FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Koje su šanse da se ponovi ona sezona nakon prošle titule, a koje šanse da ovaj put odbranimo istu? 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ma pro'će i ovo sve. Sutra će se valjda za Sloveniju, pripreme, ovo ono... Dočekat ćemo Seltik, praznik u gradu, vruće guz.ice završit nastup u LP. Al nema veze, jbg, Britanci su to.
Al jadna im majka ako Čelik il' Radnik otkinu koji bod. Sjetit će im se istok PINa na bankovnim karticama i to u više navrata.
@joker omjer 60-40.
Titulu teško da ćemo odbranit al u ovakvoj konkurenciji ne možemo bit gori od trećeg mjesta kad bi nam Keco iz Breze štopera igrao.
Al jadna im majka ako Čelik il' Radnik otkinu koji bod. Sjetit će im se istok PINa na bankovnim karticama i to u više navrata.
@joker omjer 60-40.
Titulu teško da ćemo odbranit al u ovakvoj konkurenciji ne možemo bit gori od trećeg mjesta kad bi nam Keco iz Breze štopera igrao.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
michplatini
- Kontakt:
Momci da sto bolje iskoriste pripreme i spreme se za velike izazove sto slijede,sretno.
Grob te yebo ko da igramo protiv Sloge crnjelevo, a ne Celtica, eto tako se pripremamo. Ni danas u Sloveniji, aferim!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Ko je to sta objasnio svega ti?!AlfredNobel je napisao/la:Zagorski, stroj i bordobijeli su takvi stručnjaci, alal vera. Uz ovog krpelja bordostrik, kojeg handri Hare Handžić. Objasne im ljudi fino, oni opet jedno te isto.
Vidio sam danas na Otoci skoro sve igrače, Merso, Dupovac, Vladan, Crnički itd. Laganini kafica.
Onaj kaze plate se isplacuju kvartalno pa ga drugi istomisljenik podrzi i kaze 'jeste kvartalno, svaka 4 mjeseca', a ne zna jadnik da kvartalno znaci svaka 3 mjeseca.
Ili panto sto je objasnio prvo da pare od Nama kasne zbog provjera, pa kasnije kaze kasne jer je gazda kasno uplatio.
Ili sto kazu 15. bila skupstina pa se tek usvojio novi sistem uplate sredstava. Ispade klub nema drugih para osim para koje vijetnamac uplati.
Pa jedan kaze da je ovaj ogroman novac uplatio pa zbog toga kasne pare, drugi ga dopunjuje pa kaze 20 miliona, treci kaze 10.
Itd. da ne nabrajam vise sva ta silna 'objasnjenja'.
Ono sto je cinjenica je slijedece:
-po revizorskom izvjestaju, dakle zvanicni dokument, klub je u minusu 8 miliona,
-igraci odbili da idu na pripreme zbog 4 neisplacene plate +premije,
-aktuelna uprava nijednog ozbiljnog novog sponzora nije dovela u klub,
-marketinski odjel katastrofa,
-pregovori sa trenerom trajali nenormalno dugo, bas se pitam sta da je Husref odustao, koji je to bio njihov plan B,
-funkcionisanje kluba i odnos prema javnosti i navijacima po principu 'sjeverne koreje'.
I vjeruj mi da mi je bolno pisati ove stvari, ali ne mogu ni hvaliti nesto sto je zabrinjavajuce lose. Ako ekioa igra lose necemo reci ma dobro je to, vec svi kritikujemo. Uostalom malo je ko bio zadovoljan ovom upravom, ali dode Husref, kasnije Hadzija pa napravise rezultat i sva prica o upravi ode u drugi plan. Ali evo opet se najbolje pokazalo kako su sposobni.
Lave moj, ako cemo biti do kraja iskreni i brutalno surovi, oni sluze iskljucivo nama za zabavu, ni vise ni manje. Dupla kruna, sve ok - evo ti lova. Moj si uposlenik i placen si za to. Zadatak ti je da zabavis publiku. Ne sviđa ti se? Haj ti, sokole moj, gdje misliš da je bolje...bordobijeli je napisao/la:O kome pricas ova ekipa osvojila duplu krunu. Sta treba ih rastjerati sto traze zaradjeno ? Da nisu imali rezultat moglo bi se pricati o ovom sto ti pišeš ovako ne pije vode.VenamaHrabrih je napisao/la:Za igrače su najviše krivi navijači i novinari, zato što ih dizu na pijedestal i prave od njih nake legende, a sto ga vise postavis, to mu je siri dijapazon zapishavanja, a onda se čudimo; otkud ovo kiši?!
