Lillard je napisao/la:
Bandwagoner
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Lillard je napisao/la:
New England InvitationalEnricoDandolo je napisao/la:Preimenovati SB u Tom Brady i prijatelji.
TB12 je doktor ove igre. TB12 u jednoj recenici sa MJ I R. Federer.Think about this: Brady's best receiver is a former 7th-rounder who played QB at Kent State.
jules bi u vosjci bio dobar moralistaBernardBarnjak je napisao/la:
Lillard je napisao/la:Jel živ tuzlak
Zajebo Goff nisam mislio da će bit napad ovako lošBernardBarnjak je napisao/la:Lillard je napisao/la:Jel živ tuzlak
Svaka cast za prognozu!
Što ne znači da Donald i Gurley(Amarinho je napisao/la:dobro je rekao Skip.
TB12 je doktor ove igre. TB12 u jednoj recenici sa MJ I R. Federer.Think about this: Brady's best receiver is a former 7th-rounder who played QB at Kent State.
Sta covjek radi sa polovnim Receiverima. Ne do bog da ima nesto tipa Brown, Juju-Smith.
A jeste (ne mislim na forum, vec na sportsku javnost u americi) pricali o ovom Donaldu stare mi ja sam mislio da je to neki vanzemaljac. Kakav posao na drugoj strani od Hightowera i Flowersa. Ovaj covjek treba da se plati.
A dobro se sjecam da je gospodin Von Miller uzeo SB sam bez ikakvog napada i bez Suh-a pored sebe.
Zasluzili su, cestitke njihovim fanovima!Lillard je napisao/la:Jel živ tuzlak
Ma realno smjesan SB realno, Wade Phillips je pokazao damu i posteno namucio McDanielsa, dok je Bill ocitao lekciju McVayu. Bill inace zasluzan za ovaj trofej 90%. Chiefsi i Ramsi ostali na 0 bodova u prvom poluvremenu - realno teze izgubit tekmu nakon toga. Dobro jeste Andy Reid napravio dosta izmjena u drugom, ali je to i Bill znao da ga skoro i nece moci drzat ispod 30.tuzlak1987 je napisao/la:Ne ozbiljno zasluzena pobjeda sinoc. A inace navijam uvijek protiv jacih ekipa koje godinama pobjedjuju. Kada Patriotsi prodju, doci ce neka nova ekipa protiv koje ce opet svi navijati ako osvoje 2-3 SB.
Zalim najvise Bearse sto nisu namjestili sebi Vikingse, mislim da bi igrali SB. Moglo ih je izbaciti samo ludilo Folesa.GoRaN je napisao/la:Ali kakvo sterilno izdanje top 3 napada lige, kao da su igrali protiv Bearsa/Ravensa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.