ispadne sledece sezone... Nismo na nekom gubitku, po meni Tosun i nije neki igrac, Dzafic igra ko 3 Tosunovica da je dovesti Dzafu ponovo onda smo mirni. Jevta je bio dobar, ali nije sad bio nesto poseban dok je jedan Kantar nezamjenjiv ali sta je tu je po meni jedan kvalitetan igrac je samo otisao a to je Kantar. Ima mnogo novih imena, cak i ovaj crnjo gledao sam ga kako trenira brz je tehnika dobra mogao bi i on pomoci... Jeste da je Stojnic trenerov sin ali ne treba grijesiti dusu nije momak uopste los gledao sam ga dosta puta! Ja vidim rudar 6-10 mjesta sledece sezone!
? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
Prijedor je napisao/la:Ma dajte ljudi svake sezone govorite Rudar je glavni kandidat za ispadanje bla bla pa pogledajte samo ove iz Gradine, Gabele i ostalih sela... Prijedor kao grad ima podrsku opstine i koliko toliko napreduje. Tribina je napravljena, sve ide nabolje i nema sanse da Rudar ispadne sledece sezone... Nismo na nekom gubitku, po meni Tosun i nije neki igrac, Dzafic igra ko 3 Tosunovica da je dovesti Dzafu ponovo onda smo mirni. Jevta je bio dobar, ali nije sad bio nesto poseban dok je jedan Kantar nezamjenjiv ali sta je tu je po meni jedan kvalitetan igrac je samo otisao a to je Kantar. Ima mnogo novih imena, cak i ovaj crnjo gledao sam ga kako trenira brz je tehnika dobra mogao bi i on pomoci... Jeste da je Stojnic trenerov sin ali ne treba grijesiti dusu nije momak uopste los gledao sam ga dosta puta! Ja vidim rudar 6-10 mjesta sledece sezone!
Za vas nevalja nijedan igrac koji dodje u prijedor bio je djafic i otisao prije kraja prvenstva je li nije valjao dok se nije dikazao u drugom klubu i sad valja...ali se djafa nije trebao ni dokazivati jeli je bolji s jednom nogom nego neki iz prijedora sto igraju trenutno sad u rudaru ...kod vas je problem uspjesan covjek ili igrac kad dodje da ga sjebete sto prije..i zato svake polusezone mjenjate 20 igraca..dok ljudi ne skontaju svi sta je dole..i kako je..
Prijatelju je li ikad neki ljubitelj fudbala u Prijedoru rekao nesto lose za Dzafica, mozda neke utakmice kada je bio kiks... Dzafic je bio najbolji igrac, bio je golgeter i to nama fali... On je jedini pogodak sto se napadaca tice bio u Rudaru od kako smo u Premijer Ligi...ado1919 je napisao/la:Prijedor je napisao/la:Ma dajte ljudi svake sezone govorite Rudar je glavni kandidat za ispadanje bla bla pa pogledajte samo ove iz Gradine, Gabele i ostalih sela... Prijedor kao grad ima podrsku opstine i koliko toliko napreduje. Tribina je napravljena, sve ide nabolje i nema sanse da Rudar ispadne sledece sezone... Nismo na nekom gubitku, po meni Tosun i nije neki igrac, Dzafic igra ko 3 Tosunovica da je dovesti Dzafu ponovo onda smo mirni. Jevta je bio dobar, ali nije sad bio nesto poseban dok je jedan Kantar nezamjenjiv ali sta je tu je po meni jedan kvalitetan igrac je samo otisao a to je Kantar. Ima mnogo novih imena, cak i ovaj crnjo gledao sam ga kako trenira brz je tehnika dobra mogao bi i on pomoci... Jeste da je Stojnic trenerov sin ali ne treba grijesiti dusu nije momak uopste los gledao sam ga dosta puta! Ja vidim rudar 6-10 mjesta sledece sezone!
Za vas nevalja nijedan igrac koji dodje u prijedor bio je djafic i otisao prije kraja prvenstva je li nije valjao dok se nije dikazao u drugom klubu i sad valja...ali se djafa nije trebao ni dokazivati jeli je bolji s jednom nogom nego neki iz prijedora sto igraju trenutno sad u rudaru ...kod vas je problem uspjesan covjek ili igrac kad dodje da ga sjebete sto prije..i zato svake polusezone mjenjate 20 igraca..dok ljudi ne skontaju svi sta je dole..i kako je..
? &
-
- Kontakt:
@ado ne brini ti za rudar,ima ko će brinuti o rudaru.to su navijači i simpatizeri kluba,prijedorčani koji su najbolji kritičari.
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...
ok prijatelju ni rijeci visemnogo_smo_jaki je napisao/la:@ado ne brini ti za rudar,ima ko će brinuti o rudaru.to su navijači i simpatizeri kluba,prijedorčani koji su najbolji kritičari.
cucemo se na polusezoni sve naj
Ne vjerujem da ćemo ispasti. Prvo sam razmišljao, pa možda i hoćemo, kad sam čuo ko sve odlazi, a kakva su pojačanja. Al' i nije tako loša situacija.
Jevta ove sezone i nije bio nešto, i nismo izgubili nešto na toj poziciji, pošto je došao neki momak iz Šibenika, ko stijena i, ajde, dobro se pokazao na treninzima. Tu je još neki visoki, sa Tosun frizurom, isto nije loš. Ne znam ništa o njemu. I Janković je ostao, Ramić je ostao. A tu su i ove stare kajle Goca i Šoda.
Što se tiče sredine, mislim da je najbitnije da ostao tata Mikić! Ništa mi nismo izgubili u sredini kad imaš ovakvog igrača.
Došao je Ivetić (iako ne trenira, jer je on sa ovima iz Borca prošli bez probe, odličan igrač), došao je Asvedo (isto nije loš), Gigović, ima tu na probi još par igrača, kao i ovih juniora, možda se neki izbori, ali sam izdvojio ove nešto važnije. Da, i Nemanja Stjepanović, stariji, iskusniji, igrao za Zrinju. Ostao i Rastoka. Treba doći i taj Šerif Hasić što je po inostranstvu igrao. Mirović se još nije pojavio.
E što se napada tiče, kad bi doveli Džafu, to bi bilooooooooo, uh!
Ali, u slučaju da ne postignu dogovor, ostaju tu Kujundžija koji se oporavio i koji je odličan, po meni. Srndović je tu, i ovih par juniora. Znači, moraće dovoditi špica nekog. I da, Rovčanin se vratio, samo ne znam hoće li ostati.
Tribina izlgeda prespremno, kopaju opet nešto, da stavljalju prskalice valjda.
Ma biće dobro, nećemo ispasti, ali neće ni biti nekog potajno očekivanog vrha.
Prosječna sezona, kao i ove 3 do sad.
I da, još jedno dijete Rudara će izgleda u Borac, samo ne direktno iz Prijedora. Burduš valjda potpisuje za Racbo. A moguće i je i da ostane ovdje, ovih dana je stalno oko stadiona i tu nešto. Ma ne znam...
Jevta ove sezone i nije bio nešto, i nismo izgubili nešto na toj poziciji, pošto je došao neki momak iz Šibenika, ko stijena i, ajde, dobro se pokazao na treninzima. Tu je još neki visoki, sa Tosun frizurom, isto nije loš. Ne znam ništa o njemu. I Janković je ostao, Ramić je ostao. A tu su i ove stare kajle Goca i Šoda.
Što se tiče sredine, mislim da je najbitnije da ostao tata Mikić! Ništa mi nismo izgubili u sredini kad imaš ovakvog igrača.

