FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Stroj1946
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Stroj1946 » 29 jun 2019, 11:48

Ja samo neću shvatiti naš mentalitet pojačanja. Po meni od krucijalne važnosti i prioritet treba da bude odbrana!
Mi smo klub koji u evropi ne može da igra protiv svake ekipe napadački i presing. Protiv jačih klubova kao Atalanta, BMG ili Celtic (100%) se branimo 75 od 90 minuta.
Mi smo svakako dobri prema naprijed (za ligu) ali smo vazda šuplji od pozadi. Vazda. Tako je stalno od kraja rata pa do danas.

Treba imati 2 iskusna stopera, agresivne i brze bekove i naravno odličnog golmana, jer on pola ekipe. Odbrana na kraju krajeva donosi pobjede, bodove i titule. Zato treba gledati da se odbrana betonira.
Zadnja izmjena: Stroj1946, dana/u 29 jun 2019, 12:42, ukupno mijenjano 1 put.

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 29 jun 2019, 11:49

ama moze se sa malo srece u zdjebu pa ako nista sto dalje uzet novac a ne samo dic ruke odma al ne moze se sa dupovcem , ne moze se sa bekovima sisaju kroz njih i ne moze se bez klasicnog dmf a pa makar imao 18 god
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 29 jun 2019, 11:55

ja se uvjekvratim na ovaj dundalak prosle sezone sta su ljudi radili Luxemburg ba , ne moze me niko ubjedit da ako nacija od prepisaj moze da mi ne mozemo , mozemo ako hocemo ako hoce ako imaju plan i rade po njemu al sve je tolko usporeno , marketing paoni ne mohu promjrnit moju **** tv za neki normalan kanal a znaju da ih kosta transfeera popularnosti svega, mi smo neozbiljni ko i u svemu ostalom

dagerHZ
Kontakt:

Post Postao/la dagerHZ » 29 jun 2019, 11:55

Citam jutros u Avazu da smo mi i zeljo u borbi za Graovca, koliko ima istine u ovome?

Arnelv52
Kontakt:

Post Postao/la Arnelv52 » 29 jun 2019, 11:58

ElCartel11 je napisao/la:
Arnelv52 je napisao/la:Dobro... jeste li vi ikad pomislili da je Husref npr Velkoskog u prijateljskoj utakmici stavio na centralnog veznjaka jer se u toku sezone može desiti npr. crveni karton ili povreda poslije treće izmjene pa da ima ko tu zakrpiti dok se utakmica ne završi?
Imas auto pukne ti guma i ti umjesto rezervne gume za auto.imas u prtljaznom prostoru gumu od bicikla. Hoce li ti ta guma sta pomoci logickim razmisljanjem, ne moras je stavljati gore uopste? Nece normalno, jer nije za to namenjena isto kao sto Velkoski nije vezista, on je bio prije klasicni napadac, kasnije krilo, pa onda ofanzivni vezista. Znaci vec tu smo mu promjenili poziciju, a sad da glumi on destruktivca i box to box igraca necu i ne zelim gledati.
Pa dobro... nije ti dobra analogija. Takvo poređenje bi prije išlo ako bi pričali o košarkašu pr. jer je drugi sport upitanju tako kao što je ovde druga tehnologija.

Eto sam si rekao da je bio ofanzivni vezista što je malo ofanzivnije od centralni vezista.

Nego, nije to moja poenta. Poenta je da se može desiti i da će se vjerovatno desiti neka utakmica gdje će neko iz vezne ili odbrambene linije biti poslan vani i moraće se pretumbavat ono što imaš na polju jer nema više zamjena.

