AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

robovi88
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la robovi88 » 05 jan 2011, 17:28

Monolog je napisao/la:Nadam se da su ovo dezinformacije kada je "trampa" Pato - Balotelli u pitanju. Nekako mi je tesko povjerovati da cete se rijesiti Pata, a u svoje redove dovesti jos jednu usijanu glavu - Maria Balotellija. Ok, znam da je doticni navijac Milana, ali i sam Pato je zaduzio svakoga ko ima ikakve veze sa ovim klubom. Ukoliko je ova vijest tacna, mislim da ce Milan uciniti veliku gresku.

Znam da je Pato u posljednje vrijeme vise u bolnici negoli na terenu, al' ja bih svaki puta izabr'o i povrijedjenog Pata negoli zdravog i spremnog Balotellija.
Zbog čega ovo kažeš ??? Zato što nezna igrati, ili što je "nemiran" ??? Njih dvojica se po meni mogu mjeriti sto se tice igre, Balotelli je stvoren za Serie A baš kao i Ibrahimović, ja bi dao Pata u zamjenu za Balotellia i Zabaletu :roll:
jer ako bi otišao Pato a došao BaLonja' sigurno bi prešli na 4-4-2 jer je Balonja' klasicni napadac kao i Ibra ;)
Malo pogledaj ;)
[youtube][/youtube]
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 05 jan 2011, 17:33

Pratim ja Balotellija, a pratio sam ga i u njegovom mandatu u Interu. Da li ti zelis reci da je on toliko kvalitetniji od Pata da bi ga odmah zamijenio? Daj ba, sta ti je.

Naravno, da ne govorim o svlacionici Milana u kojoj bi bile uzarene glave: Cassano, Balotelli, Ibrahimovic, Seedorf pa cak i Robinho. Dakle, da sumiram, ne kazem ja da je Balotelli los, ali je po meni greska ovaj "eventualni" deal izmedju talijanske i engleske momcadi.

Pato je i dalje mlad, a o njegovim golgeterskim sposobnostima se mogu napisati romani. Dakako, plus je sto je prizemljen momak, te sto nema nikakvih ekscesa na i van terena.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 05 jan 2011, 17:35

Balotelli moze samo pofamflat Patu. Pogledajte statistiku i igre i uocicete koje bolji i za koliko. Jest da je ovaj sklon povredama u zadnje vrijeme ali opet neka njega.

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 05 jan 2011, 17:43

Ja bi im dao Ibrahimovića za Balotellija al na ljeto :lol:
Al ne ozbiljno de malo pratite stil igre Balotellija neopisivo me podsjeća na Ibrahimovica (U prInteru) iz svih poziciaj daje golove, sjajna tehnika, milion golova je dao iz slobodnog ali eto ... nekako ne vjerujem Patu odkad je izjavio da bi nekada volio igrati u Barsi :roll:

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 05 jan 2011, 17:56

pato će nekad sigurno otići iz milana u to nema sumnje, a isto tako baloteli će nekad zaigrati za milan, sad hoće li to biti ubrzo i hoće li biti direktna trampa ko zna, ali teško da će biti glava za glavu :D tražiće tu milan još nekoliko desetaka miliona, a znajući ove iz citya i dobiće ih.
što se tiče igračkih kvaliteta slični su, mogu izrasti u vrhunske igrače oba, ali pato se već 36 puta ozljeđivao i stvarno bi mu još neka ozljeda mogla dovesti karijeru u pitanje, mada bi ja najrađe da pato ostane gdje jest, a da balotelija pokušaju svakako dovesti, ako me uskoro neko iz milana nazove da pita za savjet to ću im i reći, a ako ne zovnu onda nek rade što misle da je najbolje :lol:
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 05 jan 2011, 21:03

Allegri ima velike probleme pred prvi takmičarski meč u 2011. godini.
Nova loša vest za Milan, Alesandro Nesta se povredio i po svemu sudeći će propustiti sutrašnji meč protiv Cagliari.
"Teško će se oporaviti, stvari su izuzetno oslabljene, moraćemo da igramo bez nekolicine ključnih fudbalera", rekao je Allegri.
Ibrahimović je suspendovan, Pirlo, Zambrota, Boateng, Flamini su povređeni, dodajte tome Nestu i shvatićete kakve probleme ima trener Milana.
On je najavio da će Antonio Kasano početi sa klupe, i upozorio napadača da je Milan poslednja velika šansa njegove karijere. Samo Allah zna na šta će ličit sutra sastav, a tek rezultat :roll:
Sad hoce nekog Robin Soder-a iz Goteborga :| Kazu da je drugi Ibrahimovic :| :lol:
The player, who is not as high as Ibrahimovic (1.75m) has great technical and physical skills, which are quite different from those of Zlatan.

