AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Eto dodje i taj dan da nam ode najbolji igrac ikada. Krivo mi je sto ovako ode i sto ga neki Robinho izbaci iz sastava koji je sto rece jedan forumas zadnji duel dobio protiv svog djeteta od 3 godine kada ga je ucio neki carlamicama koje pale samo na plazama Brazila. Od onog teksta iznad o Madzionicaru sam se najezio, prelijepo sroceno. Covjek je jednostavno se igrao po terenima ali eto steta sto je bio nedisciplinovan. Postavlja se pitanje da se nije opijao kakav bi tek onda igrac bio?
Sve u svemu zelim svu srecu ovog svijeta i zavidim brazilcima koji ce moci gledati majstora na djelu. RONALDINHO
Ne znas kakva je to bol. Nisi osetio. Ja jesam.A_d_0 je napisao/la:Eto dodje i taj dan da nam ode najbolji igrac ikada. Krivo mi je sto ovako ode i sto ga neki Robinho izbaci iz sastava koji je sto rece jedan forumas zadnji duel dobio protiv svog djeteta od 3 godine kada ga je ucio neki carlamicama koje pale samo na plazama Brazila. Od onog teksta iznad o Madzionicaru sam se najezio, prelijepo sroceno. Covjek je jednostavno se igrao po terenima ali eto steta sto je bio nedisciplinovan. Postavlja se pitanje da se nije opijao kakav bi tek onda igrac bio?Sve u svemu zelim svu srecu ovog svijeta i zavidim brazilcima koji ce moci gledati majstora na djelu. RONALDINHO
Ja ga upravo osjecam.MaGiCa je napisao/la:Ne znas kakva je to bol. Nisi osetio. Ja jesam.A_d_0 je napisao/la:Eto dodje i taj dan da nam ode najbolji igrac ikada. Krivo mi je sto ovako ode i sto ga neki Robinho izbaci iz sastava koji je sto rece jedan forumas zadnji duel dobio protiv svog djeteta od 3 godine kada ga je ucio neki carlamicama koje pale samo na plazama Brazila. Od onog teksta iznad o Madzionicaru sam se najezio, prelijepo sroceno. Covjek je jednostavno se igrao po terenima ali eto steta sto je bio nedisciplinovan. Postavlja se pitanje da se nije opijao kakav bi tek onda igrac bio?Sve u svemu zelim svu srecu ovog svijeta i zavidim brazilcima koji ce moci gledati majstora na djelu. RONALDINHO
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vara te subjektivni osecaj.A_d_0 je napisao/la:MaGiCa je napisao/la:
Ja ga upravo osjecam.
Objektivan je i ne vara. 
Ne mre partijaner koji je imao 3 jake sezone u karijeri da se meri sa covekom koji je 10 godina za redom bio najbolji ili u top3 igraca sveta i koji je napravio revoluciju u fudbalu. Ako si objektivan, onda ne moze.A_d_0 je napisao/la:Objektivan je i ne vara.
- L'Avvocato
- Kontakt:
Potpis ... upravo to je poenta svega.MaGiCa je napisao/la:Ne mre partijaner koji je imao 3 jake sezone u karijeri da se meri sa covekom koji je 10 godina za redom bio najbolji ili u top3 igraca sveta i koji je napravio revoluciju u fudbalu. Ako si objektivan, onda ne moze.A_d_0 je napisao/la:Objektivan je i ne vara.
Najbolji svih vremena mora biti u vrhu 10 godina najmanje a ne par sezona.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Covjek je za 3 godine uradio sto vecina nije za citavu karijeru. Za mene je najbolji bio jos dok je igrao u Barceloni tako da nemozes mi reci da sam subjektivan i da mi je najbolji sto igra za moj tim.
Vidi, i ja kao ljubitelj mediteranskog fudbala, gotivim Ronaldinha. Ali, covek je sam pao i sam se ubio, kao sto rece @tony mortale. Nije njega neki kasapin unakazio (kao Ronalda Fenomena), niti su mu streljali familiju, pa je upao u depresiju. Ne mozemo da kazemo "sta bi bilo da nije toga i toga" u ovom slucaju, jer je lifestyle koji fura R10 naplatio svoja potrazivanja. Ne mozes sa kurvama i picem da se druzis i da trajes 15 godina u vrhunskom sportu. A 3 godine su prekratak period da bi se govorilo o najboljem svih vremena + R10 je sve sto je osvojio, osvojio sa vrhunskim ekipama. Nikada nije vodio do uspeha tim koji je bio prosecan (Barca i Brazil u njegovo vreme su sve sem toga), nego je on taj koji je dolazio do izrazaja u takvim timovima.
