KK Partizan
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
- alan_kardec
- Kontakt:
Re: KK Partizan
sad mogu i da umrem.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- djoleprijedor
- Kontakt:
Dočeko si da i mi Krštenog Pleja dovedemo nakon Godinu i po pa sad možeš i umrijeti?alan_kardec je napisao/la:sad mogu i da umrem.
Mens sana in corpore sano.
- alan_kardec
- Kontakt:
ja to tako jer mi je puno srce što ste konačno dobili playa.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- djoleprijedor
- Kontakt:
Sad smo egal sa garavimaalan_kardec je napisao/la:ja to tako jer mi je puno srce što ste konačno dobili playa.

Eto vam play , je.bo vas play
Al sam se ismijao na ovo.
Ironicno 1,5 godinu trazimo jednog playa da razigra sve druge a onda dovedemo indijanca
To kako ce se njegove nabijene brojke u Kini prenijeti u nas sistem ostaje da se vidi.
Ono sto je jasno prangiju ima , igrao u Kini ili Sibiru ima pravu habicu u ruci.Afirmativno takodje da pored i manjka centimera ima strasan raspon ruku od 2 metra sto ce doprinijeti timskoj odbrani , ili bar nece biti crna rupa.
Ne moram ni govoriti koliko ovo donosi za citav tim.
x Mogucnost da odmoris Tepica i da isti igra max intezitetom onoliko minuta koliko stvarno moze
x Milosavljevic se ne mora trosit na vodjenje lopte
x Pavlovic nece morati toliko siliti igru 1 na 1
x Nece na pomenutim igracima + Macvanu moci toliko skupljati na prodoru uz ovu rafalnu paljbu
itd. itd.
Jedan kvalitetan igrac u rotaciji koji popunjava najdelikatnije mjesto sto snowball efektom utice na sve druge.
Mislim da vec sada mogu potpisat euroligu sa 2 ili 3 pozicije , al ako Dule izvuce max potencijala iz ovog , komsije ce pasti takodje.Pogotovo ako Dujmic pokaze da je de facto ozbiljan igrac.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Bravo raule na analizi to je to 
Biće velika ludnica, iako neka najveća imena su spriječena da se odazovu i nastupe.
[youtube][/youtube]
Biće velika ludnica, iako neka najveća imena su spriječena da se odazovu i nastupe.
[youtube][/youtube]
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!
Akojon: Partizane, dolazim da pobeđujemo
Autor: ****
"Koliko sam čuo, ali i gledao na snimcima, navijači Partizana slove za najbolje u Evropi. Uzbuđen sam što ću igrati pred njima. Verujem da ću ih učiniti ponosnim", poručio novi plejmejker crno-belih
Akojon: Partizane, dolazim da pobeđujemo. Džoš Akojon sprema se da ovih dana iz Kanzasa stigne u Beograd i zvanično upozna sve u Partizanu, nakon što je i formalno potpisao ugovor sa crno-belima.
"Dolazim u veliki klub koji ima bogatu istoriju. Od agenta Krisa Nikolsa znam da su godinama pobednički tim, što je i bilo presudno da dođem. Takođe, poznato mi je i da je Partizan klub iz koga je u NBA došlo mnogo igrača, a jedan od mojih ciljeva je upravo da se vratim u najjaču ligu na svetu", izjavio je za "Novosti" Akojon.
VUJOŠEVIĆ
Akojon se prethodnih dana upoznavao i sa karijerom budućeg trenera Duška Vujoševića. "Poznato mi je da je moj novi trener uticao na karijeru velikog broja igrača koji su kasnije igrali u NBA ligi. Nadam se da će da unapredi i moju igru", izjavio je novi plejmejker Partizana.
Amerikanac zna da će igrati pred vatrenim navijačima.
"Košarka u Srbiji i ABA ligi je kvalitetna. Takođe, koliko sam čuo, ali i gledao na snimcima, srpski navijači slove za najbolje u Evropi, pogotovo navijači Partizana. Uzbuđen sam što ću igrati pred njima, za njih, a i verujem da ću ih učiniti ponosnim", rekao je košarkaš koji je sa reprezentacijom Nigerije pobedio selekciju SCG u prvom kolu Svetskog prvenstva u Japanu 2006. godine.
Kada je reč o ambicijama sa Partizanom, Akojon je bio kratak i jasan: "Dolazim da pobeđujemo, šta ćete više?".
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!
Akojon u subotu stiže u Beograd.
Prodaja karata za revijalnu ide odlično... najviše se kupuju karte vezane za one koji neće prisustvovati a žele pomoći. Doslovno će se morati štampati još. To govori ko je i šta je KK Partizan.
Prodaja karata za revijalnu ide odlično... najviše se kupuju karte vezane za one koji neće prisustvovati a žele pomoći. Doslovno će se morati štampati još. To govori ko je i šta je KK Partizan.

