Znaci izašao je iz onog lifta
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Mogu misliti kako je elegantno fulio ovu kuglu kad je ovaj neko zavrsio slikanje. 
Btw Jovanovicu, je li se ti krijes iza kamere?
Btw Jovanovicu, je li se ti krijes iza kamere?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Veca/Eric
Blaz/Sinisa, Aco/Aco, Ikic/Miletic, Sehic/?
Dado/Bojo/Osmanovic , Mesa/Jamak/Mehic
Stilic/Dacic
Ermin/Subasic, Lendric/?, Veseli/Mulle
U nekom idealnom scenariju, fali nam rezervni spic, lijevi bek, alternativa za Stilica (ako to uopste postoji), i bar jedno krilo.
Stilic/Dacic
U nekom idealnom scenariju, fali nam rezervni spic, lijevi bek, alternativa za Stilica (ako to uopste postoji), i bar jedno krilo.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Jovanović je obavio razgovore sa rukovodstvom Plavih i on bi do starta priprema trebao dati svoj konačan odgovor o ostanku ili odlasku sa Grbavice. Kako sada stvari stoje, 'Kengur' kako su ga u šali prozvali saigrači, bliži je ostanku u redovima tima Amara Osima.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
- kolezeljovac
- Kontakt:
kerimatomic1921 je napisao/la: ↑16 jun 2020, 09:31Kakvo divno jutarnje štivo. **** to necemo se zamarati, ima li kakvih lijepih vijesti plavce?
Ja imam jednu digresiju, nadam se da ce doci do nase raje. Nedavno sam se stavio na raspolaganje klubu u vezi ciscenja smeca u i oko stadiona. Dobio sam odgovor da za sad nema potrebe jer klub uredno izvrsava ciscenje svih dijelova stadiona ali je posebno porastao obim tog posla zadnjih dana kako nasa raja cesce posjecuju stadion. Tako da bih zamolio sve navijace koji se tamo upute, da se ponasaju skladno sa bontonom i da ne ostavljaju smeće iza sebe. Nase je jeb.emu mater.
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Brko iz druge galaksije!
Njih dvojica bi rekord postavili koji niko nikad oborio ne bi.
Ovo ovako kad se pogleda uopste ne izgleda lose. Sehic ako ista obecava i treba da se gurne u vatru. Vjerujem da se sa Stanicem lako dogovoriti za nastavak saradnje tako da on bude taj koji ce upadati ako Eldar bude morao pauzirati. Alternativa za Stilu je pretpostavljam Zeric, ako napokon dodje bez povreda. Falice tu Ramovic koji je sta god govorili u ovim posljednjim utakmicama sa Stilicem odlicno saradjivao i imao dosta zapazene partije.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑16 jun 2020, 22:15Veca/Eric
Stilic/Dacic
Sigurno da bi valjalo dovesti 2-3 igraca ali svi znamo da nije bajna situacija nigdje a pogotovo kod nas tako sve i da ne dodje niko ovaj tim uz nekoliko omladinaca koji bi se prikljucili nece sigurno izgledati lose.
Tako je, zaboravljamo na Zerica, ja od njega puno ocekujemDejan1921 je napisao/la: ↑16 jun 2020, 22:40Ovo ovako kad se pogleda uopste ne izgleda lose. Sehic ako ista obecava i treba da se gurne u vatru. Vjerujem da se sa Stanicem lako dogovoriti za nastavak saradnje tako da on bude taj koji ce upadati ako Eldar bude morao pauzirati. Alternativa za Stilu je pretpostavljam Zeric, ako napokon dodje bez povreda. Falice tu Ramovic koji je sta god govorili u ovim posljednjim utakmicama sa Stilicem odlicno saradjivao i imao dosta zapazene partije.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑16 jun 2020, 22:15Veca/Eric
Stilic/Dacic
Sigurno da bi valjalo dovesti 2-3 igraca ali svi znamo da nije bajna situacija nigdje a pogotovo kod nas tako sve i da ne dodje niko ovaj tim uz nekoliko omladinaca koji bi se prikljucili nece sigurno izgledati lose.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
kerimatomic1921 je napisao/la: ↑16 jun 2020, 21:51Ja samo kad vidim ova ispucavanja i bacanje lopte u kontru, nije mi dobro.Walterrorist je napisao/la: ↑16 jun 2020, 20:54Ovaj Brkic vrh...strasno dobar golmankolezeljovac je napisao/la: ↑16 jun 2020, 17:27
Evo pogledah slucajno ovaj video zapis... Ne sjecam se od Šehića, Lončarića i Antolovića da smo ovakvog golmana imali.... Znači da smo golmana ala Brkića imali zadnje 2, 3 sezone.. Druga bi se svirala....