Također, fudbaleri slove kao veliki glupani, što je i očekivano, jer samo budala moze glavu pod kopačku poturati. Naravno, nece sa njom na fakultet. Tako se prema igraču treba i odnositi, a ne praviti od njega nešto što nije i što nikada nece biti. Pok. deda je znao reci ondasnjim igračima Sarajeva; Šta se raduješ kad dadneš gol, koje pyzdematerne?? Raduje li se pekar kad hljeb napravi?
Placeni su vise nego bilo koji ljekar, koji, kakav je - da je, ipak spašava zivote. Vaha je tjerao igrače iz ekipe ako igraju igrica iza 23h! Barbarez je masno kaznjen, jer je viđen da pije sok iza 23.15, itd. Zato, igrača, kad ga vidiš u kafani, ili u gradu, ili u nargilhani, ne treba traziti da se selfijate, nega ga pitati; Šta ti radiš ovdje u radno vrijeme, govedo? Mrš na trening!!! Pošteno platiti po ugovoru i još poštenije ga kazniti zbog nediscipline, narušavanja iste i neispunjavanja odredbi ugovora.
Qarine, a ne legende, bogovi, tiiite... Samo upregnut i udri.
Bili bi oni meni ko bele lale, riljali bi ko volovi!
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Ma ko je potvrdio da su odbili, gdje pise
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Da hoće više izać slika igrača ispred autobusa a ispod spisak igrača koji su krenuli na put u Sloveniju.
Da hoće više i taj Letić potpisat, nije valjda da mora čekat zadnji sekund ugovora kad je već jasno da ne ostaje u tom klubu, sve mi se više čini da odugovlači kako bi možda našao neki inostrani angažman, skoro je i bio članak gdje je njegov menadžer demantovao razgovore sa Sarajevom.
Da hoće makar izbacit slike sa današnjeg treninga, ako ga je uopšte i bilo.
I priča oko pojačanja pade u drugi plan, dosta sumnje je sada i prema upravi, i prema vlasniku, pa i prema igračima. Ovi kao što su upućeniji i koji pričaju priču da je sve to uredu, da nema razloga za brigu, dosta stvari je i logično što pišu al isto toliko ima i nelogičnih stvari koje bacaju sumnju i nije svejedno nama bolesnicima trenutno, bar dok se to ne riješi.
Da hoće više i taj Letić potpisat, nije valjda da mora čekat zadnji sekund ugovora kad je već jasno da ne ostaje u tom klubu, sve mi se više čini da odugovlači kako bi možda našao neki inostrani angažman, skoro je i bio članak gdje je njegov menadžer demantovao razgovore sa Sarajevom.
I priča oko pojačanja pade u drugi plan, dosta sumnje je sada i prema upravi, i prema vlasniku, pa i prema igračima. Ovi kao što su upućeniji i koji pričaju priču da je sve to uredu, da nema razloga za brigu, dosta stvari je i logično što pišu al isto toliko ima i nelogičnih stvari koje bacaju sumnju i nije svejedno nama bolesnicima trenutno, bar dok se to ne riješi.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
-
michplatini
- Kontakt:
Za igrace ne brini,ne znam za sliku al autobus mozes ispratiti vecerasBordoSarajevo je napisao/la:Da hoće više izać slika igrača ispred autobusa a ispod spisak igrača koji su krenuli na put u Sloveniju.
Istina je da niko pojma nema šta se dešava i kakva je situacija u klubu, osim ljudi iz kluba. Mi nagađamo, insajderi lupetaju, a jedino što možemo uraditi je nadati se najboljem. I meni ovo stvara neku nelagodu, liga prvaka se bliži, mi se zajebavamo s pripremama. Znam da niko neće negativu, ali svi imamo osjećaj da kasnimo i da nas prpa hvata zbog toga, to niko poreći ne može. Na hajr..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
pa kad da riješavaju pitanje viza ?ledesma je napisao/la:Grob te yebo ko da igramo protiv Sloge crnjelevo, a ne Celtica, eto tako se pripremamo. Ni danas u Sloveniji, aferim!