Najnovije pojačanje kluba iz Humske Džoš Akojon u ponedeljak u prepodnevnim časovima završio je potrebne lekarske preglede.
Plejmejker Partizana NIS je u srpsku prestonicu stigao u subotu i pravo sa aerodoma došao u halu Pionir kako bi se upoznao sa saigračima i stručnim štabom.
- Fascinantno je koliko klub ima trofeja. Sasvim je jasno da sam došao u tim koji želi samo pobede i ima najviše ambicije. Sa saigračima sam već pričao o onome što nas očekuje, cilj je jasan i zbog toga sam i ovde. Pavlović mi je rekao za posebnu utakmicu koju ćemo igrati u sredu. Biće mi velika čast da upravo tada debitujem za Partizan - rekao je najnoviji član srpskog šampiona.
Akojon je odabrao je broj 2 i u dresu sa tim brojem će nastupiti za beli tim na revijalnoj utakmici "Grobari za nas", koja je zakazana za sredu, 11. mart sa početkom u 19.30 časova.
Akobomb je bio gotivan u ovim prvim intervjuima.
Ocigledno ispunjava prvu karakteristiku za dolazak u klub , dobar je covjek
Doduse nije ni pravi amerikanac pa to pomaze
Veceras da nam Miloje pusti ka i svaki put.
Ocigledno ispunjava prvu karakteristiku za dolazak u klub , dobar je covjek
Doduse nije ni pravi amerikanac pa to pomaze
Veceras da nam Miloje pusti ka i svaki put.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Pa kad je mogao Željko, Svetislav, Radonjić, što ne bi i Miloje.
Neće biti nimalo lako večeras. Oni će igrati vjerovatno bez Jaramaza, a mi sa Murićem, e sad na osnovu njegovih poslednjih partija veliko je to pitanje koliko je to pozitivno po nas.
Sve u svemu red je da se nastavi niz.
Neće biti nimalo lako večeras. Oni će igrati vjerovatno bez Jaramaza, a mi sa Murićem, e sad na osnovu njegovih poslednjih partija veliko je to pitanje koliko je to pozitivno po nas.
Sve u svemu red je da se nastavi niz.
- djoleprijedor
- Kontakt:
Preko one stvari,bez Milutinova,na guzove do 11.uzastopne pobjede....Igra sa malo žara i sa popriličnom dozom nonšalancije,što mi se nije svidjelo.Ipak,pobjedi se u zube ne gleda...Sa Zadrom će nam igrati Akojon,pa me baš interesuje kako će da se uklopi u sistem.
Sutra kad Akojon osjeti atmosveru punog Pionira tek ce skontati gdje je dosao. 
"Hard work beats talent,when talent fails to work hard "
Bilo je fantastično i prelijepo. To nijedan drugi klub nema.

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Emocija, ponos, radost, PARTIZAN!

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Emocija, ponos, radost, PARTIZAN!
- djoleprijedor
- Kontakt:

I Žo kapiten se oglasio
Fantastično veče za sve kojima je Partizan u srcu.
Još uvijek sam pod utiskom. I ovo samo Partizan može. Niko drugi.

Slijedi Zadar. Nastavak niza do konačne pobjede!

Slijedi Zadar. Nastavak niza do konačne pobjede!
Lorens izgleda napustio Zadar i neće igrati u BG-u.
Što se nas tiče virus gripa ubija... veliko pitanje sa kojim sastavom ćemo nastupiti sutra.
Akojon nije među bolesnima i on će debitovati u takmičarskoj utakmici.
Što se nas tiče virus gripa ubija... veliko pitanje sa kojim sastavom ćemo nastupiti sutra.
Akojon nije među bolesnima i on će debitovati u takmičarskoj utakmici.
- djoleprijedor
- Kontakt:
Rastavljanje Zadra na proste faktore i osveta za onaj nesrećni poraz u prvom dijelu
12.ta u nizu...Još da klapnemo Budućnost,pa da se moje propročanstvo ostvari
Akojon će biti veliko pojačanje,a biće i Đumić,iz utakmice u utakmicu igra sve bolje i uklapa se,biće dobar centar.djoleprijedor je napisao/la:Ko da gledam..zadnji meč,26.kolo u Morači...mi i Đetići izjednačeni na tabeli i dobijamo ih za 2.mjesto pred PO.DANTES je napisao/la:budućnost popušta po malo... oni bi nam najviše odgovarali, cedevita najmanje...44Bertans je napisao/la:Mogao bi Partizan i do drugog mjesta ukoliko dobije meč u Podgorici. Samo je pitanje da li to želimo.
Pao i Zadar
Akojon je bio najefikasniji u pobedničkom timu sa 16 poena, Mačvan je pogodio 12, 11 je dodao Đumić, 10 Marinković, 9 Murić, 7 Dalo.
[youtube][/youtube]
Akojon je bio najefikasniji u pobedničkom timu sa 16 poena, Mačvan je pogodio 12, 11 je dodao Đumić, 10 Marinković, 9 Murić, 7 Dalo.
[youtube][/youtube]
"Hard work beats talent,when talent fails to work hard "
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.