Ma isto sranje drugo pakovanje, kad se sjetim utakmice 1/4 CL između Bayerna i Man Utd, dotični Marjan u trenutku dok na meču sjevaju šanse on razvezao priču o tome kako je Rooney upoznao svoju djevojku i kako je na hrastu urezao i love you.reds je napisao/la:Ma bolje Bilić nego Marjan. Ipak, Marjan previše smara sa informacijama, bolje slušati ovog tupka.
Sportski komentatori
Re: Sportski komentatori
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ja većinu gledam na RTS-u, nema mi slike na HRT-u. Jah, dok mi naumpade. Danas mislim da je Kristić komentaris'o Engleska - Francuska. Kaže da Henderson nije igrao puno ni u Liverpoolu prošle sezone, tako da čudi što je ikako dobio poziv. Zar je toliko teško malo se pripremiti za utakmicu?
@Saurman da, to stoji, ali to se može popraviti. Reći mu da malo skrati nepotrebnu priču, te da se više koncentriše na utakmicu i riješen problem. A kako ovome pomoći? Nikako!
I btw. ne možeš u isti koš staviti njih dvojcu, nema teorije.
@Saurman da, to stoji, ali to se može popraviti. Reći mu da malo skrati nepotrebnu priču, te da se više koncentriše na utakmicu i riješen problem. A kako ovome pomoći? Nikako!
I btw. ne možeš u isti koš staviti njih dvojcu, nema teorije.
FK Pjetlovi
-
RajKoothrappali
- Kontakt:
Čuo sam i na HRT-u da su ga zvali Šalstrom ili Čalstrom, nesto se ne sjecam sad najbolje. Isto kad je bio rukomet Kalmana su zvali ČalmanAboveTheLaw je napisao/la:Šalstrom
Sa javnih emitera mogu slusati samo Majera, dosta korektno prenosi, ali samo prenosi Široki
btw. oni sa PTPC-a su dno.
Zadnja izmjena: RajKoothrappali, dana/u 12 jun 2012, 00:07, ukupno mijenjano 1 put.
- Titova-Juga
- Kontakt:
Povlačiti paralelu između Bilića i Marjana
priceFUCKIN'less
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- legenda reala
- Kontakt:
I Njemci govore Šelstrom, a bogami su donedavno svi govorili Kalstrom al haj
Jedino na Javnim emiterima što valja je Vlado Majer, al on se specijalizirao za košarku, i nekad Mustafa Radončić za rukomet, jer ljudi baš poznaju te sportove, a ovo ostalo je da bog sačuva
A kad malo razmisliš i koji će nam k.... komentatori kad i nemamo sporta na našim javnim emiterima, kad prođe Euro načekaćemo se na kaku utakmicu ponvo

