Hvala ali dosta.
TrolcinoVirtu4l je napisao/la:NFSBiH nema niti jedan razlog da Sušiću ne ponudi novi ugovor. Sa njihovog aspekta, Safet Sušić je nešto najbolje što se savezu moglo desiti.
Samo tako mozemo uspijeti, isto sa Vahom mozemo dobro proci ali nas savez ve minirati spomenutog gospodina i velikog strucnjaka. Najvise bi volio onog bivseg dzekinog trenera iz Wolsburga jeli ono Megath ili tako nekako. Hajde savez uzeli ste milione dajte cojk'ku milion ili koliko vec da nam pripremi ove balerine da budu masine. Pape hvala ti za sve ali mrs i ti i tvoja arogantna zatupljenost, eto sad preuzmi Barcelonu hahahaMaksuzBaksuz je napisao/la:Ja bi volio vidjeti kako to ide sa nekim strancem, (niskim sa Balkana) !!
Dovedi ovog Virtualnog u red. Ne mogu da vjerujem koje gluposti pise.legenda reala je napisao/la:Mi da smo pobjedili, ona formacija je promašaj i vrijeđa inteligenciju svakog ko se imalo razumije u fudbal i tu se nema šta puno diskutovati, pobjedili ili izgubili ne mjenja se činjenica da je formacija bila amaterska i da je svima bilo jasno da će nam se ponoviti Zenica i meč sa Slovačkom![]()
formacija je takva da pet igrača ne zna koja im je uloga u njoj, Safet i Emir su rak rana ove reprezentacije i moraju ići, prvi zbog limitiranosti, drugi zbog svog egoizma
![]()
Sve to pada u vodu kad pogledas 90 minuta tekme i stavis neke zakljucke. Da smo igrali kako treba i izgubili niko nebi reko nista (odprilike kao protiv Argentine niko nista nije reko, iako sam JA licno tu malo drugog misljenja - mogli smo izvuci bod protiv nikad slabije Argentine, ali bili smo nervozni, mozda malo i plasljivi i na kraju se vidi da fizicki i mentalno nismo dobro propremljeni kad nas uporedis sa drugim ekipama na SP).damir_82 je napisao/la:Da se razumijemo, ja da se pitam igrao bih sa istom postavom kao protiv Argentine.... Selektor je odlucio drugacije...MaksuzBaksuz je napisao/la:@damire Susic je se zafrko sa taktikom, tu nema sta diskutirati.
Naravno je u slucaju kad Lulic ode naprjed to trebo zatvarati ipak neiskusni Besic, koji je u ovoj tekmi puno grjesio i ispadao kao i svi ostali. Ipak Pape nije smio praviti eksperimente u ovako bitnoj tekmi. Nije smio mjenjati uvjezbanu taktiku. Nije smio gomilati igrace slicnog profila u sredini terena i igrati bez krila u drugom poluvremenu. Da su uz losu taktiku i pojedinjeni igaci zakazali dolazi jos vise do izrazaja kad se gubi sva organizacija u igri, sto je bio slucaj kod nas pogotovo drugo poluvrjeme.
Evo odgovori mi i ti...
1.Da li su Medunjanin, Misimovic i Pjanic kreirali Dzeki nekoliko sansi?
2.Da li su nam 4 igraca bili iza lopte kod primljenog gola?
Hajde da prvo to apsolviramo...
Demantuj me. Zašto bi NFSBiH otpustio selektora koji je uradio ono što nije niti jedan prije njega, nema nikakvog smisla.PapeSusic je napisao/la:TrolcinoVirtu4l je napisao/la:NFSBiH nema niti jedan razlog da Sušiću ne ponudi novi ugovor. Sa njihovog aspekta, Safet Sušić je nešto najbolje što se savezu moglo desiti.
Ne kazem da ce biti tako, niti da bi trebali tako uraditi, ali zasto bi to bio skandal? Kada oni nama mogu ponistiti cisti gol mozemo i mi izvesti rezerve ako hocemo.hogarstrasni je napisao/la:Susic bi mogao, protiv Irana , izvesti svoje pulene - Tina, Hadzica, Vrsajevica, pa da to opravda, pridodati jos neke koji nisu dobili priliku, drugim rijecima, rezervni tim !
Sto bi , opet , mogao biti skandal jer ta utakmica, djelimicno, odlucuje o tome ko ce biti drugoplasirani !? Od Susica me ne bi nista cudilo...