Od svih standardnih ofanzivnih igrača po meni bi Krste odigrao najbolje defanzivnije zadatke.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 29 jun 2019, 12:05

paulus je napisao/la:Imam osjecaj da ovi sto su dovedeni nisu pojacanja vez zamjene poslije Evrope , jer sta ces dovodit soica krilo i AMF a a donji dio ti tanak
100% si u pravu! Oremus je npr doveden jer Tatar sigurno ide nakon Evrope, a vrlo vjerovatno i Rahmanovic.
Trebao bi jos taj defanzivac stici, ali se to bas razvuklo.
Mi sa trenutnim rosterom u ligi mozemo opet biti konkurentni za sami vrh, ali daleko od toga da smo neki favoriti.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 29 jun 2019, 12:06

dagerHZ je napisao/la:Citam jutros u Avazu da smo mi i zeljo u borbi za Graovca, koliko ima istine u ovome?
Pod 1 avaz
Pod 2 hahahahha u borbi

Narucen tekst gdje god se oni spominju u kontekstu s nama kako bi se cinilo da smo u slicnom rangu

Treba tuzit levate zbog narusavanja ugleda
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 29 jun 2019, 12:10

Arnelv52 je napisao/la:
ElCartel11 je napisao/la:
Arnelv52 je napisao/la:Dobro... jeste li vi ikad pomislili da je Husref npr Velkoskog u prijateljskoj utakmici stavio na centralnog veznjaka jer se u toku sezone može desiti npr. crveni karton ili povreda poslije treće izmjene pa da ima ko tu zakrpiti dok se utakmica ne završi?
Imas auto pukne ti guma i ti umjesto rezervne gume za auto.imas u prtljaznom prostoru gumu od bicikla. Hoce li ti ta guma sta pomoci logickim razmisljanjem, ne moras je stavljati gore uopste? Nece normalno, jer nije za to namenjena isto kao sto Velkoski nije vezista, on je bio prije klasicni napadac, kasnije krilo, pa onda ofanzivni vezista. Znaci vec tu smo mu promjenili poziciju, a sad da glumi on destruktivca i box to box igraca necu i ne zelim gledati.
Pa dobro... nije ti dobra analogija. Takvo poređenje bi prije išlo ako bi pričali o košarkašu pr. jer je drugi sport upitanju tako kao što je ovde druga tehnologija.

Eto sam si rekao da je bio ofanzivni vezista što je malo ofanzivnije od centralni vezista.

Nego, nije to moja poenta. Poenta je da se može desiti i da će se vjerovatno desiti neka utakmica gdje će neko iz vezne ili odbrambene linije biti poslan vani i moraće se pretumbavat ono što imaš na polju jer nema više zamjena.

Od svih standardnih ofanzivnih igrača po meni bi Krste odigrao najbolje defanzivnije zadatke.
E poredjenja mehanickog, da si barem rekao imas rezervnu koja nije 17" nego 16", logicno da nece auto ici isto kao prije ali ce ici, do prvog servisa, to mi je realnija metafora nego to s biciklom.
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 29 jun 2019, 12:11

U ponedeljak igrac :hmmmmm:
1946~

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 29 jun 2019, 12:14

Yebo ti to ako i Rahman i Tatar odu nema tu onda od ozbiljnosti ništa

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 29 jun 2019, 12:18

FoSte95 je napisao/la:Yebo ti to ako i Rahman i Tatar odu nema tu onda od ozbiljnosti ništa
Milion eura I vodi obojicu ko god hoce
A nesto vise ja ih na vrata dostavljam s masnicom oko usiju

Na vrhuncu vrijednosti tusnut a dovest 2 kapitalca I :salut:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 29 jun 2019, 12:18

Ismir Pintol!
ZZ

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 29 jun 2019, 12:18

ThrillerHz je napisao/la:U ponedeljak igrac :hmmmmm:
slika
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 29 jun 2019, 12:42

ThrillerHz je napisao/la:U ponedeljak igrac :hmmmmm:
Iz Turske onaj?
ISTINA ZA VEDRANA!