Tako da Veca i Eric OUT!
Sry sto me nije bilo par dana, poslovne, a Bgm i privatne obaveze....
Eldar se bori godinama, dijete nikada nije odustalo. Odlican je bio u TOSKU, i ja sam apsolutno za to da mu se pruzi prilika. Dovesti jos jednog LB da imas za rotacije i rijesili smo odbranu. I to betonsku, po meni.
Koga zanimaju Žerini highlightsi iz Goražda:irfo je napisao/la: ↑16 jun 2020, 22:46Tako je, zaboravljamo na Zerica, ja od njega puno ocekujemDejan1921 je napisao/la: ↑16 jun 2020, 22:40Ovo ovako kad se pogleda uopste ne izgleda lose. Sehic ako ista obecava i treba da se gurne u vatru. Vjerujem da se sa Stanicem lako dogovoriti za nastavak saradnje tako da on bude taj koji ce upadati ako Eldar bude morao pauzirati. Alternativa za Stilu je pretpostavljam Zeric, ako napokon dodje bez povreda. Falice tu Ramovic koji je sta god govorili u ovim posljednjim utakmicama sa Stilicem odlicno saradjivao i imao dosta zapazene partije.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑16 jun 2020, 22:15Veca/Eric
Stilic/Dacic
Veseli nema ovakvih hajlajtsa ispred gola za citavu karijeru
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Hajmo se skupit za vikend ponesite metle i arf da cistimo stadion braca
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Evo bas zanimljiva stvar vezana za toliko spominjane atletikovce. Ranije su izbacili Lokomotivu iz Zagreba, nasi ponajbolji igraci Mujagic, Zeric, Hajdarevic se potucaju po posudbama, Anel je jedini dobio iole sansu, raspravlja se treba li mali Eldar zaigrati uopste iako je i tada bio najmladji na terenu. Dok se mi raspravljamo igrac koji je tada igrao za Lokomotivu Kastrati zabija Rijeci gol u okrsaju za drugo mjesto i kvalifikacije za Ligu prvaka. Momak ako se ne varam igra vec trecu sezonu vaznu ulogu u Lokomotivi. Vec ima 10 golova ove sezone i vjerovatno ce ubrzo put Dinama.
Tu se i krije odgovor kako oni prave toliko velike izlazne transfere. Mi smo od tih atletikovaca prodali jednog igraca i evo o jednom raspravljamo treba li igrati uopste za nas klub.
Sto se tice Badzaka samo treba reci da je covjek pomagao klub i kad nije bio direktno ukljucen u rad. Neki drugi cim su napustil funkcije povukli su i sve sto su dali klubu. Pametnom dosta.
Tu se i krije odgovor kako oni prave toliko velike izlazne transfere. Mi smo od tih atletikovaca prodali jednog igraca i evo o jednom raspravljamo treba li igrati uopste za nas klub.
Sto se tice Badzaka samo treba reci da je covjek pomagao klub i kad nije bio direktno ukljucen u rad. Neki drugi cim su napustil funkcije povukli su i sve sto su dali klubu. Pametnom dosta.
Cuva Bog Zelju svog!
Ma i Žera je maler, vazda neke povrede. I ove zimske pripreme je isto imao neke probleme s povredom. A kad skontaš prije 5 godina je debitovo kod Ode i to od prve minute protiv Viteza u ligi.
Mi od njega ocekujemo vec 5 godina eto nesto. Slabo vala, ali i peh je. Cim kaze neki trener da racuna ozbiljnije na njega povrijedi se.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Sta ima buraz hocel sutra biti redovna linija kosevsko dom armije, pitam za druga
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.