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 05 jan 2011, 22:25

LJUDI DOBRE VIJESTI :D :D 8-) U ovom trenutku se igra tekma Everton 1:1 Tottenham 67min'
Ozlijeđeni Gareth Bale s bolnom grimasom na licu izlazi iz igre. Harry Redknapp (Tottenham) je odlučio da umjesto njega uđe Niko Kranjcar. :lol: 8-) Mislite isto što i ja ? :lol:

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 05 jan 2011, 23:00

robovi88 je napisao/la:LJUDI DOBRE VIJESTI :D :D 8-) U ovom trenutku se igra tekma Everton 1:1 Tottenham 67min'
Ozlijeđeni Gareth Bale s bolnom grimasom na licu izlazi iz igre. Harry Redknapp (Tottenham) je odlučio da umjesto njega uđe Niko Kranjcar. :lol: 8-) Mislite isto što i ja ? :lol:

nemoj se nikada vesliti tudjoj ozljedi onda to prelazi okvire fer playa , zelim mu sto brzi oporavak :)

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 05 jan 2011, 23:01

meskalin je napisao/la:
robovi88 je napisao/la:LJUDI DOBRE VIJESTI :D :D 8-) U ovom trenutku se igra tekma Everton 1:1 Tottenham 67min'

nemoj se nikada vesliti tudjoj ozljedi onda to prelazi okvire fer playa , zelim mu sto brzi oporavak :)
Ne veselim se ali je to dobra vijest za naš klub, izvini nisam znao da i ja igram " profesionalni " fudbal :| :lol:

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 05 jan 2011, 23:04

robovi88 je napisao/la:
meskalin je napisao/la:

Ne veselim se ali je to dobra vijest za naš klub, izvini nisam znao da i ja igram " profesionalni " fudbal :| :lol:
ma znam, ali zar se ne zapitas ako Milan ne moze proci Tottenhama s baleom onda ne treba se ni takmiciti, sta onda kada mu dodje Barca onda ce biti de boze da Messi slomi nogu, da se Iniesta ozeljdi, jbg sve je sport i ono sto ide uz njega, zato je fudbal najpopularniji sport.... ko zna mozda sutra mali strasser u Milanu odigra fantasticno pa svi mi zaboravimo na Pirla :)

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 05 jan 2011, 23:07

Pored ovolikog broja nasih povreda,ova nam je dobro dosla.Neka malo odmori Velasanin,pa dosta ga je 8-)

P.S Hocemo li skupiti ekipi za Cagliari :?
1921-2011

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 05 jan 2011, 23:08

ma nije to ni meni dobra vijest ili nek prođu zato što su bolji od totenhema ili nek čestitaju boljem,

milan ove sezone ima puno više ozljeda nego inače, pa šta je ovo :roll: , hajd od neste, zambrote, pirla i ostalih penzionera je i za očekivati, al pato, silva, pa sad robinjo, i kpb, sve momci u najboljim godinama a ozljedeđeni ili bili ili su još.
niko ne zna na šta će ličiti sastav milana u cagliariju a pogotovo na šta će ličiti igra, vjerujem da će biti sastav u kakvom milan dosad još nije nastupio.
mali plus je što alegri ih dobro poznaje i zna im svaku manu, al ja sam ipak samo umjereni optimista, jer glavnih igrča iz odbrane, veznog reda i napada neće biti

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 05 jan 2011, 23:11

slika

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 05 jan 2011, 23:13

--------------------ABIATTI------------------

---ABATE---BONERA---THIAGO--ANTONINI

---STRASSER----AMBROSINI---GATTUSO---

-------------------SEDORF-----------------

--------PATO-------------ROBINHO-----
-RIVALDO-

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 06 jan 2011, 09:22

Caglari doveo Riosa u vezni red sto bi trebalo znaciti da je Lazzari blizu prelaska u Milan...
posle danasnje utakmice sastace se i razgovarati o detaljima transfera !