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 29 jun 2019, 12:46

zagorski je napisao/la:
paulus je napisao/la:Imam osjecaj da ovi sto su dovedeni nisu pojacanja vez zamjene poslije Evrope , jer sta ces dovodit soica krilo i AMF a a donji dio ti tanak
100% si u pravu! Oremus je npr doveden jer Tatar sigurno ide nakon Evrope, a vrlo vjerovatno i Rahmanovic.
Trebao bi jos taj defanzivac stici, ali se to bas razvuklo.
Mi sa trenutnim rosterom u ligi mozemo opet biti konkurentni za sami vrh, ali daleko od toga da smo neki favoriti.
sto ti je u prevodu nas vlasnik se ne moze takmicit sa parcetom hercegovine pod vlascu HDZa , mislim da su nas ovi vlasnici izludili jel gledamo kako taj tan spicka 50 miliona na Cardiff udje dobije 200miliona i nekako ako si nas vec uzo daj ba ulozi posebno ovaj Nam , mozda jedt do banke al smrdi to da para ne moze proc po godine , para buse sve zakone i prolazi kroz sve loophole, nako sam se taman pomirio J**+ se tanu sad ovaj ko nalozen al nista drugacije nije , jos uvjek jedan od vodecih klubova gdje sa 5 tupavis igraca mozes izmasakrirat ligu , eto Luxemburg je dokazo doveli ljudi igrace platili igrali ligu Evrope jedva ih Milan dobi

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 29 jun 2019, 12:55

Tom Zrinjskom svake godinde ode 50 posto ekipe a kod nas ostanu svi ode jedan il dva to je to. Ovi sto placu i sto se cude sto 10 mil ne moze proc za 2 sata su smijesni realno gledajuci

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 29 jun 2019, 13:04

zagor1987 je napisao/la:Tom Zrinjskom svake godinde ode 50 posto ekipe a kod nas ostanu svi ode jedan il dva to je to. Ovi sto placu i sto se cude sto 10 mil ne moze proc za 2 sata su smijesni realno gledajuci
Brat rece neki dan da je leglo 10 miliona km na nas racun na bbi banci, a da treba stici jos 10.
Znaci pare su nase vec, ja vec ocekujem konkretne aktivnosti, kapitalci, nastavak radova na kampu...

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 29 jun 2019, 13:06

zagor1987 je napisao/la:Tom Zrinjskom svake godinde ode 50 posto ekipe a kod nas ostanu svi ode jedan il dva to je to. Ovi sto placu i sto se cude sto 10 mil ne moze proc za 2 sata su smijesni realno gledajuci

Pa ako im odu kako su tri pita uzastopno bili prvaci.
Ni meni nije jaano da u klubu imas dva milijardera ,a da ne mozes sa sigurnoscu reci da ces biti prvak ove jad lige.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 29 jun 2019, 13:07

zagorski je napisao/la:
Brat rece neki dan da je leglo 10 miliona km na nas racun na bbi banci, a da treba stici jos 10.
Znaci pare su nase vec, ja vec ocekujem konkretne aktivnosti, kapitalci, nastavak radova na kampu...
Ni smo zadrzali jedini u ligi kostur ekipe i to radimo godinama a to je veoma tesko. Vidjecemo tesko je normalnog i kvalitetnog igraca dovest u ligi,plus moras gledat koji pasos ina da nebi inali 10 stranaca

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 29 jun 2019, 13:09

amypitar je napisao/la:

Pa ako im odu kako su tri pita uzastopno bili prvaci.
Ni meni nije jaano da u klubu imas dva milijardera ,a da ne mozes sa sigurnoscu reci da ces biti prvak ove jad lige.
Pa ukljuci malo mozak. Kad ti Covic sjedi u klubu i kad svi doniraju taj klub i cim zapne onda njihove politicke marionete guraju za bilo sta od novxa,namjestanja penala u 94 min nego jel im otislo pola tima?

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Arma00, bordobijeli, Google [Bot], johntravolta123, mnon46, muhamedhulk, Shategabri, ubipara i 64 gosta.