FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
belosevic28
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Nije do para, do Husrefa je. Ka'e jedan nece zbog njega na pripreme. Pajel
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Zato su Tana oderali i povukao rucnu,ovaj sad nije lud to da mu se desiPitar6785 je napisao/la:Ovo nije dobro na koji nacin vjetnamac zeli da klub funkcijonise. Znaci nazor.
Tan za 5 godina (u mnogo tezoj opasnijoj situaci i mnogo vise novca) nikad nije napravio ni blizu ovakvu pizdariju.
18 dana do utakmice, igraci nisu ni poceli pripreme.
Produzetak ugovora sa sefom mora on to nesta odobravat, sve mirise da je ovo neki kokuz teski
-
duplakruna46
- Kontakt:
Do 30 Juna. I odmah ce biti predstavljanje cim se zavrsi ugovor.extazy je napisao/la:plate se isplacuju vjerovatno je svima sve isplacenobordobijeli je napisao/la:Ma ja se samo nas sami bojim, odnosno ovih stvari kasnjenje plata, kasnjenje pojacanja i ostalih trzavica.zagor1987 je napisao/la:Ovaj Zrinjski bukvalno svakog naseg bivseg igraca dovede,evo traze i Halilovica kao i kone
pojacanja : Letic do 30 jula ima ugovor, prestavit cemo ga kad istekne ugovor, fali jos stoper
“Znate, kada su u Parizu i Londonu izmet istresali kroz prozor na ulice mi smo u Sarajevu imali kanalizaciju, vodovod i šadrvan sa 16 česama. On je imao sistem za zagrijavanje vode tako da ste mogli usred zime na Baščaršiji uzeti abdest toplom vodom.”
Za igrače su najviše krivi navijači i novinari, zato što ih dizu na pijedestal i prave od njih nake legende, a sto ga vise postavis, to mu je siri dijapazon zapishavanja, a onda se čudimo; otkud ovo kiši?!
Također, fudbaleri slove kao veliki glupani, što je i očekivano, jer samo budala moze glavu pod kopačku poturati. Naravno, nece sa njom na fakultet. Tako se prema igraču treba i odnositi, a ne praviti od njega nešto što nije i što nikada nece biti. Pok. deda je znao reci ondasnjim igračima Sarajeva; Šta se raduješ kad dadneš gol, koje pyzdematerne?? Raduje li se pekar kad hljeb napravi?
Placeni su vise nego bilo koji ljekar, koji, kakav je - da je, ipak spašava zivote. Vaha je tjerao igrače iz ekipe ako igraju igrica iza 23h! Barbarez je masno kaznjen, jer je viđen da pije sok iza 23.15, itd. Zato, igrača, kad ga vidiš u kafani, ili u gradu, ili u nargilhani, ne treba traziti da se selfijate, nega ga pitati; Šta ti radiš ovdje u radno vrijeme, govedo? Mrš na trening!!! Pošteno platiti po ugovoru i još poštenije ga kazniti zbog nediscipline, narušavanja iste i neispunjavanja odredbi ugovora.
Qarine, a ne legende, bogovi, tiiite... Samo upregnut i udri.
Bili bi oni meni ko bele lale, riljali bi ko volovi!
Također, fudbaleri slove kao veliki glupani, što je i očekivano, jer samo budala moze glavu pod kopačku poturati. Naravno, nece sa njom na fakultet. Tako se prema igraču treba i odnositi, a ne praviti od njega nešto što nije i što nikada nece biti. Pok. deda je znao reci ondasnjim igračima Sarajeva; Šta se raduješ kad dadneš gol, koje pyzdematerne?? Raduje li se pekar kad hljeb napravi?
Placeni su vise nego bilo koji ljekar, koji, kakav je - da je, ipak spašava zivote. Vaha je tjerao igrače iz ekipe ako igraju igrica iza 23h! Barbarez je masno kaznjen, jer je viđen da pije sok iza 23.15, itd. Zato, igrača, kad ga vidiš u kafani, ili u gradu, ili u nargilhani, ne treba traziti da se selfijate, nega ga pitati; Šta ti radiš ovdje u radno vrijeme, govedo? Mrš na trening!!! Pošteno platiti po ugovoru i još poštenije ga kazniti zbog nediscipline, narušavanja iste i neispunjavanja odredbi ugovora.
