FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

simidobar
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la simidobar » 02 jul 2019, 23:41

BordoSarajevo je napisao/la:Protiv Celtica bi moglo ovako izgledati:

Kovačević
Hebib Lazic STOPER Letić
Krste Oremuš
Tatar Rahmanović Milanović
Ahmetović
Ima Kurdic nas akademac pa Dupovac...
Slabo ti ovu nasu djecu mirises.

Malom Salcinu obavezno dat priliku uz standardne akademce, jbga ako ste vec halalili ovu utakmicu bolje da sta djeca nauce, ove utakmice su im potrebne...
Imace vremena da uigraju najboljih 11 za 3. pretkolo, kazu da tu imamo neke sanse.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 02 jul 2019, 23:41

tilo je napisao/la::bih: Hjojj jos anel i crnjo
Hadžić?
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

hordasDoboj
Kontakt:

Post Postao/la hordasDoboj » 02 jul 2019, 23:45

simidobar je napisao/la:

Kovačević
Hebib Lazic STOPER Letić
Krste Oremuš
Ahmetović

Malom Salcinu obavezno dat priliku uz standardne akademce, jbga ako ste vec halalili ovu utakmicu bolje da sta djeca nauce, ove utakmice su im potrebne...
Imace vremena da uigraju najboljih 11 za 3. pretkolo, kazu da tu imamo neke sanse.
Ma ja treba da debitiraju protiv Celtica pred 20k+ navijaca da ih ljudi oduče od fudbala. Ne bi termina poslije toga igrali. Polahko ne ide nista preko noci.

Kurdic i nekako, a i to prije da ce Hule Dupovca staviti.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.

tilo
Kontakt:

Post Postao/la tilo » 02 jul 2019, 23:45

Benkara21 je napisao/la:
tilo je napisao/la::bih: Hjojj jos anel i crnjo
Hadžić?
EL zapamti :).

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 02 jul 2019, 23:47

Al dobro treba probati na kontre kako god. Skoti su poznati kao Englezi, disciplina i duge lopte. Mozda grijesim, ali mislim da nisu neka extra pokretljiva i brza ekipa. Hebibovica bih koristio na krilu u toj utakmici.

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 02 jul 2019, 23:51

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 02 jul 2019, 23:52

Celtic vaffanculo! Pojavilo se konačno i ovo mitsko biće. Nek je sa srećom, nakon Almira Bekića mora biti upgrade kakav god da je. Poslije Pidroni nastavlja gdje je stao!
Bahati, bahati Željkan!
1946

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 02 jul 2019, 23:53

ElCartel11 je napisao/la:Kovacevic
Sabanovic - Lazic - x - Letic
Oremus - x
Tatar - Rahmanovic - Milanovic
Ahmetovic

Znaci stoper i defanzivni vezista jos i to je to. Ako budu to ova dvojica sto se najavljuju to bila ekstra ekipa za nasu ligu, za Evropu solidna, ali Evropa ovisi dosta od srece u zdrijebanju, recimo ako bi dobili Maribor negdje tamo u 3 pretkolu ili play offu EL sasvim sigurno bi se mogli nositi sa njima, no ako bi nas zapao neki Olympiacos pisi propalo.
Oboabona ili Graovac, Maleš ili Zlomislić

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 02 jul 2019, 23:56

Odlican, ofanzivan bek, veoma brz i dobar tehnicar. Odlican potpis :thumbup:

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 02 jul 2019, 23:56

Jbt tek sad skontah da Bojan ima glasić ko Ahmet :D
Znaći biće dobar :opaopa:
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 02 jul 2019, 23:57

hordasDoboj je napisao/la:
simidobar je napisao/la:

Kovačević
Hebib Lazic STOPER Letić
Krste Oremuš
Ahmetović

Ma ja treba da debitiraju protiv Celtica pred 20k+ navijaca da ih ljudi oduče od fudbala. Ne bi termina poslije toga igrali. Polahko ne ide nista preko noci.

Jbga gvozdje se kuje dok je vruce, zato ako odigra dobro pred tih 20k bice ime, to su vec price o mu*ima.