Znaci da bi bio najbolji moras igrati u prosjecnom timu i odvesti ga do dobrog rezultata?
Nigdje veze. Covjek je imao srece sto je rodjen u Brazilu i imao je znanja i talenta da ga kupi Barcelona. Ja volim igrace tipa Ronaldinho i ono sto je uradio dovoljno mi je bilo. Tebi mozda nije pa Boze moj ne bi bilo interesantno kada bi svi imali isto misljenje.
Nigdje veze. Covjek je imao srece sto je rodjen u Brazilu i imao je znanja i talenta da ga kupi Barcelona. Ja volim igrace tipa Ronaldinho i ono sto je uradio dovoljno mi je bilo. Tebi mozda nije pa Boze moj ne bi bilo interesantno kada bi svi imali isto misljenje.
Ne moras, ali tako se stice aura najboljih i najvecih. I Argentina i Napoli se nisu vratili na nivo gde se bili dok je Maradona igrao, ni 20ak godina po njegovom odlasku. Barcelona je pocela da pobedjuje kad je R10 otisao, Milan igra bolje otkad Ronaldinho sedi na klupi.A_d_0 je napisao/la:Znaci da bi bio najbolji moras igrati u prosjecnom timu i odvesti ga do dobrog rezultata?
Zub u koliko ne nadje novi klub on se vraca u Milano jer je jos pod ugovorom s klubom
))
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Link ti ne valja.robovi88 je napisao/la:Pola momčadi htjelo tući Ibrahimovića!![]()
![]()
![]()
http://www.****/vijesti.aspx?id=24228
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Senzacionalan naslov, ali se u biti nista nije desilo.
Btw, kakav je gol zabio igrac Al-Ahlija(1:20)
.
[youtube][/youtube]
Btw, kakav je gol zabio igrac Al-Ahlija(1:20)
[youtube][/youtube]
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Gol zaa špice.Monolog je napisao/la:[youtube][/youtube]
Btw, kakav je gol zabio igrac Al-Ahlija(1:20).
[youtube][/youtube]
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
- senad_flamin
- Kontakt:
http://martina22acm.wordpress.com/2011/ ... -constant/
Evo pripremamo ponudu u visini 1.5 mil € za Kevina Constanta
Evo pripremamo ponudu u visini 1.5 mil € za Kevina Constanta
-RIVALDO-
-
eLeMeNtH-SoutH CreW
- Kontakt:
Znam da sada svi sazaljevate Dinha, i to
nego samo da vas pitam.. (nije ovo puno vezano za temu o kojoj pricate) znate li vi ima li gdje na netu ona slika crveno oko i u njemu grb Milana
Neki dan sam vidio prestrasnu sliku, ali je nisam skinuo, i sad zalim ko za Dinhom
Ako neko ima link te slike da mi send, a ako nema, nikom nista.
Labav sam ja sa photoshopom..

Neki dan sam vidio prestrasnu sliku, ali je nisam skinuo, i sad zalim ko za Dinhom
Ako neko ima link te slike da mi send, a ako nema, nikom nista.
Labav sam ja sa photoshopom..
Fenerbahçe SK...1907♥
I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!
1921♥
I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!
1921♥
...eto ode vam dinho,jedini igrac koji je znao dati dobru loptu u milanu,uz pirla... 
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Nadam se da su ovo dezinformacije kada je "trampa" Pato - Balotelli u pitanju. Nekako mi je tesko povjerovati da cete se rijesiti Pata, a u svoje redove dovesti jos jednu usijanu glavu - Maria Balotellija. Ok, znam da je doticni navijac Milana, ali i sam Pato je zaduzio svakoga ko ima ikakve veze sa ovim klubom. Ukoliko je ova vijest tacna, mislim da ce Milan uciniti veliku gresku.
Znam da je Pato u posljednje vrijeme vise u bolnici negoli na terenu, al' ja bih svaki puta izabr'o i povrijedjenog Pata negoli zdravog i spremnog Balotellija.
Znam da je Pato u posljednje vrijeme vise u bolnici negoli na terenu, al' ja bih svaki puta izabr'o i povrijedjenog Pata negoli zdravog i spremnog Balotellija.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.