Ljudi dragi nisu jednostavne procedure kada se radi prenos novca iz trećih zemalja ... Pa danas vam se krediti od 100k provjeravaju čak od američkih agencija a kamoli iznosi od više miliona (što zbog lošeg rejtinga naše države koja je do unazad par godina bila na nekim crnim listama za transfere, što zbog provjera pranja novca, finansiranja ... )
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Jel to znači da večeras kreću?michplatini je napisao/la:Za igrace ne brini,ne znam za sliku al autobus mozes ispratiti vecerasBordoSarajevo je napisao/la:Da hoće više izać slika igrača ispred autobusa a ispod spisak igrača koji su krenuli na put u Sloveniju.
FK Sarajevo
Meni najviše žao Husrefa u svemu ovom. Toliko se jadan borio za otpremninu, sad je k'o na iglama. Da ga nogiraju, mogu mu dat kilu jabuka i dvije Mars čokoladice. 
1. 50-50joker90 je napisao/la:Koje su šanse da se ponovi ona sezona nakon prošle titule, a koje šanse da ovaj put odbranimo istu?
2. 50-50
Možda se ponovi, možda ne. Možda odbranimo, možda ne.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Pa kad ne mozes sam skontati da ti e to isto, sta da ja radim. On je pare poslao, zbog administrativnih zavrzlama, ispada da je zakasnio. Ako ko ima iznad njega, neka mu kaze da je hajvan sto nije prije uplatio. Imas sjesnicu i procitaj u vezi para i statuta.zagorski je napisao/la: Ili panto sto je objasnio prvo da pare od Nama kasne zbog provjera, pa kasnije kaze kasne jer je gazda kasno uplatio.
Ili sto kazu 15. bila skupstina pa se tek usvojio novi sistem uplate sredstava. Ispade klub nema drugih para osim para koje vijetnamac uplati.
Pa jedan kaze da je ovaj ogroman novac uplatio pa zbog toga kasne pare, drugi ga dopunjuje pa kaze 20 miliona, treci kaze 10.
Pa isto ti je 10 e ili 20 KM...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Puno se dečko zayebavaš, nije ni mjesto ni vrijeme, i ja sam k'o na iglamaskoroalen je napisao/la:Meni najviše žao Husrefa u svemu ovom. Toliko se jadan borio za otpremninu, sad je k'o na iglama. Da ga nogiraju, mogu mu dat kilu jabuka i dvije Mars čokoladice.
FK Sarajevo
Kod nas je to tako, prvo se vinemo u visine, euforija, DK, mastamo o grupama, mega pojacanjima, finansijskim injekcijama itd., a onda naglo padnemo, vratimo se u surovu realnost nasega drustva i drzave, pa vidimo da smo slicni kao i svi ostali u ovoj ligi i drzavi, igraci nisu dobili plate, nekakvi finansijski minusi, otkazuju se pripreme.BordoSarajevo je napisao/la:Da hoće više izać slika igrača ispred autobusa a ispod spisak igrača koji su krenuli na put u Sloveniju.
Jbg, nece ovdje nikada nista biti bolje.
- ThrillerHz
- Kontakt:
Pfff, samo ode kod Osima po savjet. Kako isplatiti dug od klubaskoroalen je napisao/la:Meni najviše žao Husrefa u svemu ovom. Toliko se jadan borio za otpremninu, sad je k'o na iglama. Da ga nogiraju, mogu mu dat kilu jabuka i dvije Mars čokoladice.
1946~
E sad mi je sve jasno, hvalaaPantelija je napisao/la:Pa kad ne mozes sam skontati da ti e to isto, sta da ja radim. On je pare poslao, zbog administrativnih zavrzlama, ispada da je zakasnio. Ako ko ima iznad njega, neka mu kaze da je hajvan sto nije prije uplatio. Imas sjesnicu i procitaj u vezi para i statuta.zagorski je napisao/la: Ili panto sto je objasnio prvo da pare od Nama kasne zbog provjera, pa kasnije kaze kasne jer je gazda kasno uplatio.
Pa isto ti je 10 e ili 20 KM...
Mokes prosvjetitelju!Mokes je napisao/la:1. 50-50joker90 je napisao/la:Koje su šanse da se ponovi ona sezona nakon prošle titule, a koje šanse da ovaj put odbranimo istu?
2. 50-50
Možda se ponovi, možda ne. Možda odbranimo, možda ne.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.