Skonto sam, ovaj Mihail Aleksandrov? Na prvu podvig od transfera s obzirom kakva nam je ligaOsttribine je napisao/la:Istina da ih je mnogo prodefilovalo, ali bilo je i trofeja (kup, titula)tuzlak1987 je napisao/la:Koga je to Sarajevo dovelo?
Jest kod vas igraca prodefilovalo kroz klub zadnjih godina
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Samo jos i njega da pridruze mirzi šošonjaninu i benji isovicu bas bi se uklopili da otpjevaju "divovi"Ajzea je napisao/la:Čuj Davor Badrov, svašta ću čuti vala..
Mali milion igraca, kod nas ako se u prve dvije utakmice ne dokazes zdravo-zivio.tuzlak1987 je napisao/la:Koga je to Sarajevo dovelo?
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
- Osttribine
- Kontakt:
Sacekajmo da bude zvanicno, i da, s obzirom kakav nam je rejting lige ovaj je space shuttle za nasu ligu.tuzlak1987 je napisao/la:Skonto sam, ovaj Mihail Aleksandrov? Na prvu podvig od transfera s obzirom kakva nam je ligaOsttribine je napisao/la:Istina da ih je mnogo prodefilovalo, ali bilo je i trofeja (kup, titula)tuzlak1987 je napisao/la:Koga je to Sarajevo dovelo?
Ikande je varalica kakva se odavno nije pojavila u BIH a i sire, rezultat je propagande i lazi koje su nam servirane. On je dobar fudbaler jedino za one poznavaoce fudbala koji kontaju crn je- ma mora da je bolji od ovih sto nisu crni, za sve ostale koji imaju gram mozga u glavi prvi sinonim za njega bi trebalo biti ime ljepse polovine nase novopridoslice iz Mijanmara- Cezara.Jaozinho22 je napisao/la:Opet neka varalica ala Ikande a ?crozzer je napisao/la:
za skretničare, tuzlake, lišticu i zapadni
trebat će vam
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Reprezentativac Bugarske možeš misliti, prošao školu Borusije D. prošle sezone igrao protiv Real Madrida, Liverpoola, Basela a u oktobru ove godine ga zabio za reprezentaciju a 26 mu godina i oni našli ovu varalicu nama da uvaljuju, brukaJaozinho22 je napisao/la:Opet neka varalica ala Ikande a ?crozzer je napisao/la:
trebat će vam
(aka. simon )
Celikov dug je nerealan,revizijom,na celu sa upravom koja ima viziju,i plan,sigurno se moze smanjiti na makar 7 miliona,osam.Convicts1988 je napisao/la:Niko ne zna tačan dug Čelika, nije potpisan ni reprogram duga, tako da dug samo raste, a nedavno se spominjala cifra oko 10 mil. KM .
Neki ce i otpisati,neki pristati na rate samo da dobiju koji dinar.
Problem je u ljudima u Celiku koji vode klub,i onima koji su ga vodili.oni ce prije ugasiti Klub,nego da se kopa po papirima,i otkrije kriminal.
Kod nas su pokusali.
Za 2,3 godine,rada i truda celik moze postati jako stabilan finansijski.
Sloboda je na pragu toga,par potpisa i to je to,a duga i teska borba je bila.
Sa 8 miliona,upolovilo se to,i akobogda reprogramom konacno bi prodisali i stali na noge.
Nedajte se,nedajte lopovima svoj klub.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Brate popusti ljude dosta im je njihove muke.solinas je napisao/la:Celikov dug je nerealan,revizijom,na celu sa upravom koja ima viziju,i plan,sigurno se moze smanjiti na makar 7 miliona,osam.Convicts1988 je napisao/la:Niko ne zna tačan dug Čelika, nije potpisan ni reprogram duga, tako da dug samo raste, a nedavno se spominjala cifra oko 10 mil. KM .
Neki ce i otpisati,neki pristati na rate samo da dobiju koji dinar.
Problem je u ljudima u Celiku koji vode klub,i onima koji su ga vodili.oni ce prije ugasiti Klub,nego da se kopa po papirima,i otkrije kriminal.
Kod nas su pokusali.
Za 2,3 godine,rada i truda celik moze postati jako stabilan finansijski.
Sloboda je na pragu toga,par potpisa i to je to,a duga i teska borba je bila.