Ja stvarno nezz nesto puno o ovom igracu ali poziv u reprezentaciju valjda nesto znaci !
-RIVALDO-

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 06 jan 2011, 10:16

senad_flamin je napisao/la:Caglari doveo Riosa u vezni red sto bi trebalo znaciti da je Lazzari blizu prelaska u Milan...
posle danasnje utakmice sastace se i razgovarati o detaljima transfera !

Ja stvarno nezz nesto puno o ovom igracu ali poziv u reprezentaciju valjda nesto znaci !
slično i kod mene, ono čuo sam za njega gledao ga nekoliko puta i to je to, ali sad da je on neko super pojačanje za milan koje će donijeti prevagu jako teško. nije njemu 18 već 26 godina znači nema tu nekog mjesta za veliki napredak, sad jel pozivan za reprezentaciju ili nije nemam pojma ali mislim da nije nikad igrao za A tim.
ali takav nam i treba, da korektno odrađuje na terenu sve trenerove zamisli, da može trčati ako treba i 120 minuta(takvih sad nemamo ili imamo 1-2 u veznom redu), nek zabije koji gol u sezoni i ima 5-6 asistencija i položio je :lol: i još kad nebi bio preskup gdje ćeš bolje

KPB nema na papiru neku extra statistiku ali ja sam s njim recimo prezadovoljan, jak, ne boji se duela, trči, vraća se i u odbranu, e takvih nam igrača treba čak i da nema nijedne asistencije i gola, (a ima) pojačanje je za milan.
na kraju sezone će se morati zahvaliti nekom od osovine pirlo-gatuzo-ambrosini-sedorf tako da će svakako trebati dovesti još kojeg veznog igrača.

danas moguće da yepes zamjeni nestu, bolje nego bonera, taj je toliko kikseva u milanu imao da neznam otkud još uvijek u timu, robinjo je izgleda ok i počeće utakmicu, a casano priliku čeka s klupe, u veznom redu "šampionima" gatuzo-ambru i sedorfu pridružiće se mali straser koji napokon dobija pravu priliku da pokaže šta zna

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 06 jan 2011, 14:06

Koju poziciju igra Lazzari, i ako toliko dobar zasto niej u pravom timu...nekako mi bezze dovodimo rezervu Calgaria :D

ispravak evo igra momak

Cagliari - Milan, formazioni ufficiali / official line up:
CAGLIARI: Agazzi; Pisano, Canini, Astori, Agostini; Nainggolan, Conti, Lazzari; Cossu; Nenè, Matri.
MILAN: Abbiati; Abate, Bonera, Thiago Silva, Antonini; Gattuso, Seedorf, Ambrosini; Merkel; Pato, Robinho.
Zadnja izmjena: meskalin, dana/u 06 jan 2011, 14:10, ukupno mijenjano 1 put.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 06 jan 2011, 14:09

Sta bi od Constanta iz Chieva,zar to nije bila gotova stvar :?
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 06 jan 2011, 14:45

meskalin je napisao/la:Koju poziciju igra Lazzari, i ako toliko dobar zasto niej u pravom timu...nekako mi bezze dovodimo rezervu Calgaria :D

ispravak evo igra momak

Cagliari - Milan, formazioni ufficiali / official line up:
CAGLIARI: Agazzi; Pisano, Canini, Astori, Agostini; Nainggolan, Conti, Lazzari; Cossu; Nenè, Matri.
MILAN: Abbiati; Abate, Bonera, Thiago Silva, Antonini; Gattuso, Seedorf, Ambrosini; Merkel; Pato, Robinho.
ma kakva rezerva glavni im je igrač par sezona, igra nekog ofanzivnog veznog, ljevak, dobar igrač,a u formaciji s 3 napadača igra lijevog.
znači ipak njegovo veličanstvo bonera daniele igra :roll: , šta je sad s straserom, njega nema a igra merkel koji skoro nije dobijao dosad priliku nikako, svašta

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 06 jan 2011, 14:56

samo da iscupamo pobjedu, bilo bi fantasticno jer ipak danas nema ni Ibre, Neste, Princa, Falminija, Zambrote iz prvih 11.....mislim da se i Intersss fulati protiv Napolija :twisted:

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.