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Ljudi ba nije isto slati pare iz engleske ili malezije ili belgije, ili iz vijetnama pa dokle vise...
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Upravo takoVenamaHrabrih je napisao/la:Za igrače su najviše krivi navijači i novinari, zato što ih dizu na pijedestal i prave od njih nake legende, a sto ga vise postavis, to mu je siri dijapazon zapishavanja, a onda se čudimo; otkud ovo kiši?!
Treba se poceti pripremati, al ne nazor...
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ma ne znam do koga je samo ne svidja mi se na prvu prodajemo igrace koji mnogo vrijede. 100% sam siguran da je Mujakic ostao sezonu uzeo još jednu titulu pa evropu odigrao da bi ga prodali duplo skuplje i u bolji tim.MortemHz je napisao/la:A jel misliš da je to do nas bilo ili šta?bordobijeli je napisao/la:Zasto smo prodali Mujakica??
Po meni rano i jeftino.
Znam sad ce reci i Dinamo prodaje moras zaradjivati to jest tako. Al moras ulozi u tim napraviti nesto pa onda prodaja a ne samo prodaja radi reda.
Mi stream navijači bojkotujemo utakmice jer hoćemo da ulaz bude džaba i da nam dijele sok, sendvič i sliku gole Sabrine na kapiji. Vidjeli da igračima prolazi, pa i mi smo Sarajevo, barem malo. 
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
To sve i ja znam ali..bordobijeli je napisao/la:Ma ne znam do koga je samo ne svidja mi se na prvu prodajemo igrace koji mnogo vrijede. 100% sam siguran da je Mujakic ostao još sezonu uzeo još jednu titulu pa evropu odigrao da bi ga prodali duplo suplje i u bolji tim.MortemHz je napisao/la:A jel misliš da je to do nas bilo ili šta?bordobijeli je napisao/la:Zasto smo prodali Mujakica??
Po meni rano i jeftino.
Znam sad ce reci i Dinamo prodaje moras zaradjivati to jest tako. Al moras ulozi u tim napraviti nesto pa onda prodaja a ne samo prodaja radi reda.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- AngelDiMaria
- Kontakt:
e na stranu plate sad, i ove rasprave, al kako mi ide na zivce onaj slauf opcenito, al kad vidim sortistu da ono dudla pa u ugovor mu navest, povuci slauf i isplatices ti nama otkaznu klauzulu, pa ja nmg da vjerujem, ne treba ni ulagati u nase terene i ligu dok mi mentalitet malo ne promijenimo
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
-
bordobijeli
- Kontakt:
O kome pricas ova ekipa osvojila duplu krunu. Sta treba ih rastjerati sto traze zaradjeno ? Da nisu imali rezultat moglo bi se pricati o ovom sto ti pišeš ovako ne pije vode.VenamaHrabrih je napisao/la:Za igrače su najviše krivi navijači i novinari, zato što ih dizu na pijedestal i prave od njih nake legende, a sto ga vise postavis, to mu je siri dijapazon zapishavanja, a onda se čudimo; otkud ovo kiši?!
Ma bgt ko je tebi rekao da nije moguce potrosit 18 000km za tri mjeseca, to ode ko keks. Veca primanja veci troskovi vece kzpovine skuplje stvari stanovi ulozi ta nece igrat 40 godina nego 10 valja kupit dva tri stana il slicno. Ljudima dati sta su zaradili a da za fudbalere igraju za ogromne pare i ne igraju pitaj Kapica i slicnoLaznjak je napisao/la:Mac sa dvije ostrice.
Uz igrace sam da trebaju dobiti zaradjene plate, uz igrace sam jer su ispravni po ovom pitanju.
Mi smo ko kerovi, bosnjaci opcenito, pa i balkanci, bacis kost i mi ko kerovi odma grizemo jedni druge, a problem ko zna sta je.
Bitno je da se pise i vrijedja, takvi smo ograniceni odma na noz docekujemo svakog i sve sto nije na nas mlin. Bez da se isti saslusa vec se izvuce ono najgore, a ostalo nije ni bitno, jer ima jedna mala sitnica sto ti ne odgovara i onda oko nje se vrti, a on daleko od srzi problema. Nego eto to nam je tema.