Ja cu i sa akademcima na terenu vjerovat u neku ludu srecu i dobar rezultat... samo predaju ne prihvatam, sve ostalo je za ljude.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 03 jul 2019, 00:00

Nije Celtic Atalanta da nam 8 komada uvali. Ja vjerujem u čuda!
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

ade43
Kontakt:

Post Postao/la ade43 » 03 jul 2019, 00:02

E molim te Hadzija iskopaj stopera negdje, samo da Dupovca ne gledam (ne mrzim momka drag mi je) ali brate ne moze igrati u prvih 11 i kraj !!! :pray: :pray:

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 03 jul 2019, 00:06

KrajisnikBosnjak je napisao/la:Nije Celtic Atalanta da nam 8 komada uvali. Ja vjerujem u čuda!
Oni jesu ime i gigant Evropakog fudbala... ali msilim da nisu leprsava i aktraktivna ekipa kao Atalanta.
Atalanta u sezoni ima deset jakih utakmica protiv Juventusa, Intera Milana Lazia Napolija Rome itd..
Ovi se u Skotskoj natjecu sa prosjecnim klubovima.
Ne mislim da smo favoriti oni su i dalje svemirski brod za nas... ali mislim da se ne bi smjelo desiti opet isto kao protiv Atalante. :pray:

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 03 jul 2019, 00:07

KrajisnikBosnjak je napisao/la:Nije Celtic Atalanta da nam 8 komada uvali. Ja vjerujem u čuda!
Ma ko god da je u pitanju nek se pobiju ko ljudi na terenu, necu a rec nikom koliko god rezultat glasio na kraju.
Taman bilo 1:0 za nas u dvomecu uz neku kucku i anti igru, ja se uopste necu zalit. I sampion mora imat los dan. :mrgreen:

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 03 jul 2019, 00:11

simidobar je napisao/la:
Ma ko god da je u pitanju nek se pobiju ko ljudi na terenu, necu a rec nikom koliko god rezultat glasio na kraju.
Taman bilo 1:0 za nas u dvomecu uz neku kucku i anti igru, ja se uopste necu zalit. I sampion mora imat los dan. :mrgreen:
Prosto receno srce na teren i nema Atalante.

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 03 jul 2019, 00:14

Ne znam koliko ste ga pratili, ali Bojan je dobar igrac bio sa 21 godinu kad je bio u Velezu, cak dogurao i do mlade prezentacije. Sad sam nekako uvjeren da je napredovao. Sretno, osvjetlajte obraz u evropu !

hordasDoboj
Kontakt:

Post Postao/la hordasDoboj » 03 jul 2019, 00:15

simidobar je napisao/la:
hordasDoboj je napisao/la:

Jbga gvozdje se kuje dok je vruce, zato ako odigra dobro pred tih 20k bice ime, to su vec price o mu*ima.

Ja cu i sa akademcima na terenu vjerovat u neku ludu srecu i dobar rezultat... samo predaju ne prihvatam, sve ostalo je za ljude.[/quote]

Ma druga je stvar sto je Salcin mogao vec na proljece mijenjat Rahmanovica na nekim utakmicama, pa ds malo stekne osjecaj u 1 timu, ili Djokanovic umjesto Stanojevica. Velik je to skok iz juniora u seniore, posebno odmah Evropu sa nekim jakim timom.

Pidro odigrao sezonu-dvije u federalki i kad je uskočio nije se osjetilo uopšte. Ja bih to forsirao pa i sa 17 ih slati da se kale, da imas spreman produkt koji je navikao koliko toliko na seniorski fudbal.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 03 jul 2019, 00:19

Sta mislite hoce li Letic i još ako dodje neko odma u startnu postavu ili ce imati prednost ovi sto su prosli pripreme. Da ja odlucujem gurnuo bi odma u vatru Letica ako je profesionalac onda mora biti spreman nema veze sto nije igrao prijateljske. Vidjecemo bit ce zanimljivo

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 03 jul 2019, 00:19

Sta je to Krste se povrijedio pa postavljate formacije bez njega...u protivnom ne budite smijesni.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.