Sa 8 miliona,upolovilo se to,i akobogda reprogramom konacno bi prodisali i stali na noge.
Nedajte se,nedajte lopovima svoj klub.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pogotovo ko u gradu ima neku desnicarsku stranku tipa SDA, oni su bas anti-sport stranka 
Kada pricamo o dugu uvijek se mora u razmatranje uzeti i koliki je godisnji budzet kluba. Nije isto za klub ciji je budzet oko 500000-800000 imati dug od 2-3 miliona te za klub koji ima budzet od 3 miliona. Zeljo nikada u proteklih 5-6 godina nije imao rashoda manje od 2 miliona KM u kalendarskoj godini dok je budzet u onim trofejnim sezonama isao i do 3,5 miliona KM. U skladu sa time dug od 2 miliona KM (sada, vidjecemo da li je vise ili manje od toga u januaru) je generalno odrziv i moze se isplatiti u rasponu od nekoliko godina bez velikih posljedica na klub sta god neko pricao. No Celik ima budzet od oko 1 do 1,5 miliona KM te dug od oko 8-10 miliona gdje je jasno da je situacija krajnje alarmatna i da su potrebne radikalne mjere. Isto vazi za Borac dok za Slobodu vidimo da ide pozitivnim stazama, a Sarajevo je to uradilo prosle godine.
Oni su anti SVE! E sad zamisli u kojem smo mi kur.cu svi kad ti majmuni hladno uzimaju izbore. A mi fol cekamo zakon o sportu, nacekati cemo se 
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Posto vidim da ste svi nezadovoljni sa danasnjom vlasti, da vas pitam ovako-Bil vi svi glasali za mene kad bi se ja kandidovao na izborima?
Mislim, vama i vasim klubovima to nista nebi pomoglo, ali bi se zato ja fino uhljebio

Mislim, vama i vasim klubovima to nista nebi pomoglo, ali bi se zato ja fino uhljebio
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
- Beduin
- Kontakt:
I uz Celik i uz Borac bi stao grad i pomogao, kao sto je i uz Slobodu, ali kad bi ljudi vodili klub bez daljeg zaduzivanja i redovno se pravio finansijski izvjestaj pa se znalo gdje pare idu i kako se sta pokriva. Nisu ni gradske vlasti blesave tek tako da potpisuju reprogram i ulazu pare u Upravu koja ce to sve procerdati. Znaci, kad u Upravu kluba dodje pametan covjek koji ima jasnu viziju i cilj, pa krene pravim putem, takvog covjeka ce sigurno i grad ispratiti, povecati transu za klub je najlakse.AnelZ je napisao/la:Kada pricamo o dugu uvijek se mora u razmatranje uzeti i koliki je godisnji budzet kluba. Nije isto za klub ciji je budzet oko 500000-800000 imati dug od 2-3 miliona te za klub koji ima budzet od 3 miliona. Zeljo nikada u proteklih 5-6 godina nije imao rashoda manje od 2 miliona KM u kalendarskoj godini dok je budzet u onim trofejnim sezonama isao i do 3,5 miliona KM. U skladu sa time dug od 2 miliona KM (sada, vidjecemo da li je vise ili manje od toga u januaru) je generalno odrziv i moze se isplatiti u rasponu od nekoliko godina bez velikih posljedica na klub sta god neko pricao. No Celik ima budzet od oko 1 do 1,5 miliona KM te dug od oko 8-10 miliona gdje je jasno da je situacija krajnje alarmatna i da su potrebne radikalne mjere. Isto vazi za Borac dok za Slobodu vidimo da ide pozitivnim stazama, a Sarajevo je to uradilo prosle godine.
Zamisli tek sta bi Velez napravio kad bi imao normalne ljude u Upravi i jos da grad stane uz njih, mada je kod njih specificna situacija po nacionalnom pitanju podijeljenosti, ali se opet moze ravnopravno izdvojiti sredstva za Velez i Zrinjski, barem malo povecati transu te da se pritisnu domace firme, a na Upravi kluba je da nalazi investitore, promovise klub, prodaje igrace i ostalo.
