kerimatomic1921 je napisao/la: ↑15 jun 2020, 22:42Kako si znao samo mi to reci![]()
Gledam u grah druze
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
kerimatomic1921 je napisao/la: ↑15 jun 2020, 22:42Kako si znao samo mi to reci![]()
Sve uredu ali ova zadnja rečenica1921boy je napisao/la: ↑15 jun 2020, 22:29Ja se nimalo ne sekiram za ovu sezonu jer ćemo sigurno biti "konkurentni" i u borbi za trofeje !
Zašto stalno Amar - Miske i ovdje i tamo gotovo prošlo od prošlosti se ne živi niti od Amarovih starih trofeja - ne da ne poštujem ni govora o tome imao je i on svojih nekih nedoumica i svašta
Miske - svaka čast ali nije išlo dalje 10 trenera 1 trofej - svaka čast za stadion,sponzore,novac unesen u klub svaka čast !!!
Mi punimo 100 godina kluba od sjećanja se ne živi - želimo još trofeja još kupova još EL i LP utakmica ali to nikada nećemo dobiti dok u i oko kluba bude tema Miske i Amar
Ne podržajem ni jednog ni drugog,niti volim Amara niti Senada ja samo želim da moj Željkan uzme titulu i kup i postane još trofejniji i još jači klub nego što smo bili.
Ma nisi razumio poštujem ja obojicu ali sam ovo mislio da niko nije iznad kluba !KANA je napisao/la: ↑15 jun 2020, 22:55Sve uredu ali ova zadnja rečenica1921boy je napisao/la: ↑15 jun 2020, 22:29Ja se nimalo ne sekiram za ovu sezonu jer ćemo sigurno biti "konkurentni" i u borbi za trofeje !
Zašto stalno Amar - Miske i ovdje i tamo gotovo prošlo od prošlosti se ne živi niti od Amarovih starih trofeja - ne da ne poštujem ni govora o tome imao je i on svojih nekih nedoumica i svašta
Miske - svaka čast ali nije išlo dalje 10 trenera 1 trofej - svaka čast za stadion,sponzore,novac unesen u klub svaka čast !!!
Mi punimo 100 godina kluba od sjećanja se ne živi - želimo još trofeja još kupova još EL i LP utakmica ali to nikada nećemo dobiti dok u i oko kluba bude tema Miske i Amar
Ne podržajem ni jednog ni drugog,niti volim Amara niti Senada ja samo želim da moj Željo uzme titulu i kup i postane još trofejniji i još jači klub nego što smo bili.ako neko tvom klubu za koji živiš donese 10 trofeja i učinite ponosnim (ne znam koje si godište ? ali sve lijepo sto je bilo na sportskom segmentu 90 % je bilo u vrijeme kad je Amar bio trener)ili neko ko je vratio Evropu na Grbavicu ,napravio Istok ,teren Itd pa valjda trebaš da ih podržavaš ,poštuješ Itd a ne da se ti ljudi vrijeđaju
KANA je napisao/la: ↑15 jun 2020, 22:43Znam i koja im je priča kao pusti neka totalno propadnu pa ćemo mi uletitikoji oni ? koji mi ? neće oni(ova uprava propasti nego Željo )kakvi glupani umjesto da svi gledamo prema jednom smjeru i da budemo kao jedan pogotovo radi 100 godina kluba oni dušmane i dijele
a sve je počelo od toga kao neopravdano su otjerani pa koga mi nismo otjerali ? jel Amara opravdano otjeran nakon sto je izgubio od Hearts -a ? znaci to je nas mentalitet ali jok oni kao uvrijeđene mlada
kerimatomic1921 je napisao/la: ↑15 jun 2020, 23:54Jedan od najjacih osjecaja u mom zivotu i gostovanje koje cu pamtiti zauvijek
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.