xinxee je napisao/la:tepsija je napisao/la:Ko su ovi što igramo s njima prvo kolo?
Zvornicki biseri
Nije nimalo lijepo omalovazavati i ismijavati rivala.Ovi su prvaci RS koji su osvojili ligu sa 9 bodova prednosti ispred drugoplasirane ekipe.Bicu iskren,naravno da ta liga nije mnogo jaka ali ko god je ikad igrao fudbal zna kako je teško tako ubjedljivo biti prvi u bilo kom takmicenju!
Ovi dolaze iz jedne od najvecih Opština ne samo u RS vec i BiH,mislim na velicinu Opštine.Ko ne vjeruje neka malo progugla.
Ovi su Opština od 70.000 stanovnika ,samo gradsko jezgro ima 20.000.
A sad mi recite ko ste vi? Velez iz Mostara,ili Velez iz Vrapcica ,Ticica ili koja vec pernata zivotinja je u pitanju.
Mozete se vi ljutiti koliko hocete,ali onaj pravi Velez je uvijek igrao pod Bijelim Brijegom.Smatrate da imate pravo da svojatate cijeli jedan klub i da on pripada vama,ne interesuje me politika vec iskljucivo sport ali valjda svako zna da je prijeratni Velez bio klub svih Mostaraca.Ako vi mislite da Mostarski i Hercegovacki Hrvati i Srbi dozivljavaju taj Velez kao svoj ,samo nastavite misliti.Zar vi stvarno mislite da ste vi onaj Velez od prije 20-30 godina ili vam samo prija da to mislite?Naravno sad mozete da me ispljujete i izvrijedjate,ako vam je tako lakše.Jer eto imao sam obraza da odgovorim na vrijedjanje i ponizavanje mog kluba i Zvornickih bisera,trebali smo da tapšemo na ponizavanje koje dolazi iz redova velikana iz Vrapcica.I u pravu ste Mico Jevtic se uhvatio za glavu ,gdje baš Velez u prvom kolu pored slabašnih Sarajeva,Zeljeznicara,Zrinjskog ,Širokog Brijega,Borca i drugih koji nisu ni do koljena velikanu iz Vrapcica.