Ma biće pritisak javnosti sigurno da se vrati publika s obzirom da su u Srbiji i CG već vratili a kako pročitah sad nekad i Hrvatska (ako već i nije) vraća publiku, znači nema izvlakuše kad svi u regionu (a neki su bili gore zahvaćeni makaronom) vraćaju publiku a ti mudruješ i kupuješ mini verzije autopraonica.KANA je napisao/la: ↑10 jun 2020, 21:55E o tome ja pričam ,nego ovako pi trebao svaki ljubitelj fudbala da razmišlja pa i navijač Sarajeva ,uskratili su nam svima ono za šta živimokerimatomic1921 je napisao/la: ↑10 jun 2020, 21:18**** mrtve kompletnom savezu i sve i jednom clanu. **** vam do-dick majke mrtve. Vi ste picke a i mi smo picke jos vece, dok su najvece picke ovi u klubu. Obracunajte se sa bijednicima sta nam vise mogu uraditi sto nam vec nisu uradili zadnjih 5 godina. Crtali nam linije, otimali titule, uzimali licence. Nek nas izbace iz lige ucinit ce nam uslugu. Mi smo ludi za zeljom isli bi na gostovanja da nas stave u ligu sa norveskom. Obracunajte se sa mafijom **** i vas vico umateri.
Majke vam **** svima parazitsko nacionalisticko lopovske, ne moze vise pod kozu sta nam radite balije, izdajnici i murtati bosnjackog narodajoš ako ostanu pri ovoj odluci do kraja godine
Lopov je najbolji kad se pritjera uz zid, tad će popustiti na sve.