Virtu4l je napisao/la:Demantuj me. Zašto bi NFSBiH otpustio selektora koji je uradio ono što nije niti jedan prije njega, nema nikakvog smisla.PapeSusic je napisao/la:TrolcinoVirtu4l je napisao/la:NFSBiH nema niti jedan razlog da Sušiću ne ponudi novi ugovor. Sa njihovog aspekta, Safet Sušić je nešto najbolje što se savezu moglo desiti.
Virtu4l je napisao/la:Demantuj me. Zašto bi NFSBiH otpustio selektora koji je uradio ono što nije niti jedan prije njega, nema nikakvog smisla.PapeSusic je napisao/la:TrolcinoVirtu4l je napisao/la:NFSBiH nema niti jedan razlog da Sušiću ne ponudi novi ugovor. Sa njihovog aspekta, Safet Sušić je nešto najbolje što se savezu moglo desiti.
Necu da trosim vrijeme jer si obicni trol. Bio si smjesan na pocetku sad mi je te zao, skini sebi kakvu igricu ako ti je dosadno.Virtu4l je napisao/la:
Demantuj me. Zašto bi NFSBiH otpustio selektora koji je uradio ono što nije niti jedan prije njega, nema nikakvog smisla.
Majstore. Negleda se sta je ko uradio prije 20 godina. Vazno je samo dali je sa sadasnjim igracima ispunio realan cilj. On ne da nije ispunio cilj zbog nesrece. On je cak i radio amaterske greske i totalno je zakazao. A realan cilj je naravno bio da budemo drugi u grupi. Jer imamo igracki poprilicno bolju reprezentaciju od Nigerije i Irana. Cak smo od skysports pa do svih kladionica po svima smo bili favoriti protiv Nigerije. Da o Iranu ni ne govorim. Po toj tvojoj "logici" Pape i kad bi zakazo u sve tri utakmice on bi opet ispunio cilj ??Virtu4l je napisao/la:Demantuj me. Zašto bi NFSBiH otpustio selektora koji je uradio ono što nije niti jedan prije njega, nema nikakvog smisla.PapeSusic je napisao/la:TrolcinoVirtu4l je napisao/la:NFSBiH nema niti jedan razlog da Sušiću ne ponudi novi ugovor. Sa njihovog aspekta, Safet Sušić je nešto najbolje što se savezu moglo desiti.
Pitao sam te dva konkretna pitanja, i nisam dobio odgovor, zato sto se upada u matricu i donose unaprijed kreirani zakljucci...MaksuzBaksuz je napisao/la:Sve to pada u vodu kad pogledas 90 minuta tekme i stavis neke zakljucke. Da smo igrali kako treba i izgubili niko nebi reko nista (odprilike kao protiv Argentine niko nista nije reko, iako sam JA licno tu malo drugog misljenja - mogli smo izvuci bod protiv nikad slabije Argentine, ali bili smo nervozni, mozda malo i plasljivi i na kraju se vidi da fizicki i mentalno nismo dobro propremljeni kad nas uporedis sa drugim ekipama na SP).damir_82 je napisao/la:Da se razumijemo, ja da se pitam igrao bih sa istom postavom kao protiv Argentine.... Selektor je odlucio drugacije...MaksuzBaksuz je napisao/la:@damire Susic je se zafrko sa taktikom, tu nema sta diskutirati.
Naravno je u slucaju kad Lulic ode naprjed to trebo zatvarati ipak neiskusni Besic, koji je u ovoj tekmi puno grjesio i ispadao kao i svi ostali. Ipak Pape nije smio praviti eksperimente u ovako bitnoj tekmi. Nije smio mjenjati uvjezbanu taktiku. Nije smio gomilati igrace slicnog profila u sredini terena i igrati bez krila u drugom poluvremenu. Da su uz losu taktiku i pojedinjeni igaci zakazali dolazi jos vise do izrazaja kad se gubi sva organizacija u igri, sto je bio slucaj kod nas pogotovo drugo poluvrjeme.
Evo odgovori mi i ti...
1.Da li su Medunjanin, Misimovic i Pjanic kreirali Dzeki nekoliko sansi?
2.Da li su nam 4 igraca bili iza lopte kod primljenog gola?
Hajde da prvo to apsolviramo...
Na kraju Susic je kriv za poraz zajedno kao i igraci (isto tako sto je zasluzan za ovo sto smo dosli na SP). Pape je pao na glavnom ispitu i zao mi ga je ali nazalost je pao...Losa postavka i losa taktika su nas kostali remija, Pape je isto tako odgovoran za lose zalaganje igraca i za losu fizicku spremnost. Ovo neznaci da su neki igraci isto tako totalno zakazali.
Sve ostalo pada u vodu i svodi se na ono SBBKBB.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.