E što se napada tiče, kad bi doveli Džafu, to bi bilooooooooo, uh!

Tribina izlgeda prespremno, kopaju opet nešto, da stavljalju prskalice valjda.
Ma biće dobro, nećemo ispasti, ali neće ni biti nekog potajno očekivanog vrha.

I da, još jedno dijete Rudara će izgleda u Borac, samo ne direktno iz Prijedora. Burduš valjda potpisuje za Racbo. A moguće i je i da ostane ovdje, ovih dana je stalno oko stadiona i tu nešto. Ma ne znam...

Odlican igrac, siguran sam da ima kvaliteta za PL! Bio bi vam pravo pojacanje...K0MT je napisao/la:Na listi želja Rudar Prijedora...
Po Stojnićevom ukusu su i doskorašnji vezista Sloge iz Doboja Nemanja Kokanović, koji je ranije igrao u Slovačkoj
-
- Kontakt:
Damir Rovčanin se priključio ekipi i biće na raspologanju Stojniću za narednu sezonu...Ivetić iz Borca treba ovaj koji dan da potpiše za nas ugovor kao slobodan igrač 

-
- Kontakt:
Dzafa! Jos samo on...i ekipica koliko toliko je spremna 

-
- Kontakt:
Uf još Džafa i imaćemo veoma dobru ekipu i mislim da nam ove godine plasman od 6-9 mjesta zagarantovanVastecija_GSE je napisao/la:Dzafa! Jos samo on...i ekipica koliko toliko je spremna
-
- Kontakt:
Dragi Prijedorčani,bit će i ove godine borbe kao i ovih predhodni,dok se god ne oformi ekipa od domaćih igrača koji će biti okosnica,a ovi drugi moraju biti vegeta što dosad nije bio običaj a još ako se bude liga smanjivala pa to će biti borba na život i smrt.
-
- Kontakt:
Ma samo nek se ovi sto su dosli uigraju i uklope pa da se i ova sezona prevazidje , a onda nesto pokusavati 

-
- Kontakt:
Gledao sam trening, ova pojacanja su jad i ocaj,ni jedan igrac nije u pravom smislu pojacanje... 

Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
-
- Kontakt:
Vjerujem da su katastrofa , ali ima ih puno na probi....rudarprijedor je napisao/la:Gledao sam trening, ova pojacanja su jad i ocaj,ni jedan igrac nije u pravom smislu pojacanje...
bas onaj mali crni iz modrice nevalja
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Trenutno korisnika/ca: PeppermintSA i 19 gostiju.