Ne treba puno nasim klubovima, ali i to malo klosari pokradose, opstruiraju i ne dozvoljavaju da uzivamo u tim mizernim trenucima radosti.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Jaozinho22
- Kontakt:
Ma čudno mi znam da ste spominjali da je mjesecima skautiran bio na probi, istu prosao.....ugl hvala na normalnom odgovoru druze.Bolanos je napisao/la:Ikande je varalica kakva se odavno nije pojavila u BIH a i sire, rezultat je propagande i lazi koje su nam servirane. On je dobar fudbaler jedino za one poznavaoce fudbala koji kontaju crn je- ma mora da je bolji od ovih sto nisu crni, za sve ostale koji imaju gram mozga u glavi prvi sinonim za njega bi trebalo biti ime ljepse polovine nase novopridoslice iz Mijanmara- Cezara.Jaozinho22 je napisao/la:Opet neka varalica ala Ikande a ?crozzer je napisao/la:
trebat će vam
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
- Jaozinho22
- Kontakt:
Pukla vas je euforija kao i nas u vezi Ibre što je normalno jer ne dolaze takvi igrači svaki dan u ligu ali i sami znate da dok se ne dokaze na terenu nije pojačanje. I Ikande je bio u Milanu trenirao s Ronom i ostalim zvijezdama pa se pokaza, kao promasaj, više ispade Bekic pojačanje nego on.... Isto kos nas Joco, došao kao provjeren igrač lige a veće pojačanje Hodzurda bi... Svi živimo za dan kad će sarajevski klubovi dovoditi najbolje mlade igrače iz drzave... Za početak nek to bude federacija ako nistaHaase je napisao/la:Reprezentativac Bugarske možeš misliti, prošao školu Borusije D. prošle sezone igrao protiv Real Madrida, Liverpoola, Basela a u oktobru ove godine ga zabio za reprezentaciju a 26 mu godina i oni našli ovu varalicu nama da uvaljuju, brukaJaozinho22 je napisao/la:Opet neka varalica ala Ikande a ?crozzer je napisao/la:
trebat će vam
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
- PitarBordo
- Kontakt:
Vala da bi Jocu i Ikande spojiti i poslati ih na Mars... Al' kakvi su hadalji oni bi nebo promašili pri lansiranju.Jaozinho22 je napisao/la:Pukla vas je euforija kao i nas u vezi Ibre što je normalno jer ne dolaze takvi igrači svaki dan u ligu ali i sami znate da dok se ne dokaze na terenu nije pojačanje. I Ikande je bio u Milanu trenirao s Ronom i ostalim zvijezdama pa se pokaza, kao promasaj, više ispade Bekic pojačanje nego on.... Isto kos nas Joco, došao kao provjeren igrač lige a veće pojačanje Hodzurda bi... Svi živimo za dan kad će sarajevski klubovi dovoditi najbolje mlade igrače iz drzave... Za početak nek to bude federacija ako nistaPa ćemo malo doletit i do ovih što nam žele sve najgore
Samo Saraj'vo.
Joco ne promašuje, Joco iz samilosti prema ostalim ekipama odbija zabiti gol, svjestan je da bi ga ponijelo i da bi morao sam, bez ičije pomoći, natrpati sve i jednu ekipu lige. Hvala ti Joco, nikad nećemo zaboraviti tebe, tvoj učinak na terenu i kakav si trag u današnjem Zelji ostavio
Uprava napolje
Uprava napolje
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u 16 dec 2015, 11:46, ukupno mijenjano 1 put.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Ponekad me zabrinjavaš.Ajzea je napisao/la:Joco ne promašuje, Joco iz samilosti prema ostalim ekipama odbija zabiti gol, svjestan je da bi ga ponijelo i da bi morao sam, bez ičije pomoći, natrpati sve i jednu ekipu lige. Hvala ti Joco, nikad nećemo zaboraviti tebe, tvoj učinak na terenu i kakav si trag u današnjeg Zelji ostavio![]()
Uprava napolje
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
High je napisao/la:Ponekad me zabrinjavaš.Ajzea je napisao/la:Joco ne promašuje, Joco iz samilosti prema ostalim ekipama odbija zabiti gol, svjestan je da bi ga ponijelo i da bi morao sam, bez ičije pomoći, natrpati sve i jednu ekipu lige. Hvala ti Joco, nikad nećemo zaboraviti tebe, tvoj učinak na terenu i kakav si trag u današnjeg Zelji ostavio![]()
Uprava napolje

Dominator na svim poljima, u svim naučnim oblastima, u svim sferama zivota !
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.