Evo ovo ti je samo od Andreesku sine dragi.

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Oikamid je napisao/la:
Evo ovo ti je samo od Andreesku sine dragi.
E moj sine, ja para što sam dobio na kladionici za sve ove godine, ti nisi vidio ukupno u životu.Oikamid je napisao/la:
Evo ti pa sabiraj koliko je bilo ovakvih u oba seta
Oikamid je napisao/la:Drži se hvaljenja s 30 kermi uloga i smaranjem na ovoj temi i dan i noć.
Da si siguran u to što sereš stavio bi makar normalnu cifru. Valjda ćeš tih 1600 večeras na Nadala? Svaki profit je dobar.
Ma hajde sve na stranu, nego znalac stavlja ovaj skrinšot i **** se, a neku noć Noletu **** pokoljenje jer je pred'ojapa je napisao/la:Ma sefket ubi kladionice nogama cudi me kako opstaju pored ovakvog pljackasa...hahaha cuj sta sam ja love dobio na kladionici ti nisi u zivotu vidio hahaha ovi sto ovako pisu znaj da su u debelom minusu na kladari stvaraju laznu sliku u virtualnom svijetu.
Kladionice žive od takvih poput tebe, zato i niču kao gljive...Oikamid je napisao/la:Ma hajde sve na stranu, nego znalac stavlja ovaj skrinšot i **** se, a neku noć Noletu **** pokoljenje jer je pred'ojapa je napisao/la:Ma sefket ubi kladionice nogama cudi me kako opstaju pored ovakvog pljackasa...hahaha cuj sta sam ja love dobio na kladionici ti nisi u zivotu vidio hahaha ovi sto ovako pisu znaj da su u debelom minusu na kladari stvaraju laznu sliku u virtualnom svijetu.
Moze 1 setNadalRafa je napisao/la:Alo ba smaraci i kockari imate temu za te fusijanerske tikete pa tamo mecite.ovdje samo o tenisu treba da se pise a pogotovo danas jer je finale Slema.
Za one koji se razumiju u tenis a ne u kocku, sta moze Medo veceras?
Tako ti svom bratu Shevketu, jel?NadalRafa je napisao/la:Alo ba smaraci i kockari imate temu za te fusijanerske tikete pa tamo mecite.ovdje samo o tenisu treba da se pise a pogotovo danas jer je finale Slema.
Sta je ba to Shevchete legendo staranikoneznanovic je napisao/la:Tako ti svom bratu Shevketu, jel?NadalRafa je napisao/la:Alo ba smaraci i kockari imate temu za te fusijanerske tikete pa tamo mecite.ovdje samo o tenisu treba da se pise a pogotovo danas jer je finale Slema.
Znam kome si rekao, ne haterim.
Hoćeš da ti Shevchet kaže mišljenje o meču ili Niko?
Dobio Shevchet ban, zbog nema razloga...NadalRafa je napisao/la:Sta je ba to Shevchete legendo staranikoneznanovic je napisao/la:Tako ti svom bratu Shevketu, jel?NadalRafa je napisao/la:Alo ba smaraci i kockari imate temu za te fusijanerske tikete pa tamo mecite.ovdje samo o tenisu treba da se pise a pogotovo danas jer je finale Slema.
Znam kome si rekao, ne haterim.
Hoćeš da ti Shevchet kaže mišljenje o meču ili Niko?nisam pratio temu jel to ban pao jedan
Hajd da cujem misljenj starog Schevcheta evo @BosniaBoston je bio realan, set za Medu dosta mu je.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.