Jedino na Javnim emiterima što valja je Vlado Majer, al on se specijalizirao za košarku, i nekad Mustafa Radončić za rukomet, jer ljudi baš poznaju te sportove, a ovo ostalo je da bog sačuva
A kad malo razmisliš i koji će nam k.... komentatori kad i nemamo sporta na našim javnim emiterima, kad prođe Euro načekaćemo se na kaku utakmicu ponvo
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Pogotovo sada, kada im je OBN uzeo Ligu prvaka, sada pogotovo nećemo imati šta da gledamo na njima, jedino kada reprezentacija igrala, pa čekati od kvalifikacijske do kvalifikacijske utakmice za BHTlegenda reala je napisao/la: A kad malo razmisliš i koji će nam k.... komentatori kad i nemamo sporta na našim javnim emiterima, kad prođe Euro načekaćemo se na kaku utakmicu ponvo![]()
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- Titova-Juga
- Kontakt:
Kad smo vec kod dobrih i losih komentatora, meni su kraljevi ona dvojica sa Eurosporta, bas sam sad pogledao snimku meca Hrvatske na istoimenom kanalu.
"Ulazimo u drugo poluvrijeme, rezultat iz open što kaže Baka Slišković"
Pa onda psovanje Pletikose na suigrače, kaže kralj ovo ne treba da prevodimo verujem da ste razumeli, a kolega će mu -
a možemo da prevedemo na hrvatski i na srpski
Pa onda psovanje Pletikose na suigrače, kaže kralj ovo ne treba da prevodimo verujem da ste razumeli, a kolega će mu -
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- tyler durden
- Kontakt:
Saurman je napisao/la:Ma isto sranje drugo pakovanje, kad se sjetim utakmice 1/4 CL između Bayerna i Man Utd, dotični Marjan u trenutku dok na meču sjevaju šanse on razvezao priču o tome kako je Rooney upoznao svoju djevojku i kako je na hrastu urezao i love you.reds je napisao/la:Ma bolje Bilić nego Marjan. Ipak, Marjan previše smara sa informacijama, bolje slušati ovog tupka.
Shrek romantik zesci
ontopic: Kvalitetnih komentatora slabo danas ima pogotov u BiH
-
RajKoothrappali
- Kontakt:
Znam njih dvojicu, neces vjerovat da smo cimer i ja zbog njih dvojice cijelo prvenstvo u karlingu izgledaliTitova-Juga je napisao/la:Kad smo vec kod dobrih i losih komentatora, meni su kraljevi ona dvojica sa Eurosporta, bas sam sad pogledao snimku meca Hrvatske na istoimenom kanalu.
plač
Iskreno rečeno, prije svega, dođu ne pripremljeni na prijenos utakmice, pa onda ne poznaju kako se ispravno kaže ime nekoga igrača, pa šalju takve dezinformacije da je to ne moguće.
Sinoć na utakmici Francuska - Engleska ( de ) Bilić priča o Terryu i kaže da su se on i Ribery nedavno sreli na terenu, u finalu LP
a Terry imao crveni karton, i šta bi mu čovjek na to napisao
Samo tuga, jad i čemer
Sinoć na utakmici Francuska - Engleska ( de ) Bilić priča o Terryu i kaže da su se on i Ribery nedavno sreli na terenu, u finalu LP
Samo tuga, jad i čemer
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- Titova-Juga
- Kontakt:
RajKoothrappali je napisao/la:Znam njih dvojicu, neces vjerovat da smo cimer i ja zbog njih dvojice cijelo prvenstvo u karlingu izgledaliTitova-Juga je napisao/la:Kad smo vec kod dobrih i losih komentatora, meni su kraljevi ona dvojica sa Eurosporta, bas sam sad pogledao snimku meca Hrvatske na istoimenom kanalu.
a možemo da prevedemo na hrvatski i na srpski. Najbolje kad prikazu neke dvije babe i djeda na tribinama, sa nekim kapicama u bojama Švedske, a ovaj komentariše: "I evo ponovo švedskih huligana"
![]()
![]()
![]()
plač
Hahaha
Sjecam se na rukometnom prvenstvu u Hrv. prikazuju policajku na tribinama, i ovaj jedan govori.. auuu ova bi nas mogla uhititi
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- alan_kardec
- Kontakt:
Kaže Kovinjalo Limberakis umjesto Limbersky.

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Igor Kristić je sinoć bio komentator na toj utakmici o kojoj govoriš, nije Boris Bilić.zizu1991 je napisao/la:Iskreno rečeno, prije svega, dođu ne pripremljeni na prijenos utakmice, pa onda ne poznaju kako se ispravno kaže ime nekoga igrača, pa šalju takve dezinformacije da je to ne moguće.
Sinoć na utakmici Francuska - Engleska ( de ) Bilić priča o Terryu i kaže da su se on i Ribery nedavno sreli na terenu, u finalu LPa Terry imao crveni karton, i šta bi mu čovjek na to napisao
Samo tuga, jad i čemer
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Napokon Velid Spaho, barem se covjek uzivi, galami 
Zanemarimo greske, meni je poslije Sabahudin najbolji komentator u BiH.

Zanemarimo greske, meni je poslije Sabahudin najbolji komentator u BiH.
joj Spahe sad, zabi Poljska gol kad on :"Govorio sam o toj desnoj strani iz Borusije Plišek-Blaszczykowski"

DRUG NEBI TI PUNCA
- Paraglajder
- Kontakt:
- Titova-Juga
- Kontakt:
Ni ovaj Balog nije nista bolji na hrt-u trenutno.
Izlazi Kerzhakov i govori on kao, nije se mnogo proslavio do sada iako mu izbornik konstantno pruza povjerenje... Minut nakon toga, udarac jednog igraca Rusije... Balog ce... Jako dobar pokusaj Kerzhakova
Izlazi Kerzhakov i govori on kao, nije se mnogo proslavio do sada iako mu izbornik konstantno pruza povjerenje... Minut nakon toga, udarac jednog igraca Rusije... Balog ce... Jako dobar pokusaj Kerzhakova
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Iako je ponovio 10x kako je Lewandowski prvi strijelac Bundeslige, opet je osvježenje čuti Spahu nakon Bilića.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
I naravno, sutra, Njemačka - Holandija uz komentar jedinog, neponovljivog......BORISA BILIĆA

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.