madridist je napisao/la:o glupostima o blamazi u pf lige prvaka,koji je tebi?eko,barca je izbacila Madrid uz sudije to ce ti 7 od 10 ljudi potvrdit, prosle godine penal promasen kosta finala kakva ba blamaza, jesi siguran da su bijeli tvoj klub il samo mrzis Josea.
Nije blamaza igrati sa tri zadnja vezna na domacem terenu ? Nije blamaza poslati Pepe-a na teren da izvrsi samoubilacki napad ? Nije blamaza da ti ne padne na pamet da pokusas dati gol na domacem terenu a u ekipi imas znas i sam kakve igrace ? Nije prijatelju blamaza, ali ako si trener Stoke City-a. I na kraju svega otici na konferenciju i izigravati idiota sa Por Que ? Por Que ? , usmjeriti sve na detalj oko Pepe-a da bi se zaboravila ona sramotna postavka.
Barcelona jeste imala pomoc sudija jer je Pepe teoretski nepravedno iskljucen nakon sto se pregleda usporeni snimak, ali je on u praksi isao da mu otkine nogu. U revansu su nas sudije opljackale jer su svirale onaj smijesan pad Ronalda na cini mi se Mascherana kao faul a nakon toga smo postigli gol, i faul Di Mariji nad Puyolom kojeg nije bilo nakon cega bi Di Marija izasao 1 na 1,
ali nakon one sramotne utakmice u Madridu nismo ni zasluzili bolje.
Istina, ne simpatisem Mourinha, ali prvenstveno zahvaljujuci njegovim potezima koje je "povlacio" dok je u Realu. Ko se sjeca zna da sam mu kada je dosao sliku drzao na avataru. Covjek je dvolican, nerealan, arogantan i prica samo ono sto njemu odgovara bez obzira da li je u pravu ili ne. Sada kad' je vidio da je malo zaglibio sa rezultatima odmah idu odmjerenije izjave.
I na kraju mogu i ja tebi preformulisati to pitanje. Jesi li ti siguran da navijas za Real Madrid ili samo za Mourinha ?Posto se sjecam tvog posta u kojem pises kako su ti nebitni i Raul i Iker i bilo koji drugi igrac, jedini ko ti je bitan je Mourinho.