BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Nije nešto Virto dobar ove godine, sad će ljeto, pa će doći sebi, moramo mu dati podršku da se vrati u formu, u krizi je kao i Tomo Brkić xD
Nakon tri fenomenala uvodna mjeseca na tvrdoj podlozi Damir ispred sebe ima fantastičan period od pola godine u kojih brani samo 90 bodova, MD GSova je siguran, MD ATP 250 turnira također, Olimpijada je na dohvat ruke, top 70 na kraju godine izvjesan, a top 50 itekako dostižan
Na šljaci može igrati opušteno, osjetili su to na svojoj koži Caruso i Fabbiano, osjetit će i Haase
Nadam se da će organizatori postaviti meč na teren sa kamerama, da i mi u svemu ovome možemo u potpunosti uživati
Nakon tri fenomenala uvodna mjeseca na tvrdoj podlozi Damir ispred sebe ima fantastičan period od pola godine u kojih brani samo 90 bodova, MD GSova je siguran, MD ATP 250 turnira također, Olimpijada je na dohvat ruke, top 70 na kraju godine izvjesan, a top 50 itekako dostižan
Na šljaci može igrati opušteno, osjetili su to na svojoj koži Caruso i Fabbiano, osjetit će i Haase
Nadam se da će organizatori postaviti meč na teren sa kamerama, da i mi u svemu ovome možemo u potpunosti uživati
Virtu jedini covjek koji je nezadovoljan, zasto, pojma nemam xd
Sent from my HUAWEI RIO-L01 using Tapatalk
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
-
thelightblue
- Kontakt:
Zato sto Damir nije ga slusao i je odabrao drugaciji raspored, Virtu bi hteo biti menadzer ali nazalost za njega Damir nije hteo igrati challengera na sljaci kad je mogao biti direktno u ATP turniru na tvrdoj podloziHarika je napisao/la:Virtu jedini covjek koji je nezadovoljan, zasto, pojma nemam xd
Šta je sa Mirzonijem? Nakon Napolina koji je raspored?? I koji ono i do kada mora biti za glavni turnir u Parizu?
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Isto mislim, ako bude ozbiljan i ne bude pravio pauze zbog trave. moze u TOP 70 uci do betona.shminka je napisao/la:Nije nešto Virto dobar ove godine, sad će ljeto, pa će doći sebi, moramo mu dati podršku da se vrati u formu, u krizi je kao i Tomo Brkić xD
Mirza ako ostane u 200 do kraja godine, elham
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ne možemo baš nazvati ih fenomalna tri mjeseca jer osim Miamija nije imao neki bolji rezultat. Miami je izvadio cijela 2-3 mjeseca. Sad slijede bolji rezultati, sve zavisi kako će Damir da se psihički pripremi za sve. Posebno me raduje ovo za kvale MDa što je nastavio sa dobrim rezultatima jer inače bi on prije odmah nakon nekog dobrog rezultata ispadao u sljedećem turniru u svom prvom meču.
Šljaku maksimalno iskoristit i uzeti što više bodova. I ne smije praviti prevelike pauze, egzibicije zaboravit, svaki turnir na kojem može uzeti bodove odigrat.
Šljaku maksimalno iskoristit i uzeti što više bodova. I ne smije praviti prevelike pauze, egzibicije zaboravit, svaki turnir na kojem može uzeti bodove odigrat.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Naravno da se može nazvati fenomelanlnim. Pa posmatraj sve samo iz ugla nekih koji misle da Damir ništa sem šljake ne bi trebao igrati. Damir je, znači, u prva tri mjeseca u top 80 na race listi zahvaljujući rezultatima na podlogama koje mu ne odgovaraju i to na ATP nivou.
Pa kako bismo recimo nazvali jedan takav Mirzin poduhvat na šljaci?
Pa kako bismo recimo nazvali jedan takav Mirzin poduhvat na šljaci?
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
To bi se već moglo nazvati fenomenalno 
Miami vadi cijelu stvar bez Miamija ne bi to bilo ovako dobro. Mislim da Damir između dvorane i brzih betona na otvorenom uvijek trebao birati šljaku, naravno ao u tom trenutku ima da se igra. Mišljenja sam da je odabrao Quito, BA, Rio, Sao Paolo umjesto Sofije, Memphisa, Derlay Beacha sad i bio debelo u TOP 70 a možda i u TOP 60. A ovako se bori da ostane u TOP 100. Sad na šljaci odigrat kako treba i osigurat TOP 50.