Kazem uz igrace sam, ali...
Ti isti igraci nisu iznad Sarajeva, nije ovo bruka nikakva, pa kasni sve u ovoj drzavi pa i plate njihove.
Sto sute kad im legne plata od 3 mjeseca, 18 000KM. Ko si ? Da'l je realno da primaju priblizne sume novca?
Sad kad vam plata kasni, 10 dana vi necete da igrate, OK evo vam plata zaradjena, ali sad necemo 0:3 na grbavici, sad hocemo 0:5. Odlicne uslove za igru imate, odlicne plate, nije moguce da za 3 mjeseca potrosis 18 000KM. Propustio si dan na pripremama, kasnis na trening, ides na sisu, odgovaras nadredjenom, ostajes iz 11h, kvaris ugled kluba... imaju sankcije, kao sto imaju i svi uvjeti da budes opet prvak i da uzmes kup. Pa izvoli probaj ne uzeti bar neki trofej svake godine.
Plate su dobili i imalo se malih administrativnih problema, 2.000 000 eura je tu. Sad hocemo odbranu titule.
Sjetim se one radosti kad smo duplu uzeli odma im sve oprostimSamozdravlje je napisao/la:Ocito si dobar navijac , a i covjek opcenito . I ja sam bio mekan do STRAJKA , ali sad , samo pobjede ... Sad sam zavrsio .fera je napisao/la: Ne znam, mozda si u pravu al ja mislim da je sada u vecini klubova bolja situacija nego tad pa tako i kod nas. Znam sta zelis reci, nije bilo potrebe da igraci dizu strajk jer pare sigurno dolaze.
A onda ipak mozda mi ne znamo cijelu istinu nismo upuceni u to kakva su obecanja i garancije igraci dobili i prije svega ne zna se sigurno da su iskljucivo igraci ti koji su krivi za bojkot il strajk.![]()
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Majko draga ja nikako ne mogu svarit ovo , ko je u rom hlubu ako vec nekako Namove pare ne mogu proc ko da je ioz Sjeverne Koreje, ne mogu skontat 3 plate da idu na pripreme , ja bruke , i stvarno mi se uvuko crv i u vezi Nama i svega , sve normala pod Tanom osvojimo duplu ejjjjj , ovaj ja ne znam jel ijedan plan on licno iznio il su sve nagadjanja i jos da se desi da nam kasne ifracima prvacima tri plate , i mi nes ocemo kamp evropu , ne mozemo skontat 3 plate jebote grob i uprava
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Znači ništa od Slovenije i priprema ni danas..
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Nista.Neznam dali ikako i treniraju,koliko su do sada imali treninga od prozivke 1-2 i utakmicu?BordoSarajevo je napisao/la:Znači ništa od Slovenije i priprema ni danas..
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Kakve postupke podrazumijeva, po tebi, "SKONTATI, tri plate"?paulus je napisao/la:Majko draga ja nikako ne mogu svarit ovo , ko je u rom hlubu ako vec nekako Namove pare ne mogu proc ko da je ioz Sjeverne Koreje, ne mogu skontat 3 plate da idu na pripreme , ja bruke , i stvarno mi se uvuko crv i u vezi Nama i svega , sve normala pod Tanom osvojimo duplu ejjjjj , ovaj ja ne znam jel ijedan plan on licno iznio il su sve nagadjanja i jos da se desi da nam kasne ifracima prvacima tri plate , i mi nes ocemo kamp evropu , ne mozemo skontat 3 plate jebote grob i uprava
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Ti mozes jedino dobiti golog Kurdicaskoroalen je napisao/la:Mi stream navijači bojkotujemo utakmice jer hoćemo da ulaz bude džaba i da nam dijele sok, sendvič i sliku gole Sabrine na kapiji. Vidjeli da igračima prolazi, pa i mi smo Sarajevo, barem malo.
Haj' yebi seStroj1946 je napisao/la:Ti mozes jedino dobiti golog Kurdicaskoroalen je napisao/la:Mi stream navijači bojkotujemo utakmice jer hoćemo da ulaz bude džaba i da nam dijele sok, sendvič i sliku gole Sabrine na kapiji. Vidjeli da igračima prolazi, pa i mi smo Sarajevo, barem malo.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.