Zato nemamo ni akademce, ha jaHistoricar je napisao/la:Znalo se u januaru da Mujakić odlazi na kraju sezone, znalo se u januaru da je Husref prekrižio Šofranca, te da i on ide na kraju sezone, u aprilu se znalo da će Pidro imati dugotrajnu pauzu i da sa Bekićem neće biti produžen ugovor.Imao je Hadžija sasvim dovoljno vremena, da i uz pomoc svojih veza iz inostranstva, pročešlja tržište i dovede adekvatne zamjene.Nažalost, sedam dana prije Celtica, mi nemamo ni jednog lijevog beka, nemamo osim Lazića, ni jednog adekvatnog stopera, treba nam još i zadnji vezni.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Mirno spavajte. Rata biti nece.
Al ce biti 8-ica od skota
Al ce biti 8-ica od skota
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- ThrillerHz
- Kontakt:
Realno, to su cinjenice... Jedino opravdanje za sve to moze biti ova promjena upravljacke strukture, nazalost dosla je u losem trenutku. Nacekat cemo se mi do sljedeceg ljeta da sve dodje na svoje sto se tih izmjena tice...Historicar je napisao/la:Znalo se u januaru da Mujakić odlazi na kraju sezone, znalo se u januaru da je Husref prekrižio Šofranca, te da i on ide na kraju sezone, u aprilu se znalo da će Pidro imati dugotrajnu pauzu i da sa Bekićem neće biti produžen ugovor.Imao je Hadžija sasvim dovoljno vremena, da i uz pomoc svojih veza iz inostranstva, pročešlja tržište i dovede adekvatne zamjene.Nažalost, sedam dana prije Celtica, mi nemamo ni jednog lijevog beka, nemamo osim Lazića, ni jednog adekvatnog stopera, treba nam još i zadnji vezni.
1946~
Joj cmizdravaca brate mili
To sto vi trazite je totalno nerealno...da dogovoris jednog "Oremusa" ili novog "Lazica" jos u martu, aprilu, maju, nebitno...jer znas da ti Mujakic odlazi...nemoguce.
Mogao si tada, "na vrijeme" dogovoriti nekog novog "Dupovca" ali stopera kvalitete Lazica nema teorije.
Ne znam sta placete, prelazni rok je tek poceo a do utakmica sa Zrinjskim i 3.pretkola EL ima jos maltene mjesec dana. Protiv Celtica ako se desi cudo, dobro i bi.
Ovaj gore sto spominje da svaki kapitalac gleda samo pare, to jednostavno nije istina.
Ja bih prvi, da sam "kapitalac" i da znam da mogu vise uspjeti, radio za 800KM u nekoj boljoj firmi ako mi nudi bolju perspektivu sutra i uspjeh umjesto za 1500 gdje uslovi nisu idealni i gdje je napredak u karijeri otezan.
Znam likove koji su iz pogranicnih mjesta i plate 1700KM otisli u vece bh gradove i platu 1000KM,,upravo zbog bolje perspektive, djece i njihove buducnosti itd...kao sto znam ljudi koji honorarno radi vec 10 godina u Sarajevu ali nece u neki manji bh grad gdje ce biti osiguran i imati bolja primanja nema pite...ako treba cekat ce jos 10 godina do stalnog radnog odnosa, samo nek se zivi u "velegradu"...mnogo je tu faktora u pitanju. A bh ligu i terene, infrastrukturu porediti s nekim u Europi je besmisleno. A naravno da mora biti i onih kojima samo novac izbija iz ociju, ali takvi su manjina, u protivnom bi makar pola Europe otislo u Kinu, bar u ovom kontekstu o kojem govorimo.
U svakom slucaju skracivanje lige je najbolja stvar koja se mogla desiti, a to ce ubrzo vrijeme i pokazati.
To sto vi trazite je totalno nerealno...da dogovoris jednog "Oremusa" ili novog "Lazica" jos u martu, aprilu, maju, nebitno...jer znas da ti Mujakic odlazi...nemoguce.
Mogao si tada, "na vrijeme" dogovoriti nekog novog "Dupovca" ali stopera kvalitete Lazica nema teorije.
Ne znam sta placete, prelazni rok je tek poceo a do utakmica sa Zrinjskim i 3.pretkola EL ima jos maltene mjesec dana. Protiv Celtica ako se desi cudo, dobro i bi.
Ovaj gore sto spominje da svaki kapitalac gleda samo pare, to jednostavno nije istina.
Ja bih prvi, da sam "kapitalac" i da znam da mogu vise uspjeti, radio za 800KM u nekoj boljoj firmi ako mi nudi bolju perspektivu sutra i uspjeh umjesto za 1500 gdje uslovi nisu idealni i gdje je napredak u karijeri otezan.
Znam likove koji su iz pogranicnih mjesta i plate 1700KM otisli u vece bh gradove i platu 1000KM,,upravo zbog bolje perspektive, djece i njihove buducnosti itd...kao sto znam ljudi koji honorarno radi vec 10 godina u Sarajevu ali nece u neki manji bh grad gdje ce biti osiguran i imati bolja primanja nema pite...ako treba cekat ce jos 10 godina do stalnog radnog odnosa, samo nek se zivi u "velegradu"...mnogo je tu faktora u pitanju. A bh ligu i terene, infrastrukturu porediti s nekim u Europi je besmisleno. A naravno da mora biti i onih kojima samo novac izbija iz ociju, ali takvi su manjina, u protivnom bi makar pola Europe otislo u Kinu, bar u ovom kontekstu o kojem govorimo.
U svakom slucaju skracivanje lige je najbolja stvar koja se mogla desiti, a to ce ubrzo vrijeme i pokazati.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ništa još
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- ElCartel11
- Kontakt:
Evo ga u gradu.BordoSarajevo je napisao/la:Ništa još
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma pusti ga, svako ko iole prati Sarajevo zna da nije tako nikad bilo, pustimo se toga.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
belminhordas
- Kontakt:
Godfrey Oboabona??belminhordas je napisao/la:Oboaboana potpisuje danas.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Dzeno Uscuplic>Husref Musemic :kafa
Ne more, nije srbFudo je napisao/la:Godfrey Oboabona??belminhordas je napisao/la:Oboaboana potpisuje danas.
Ima 39 nastupa za Nigeriju i bez kluba trenutno ali nije srbin, daljeLakoste je napisao/la:Ne more, nije srbFudo je napisao/la:Godfrey Oboabona??belminhordas je napisao/la:Oboaboana potpisuje danas.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
-
belminhordas
- Kontakt:
Eh tajbelminhordas je napisao/la:Oboaboana potpisuje danas.
Godfrey Oboabona??
UPRAVA NAPOLJE!!!
HUSREF MUSEMIC!!!
HUSREF MUSEMIC!!!
I činjenica da nismo spremni za Celtic može da djeluje kao iznenađenje na njih. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
belminhordas
- Kontakt:
On da.Fudo je napisao/la:Godfrey Oboabona??belminhordas je napisao/la:Oboaboana potpisuje danas.
UPRAVA NAPOLJE!!!
HUSREF MUSEMIC!!!
HUSREF MUSEMIC!!!
E ustanem ujutro i odmah otvorim da vidim ima li sta a vi se zahebavate sa nekakvim NEsrb igracima 
U novi boj ...
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Google Adsense [Bot], mosarajvosa83, MSOZ101 i 39 gostiju.