Miami vadi cijelu stvar bez Miamija ne bi to bilo ovako dobro. Mislim da Damir između dvorane i brzih betona na otvorenom uvijek trebao birati šljaku, naravno ao u tom trenutku ima da se igra. Mišljenja sam da je odabrao Quito, BA, Rio, Sao Paolo umjesto Sofije, Memphisa, Derlay Beacha sad i bio debelo u TOP 70 a možda i u TOP 60. A ovako se bori da ostane u TOP 100. Sad na šljaci odigrat kako treba i osigurat TOP 50.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
-
thelightblue
- Kontakt:
Da bi igrao BA, Rio i Sao Paulo, u Miamiju dobio bi 10 bodova, znaci isto bi mogao biti na kraju blizu 90-100 mjesta.Unofficialpage je napisao/la:To bi se već moglo nazvati fenomenalno
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ne bi bio isto, jer na ostalim ne bi osvojio samo po 10-20 bodova koliko već donosi prolazak 1. kola već bi osvojio dosta više bodova. A i nisam siguran da i u Miamiju ne bi ostvario isti rezultat. Ali u suštini sad je ovo nebitno, sad slijedi vrlo bitan period u njegovoj karijeri, što više poena uzeti, jednostavno pokazati klasu na šljaci.thelightblue je napisao/la:Da bi igrao BA, Rio i Sao Paulo, u Miamiju dobio bi 10 bodova, znaci isto bi mogao biti na kraju blizu 90-100 mjesta.Unofficialpage je napisao/la:To bi se već moglo nazvati fenomenalno
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Šta bi bilo kad bi bilo priče treba ostaviti po strani, bilo je kako je bilo, idemo sada na šljaci pokazati snagu i razbiti Haaseta sutra 
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Sa manje od 6 gameovashminka je napisao/la:Šta bi bilo kad bi bilo priče treba ostaviti po strani, bilo je kako je bilo, idemo sada na šljaci pokazati snagu i razbiti Haaseta sutra
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Sve preko 6 izgubljenih gemova protiv Hassea je ravno katastrofi
Kako to? Mene ljudi ubjedjivali da je Mirza bolji teniser.bhsport je napisao/la:Isto mislim, ako bude ozbiljan i ne bude pravio pauze zbog trave. moze u TOP 70 uci do betona.shminka je napisao/la:Nije nešto Virto dobar ove godine, sad će ljeto, pa će doći sebi, moramo mu dati podršku da se vrati u formu, u krizi je kao i Tomo Brkić xD
Nadam se da će organizatori postaviti meč na teren sa kamerama, da i mi u svemu ovome možemo u potpunosti uživati![]()
Mirza ako ostane u 200 do kraja godine, elham
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Jeli ti to ozbiljno? Koliko znam, Haase je takodje najjaci na sljaci! Volio bih da si u pravushminka je napisao/la:Sve preko 6 izgubljenih gemova protiv Hassea je ravno katastrofi
U dvorani jeste bolji, ali tenis nije samo dvorana. Pitaj te sto su te ubjedjivali po cemu ste bolji?Greivis je napisao/la:
Kako to? Mene ljudi ubjedjivali da je Mirza bolji teniser.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
samocelik je napisao/la:Šta je sa Mirzonijem? Nakon Napolina koji je raspored?? I koji ono i do kada mora biti za glavni turnir u Parizu?
Slijede kvale ATP Bukurešta, pa kvale ATP Minhena. Ne može on u MD RG-a nikako.. jedino može čuvat poziciju za status nositelja u kvalama, mada mu to ništa ne znači ako ne popravi igru na šljaci.
Rezultati u MCu su mu katastrofalni u zadnje tri godine, glatko gubi svoje mečeve, nije igrao mjesec dana niti jedan meč, prvi meč na šljaci u godini, a Damir igra odlično...sve ovo sluti na laganu Damirovu pobjedu sutrahm59 je napisao/la:Jeli ti to ozbiljno? Koliko znam, Haase je takodje najjaci na sljaci! Volio bih da si u pravushminka je napisao/la:Sve preko 6 izgubljenih gemova protiv Hassea je ravno katastrofi
- AnkleBreaker
- Kontakt:
Damir sutra 2. mec na terenu broj 9. Bit ce stream, ali je kamera katastrofa.
Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.