zagor1987 je napisao/la:Pantelija je napisao/la:Kojih prilika? Pogledaj minutazu buraz

nikad u kontinuitetu nije dobio minute ...
nakon par tekmi ste molili boga da opet ode na pozajmicu i da se ne vrati nikad vise zato sad nemate sta da ga spominjete. Svaki junior nece dobit sansu i vjerovatno ce ovog biti jos sto je normalno. Zato ja akademiju nebi forsiro da neki ne lijece komplekse na njima sto na forumu sto na tribinama
- Jos jedan usrecen mlad fudbaler . Svakako neke zasluge pripadaju FKS .Bit ce aBd 10-ak mladica iz svake generacije koji ce profitirati od Akademije.
- Naravno nece svi u Trabzons. , ali 2 lige Austrije,Slovenije , Madzarske su raj za nasu djecu. Neki Bogami i do Belgije , a ko zna mozda i 5-ce neko .
- Nije @zagor1987-ovo , @Pantelija-ino i li @Samozdravlja-evo da prepozna ko je igrac , a ko ne . Imaju ljudi koji se bave fudbalom 40 god. , e oni bi trebali znati . Desava se da se promasi , samo promasaje svesti na min.
- Mozda je rjesenje : Evo ti momak 5x90 min , opusteno , pokazi nam ili jesi ili nisi . To je ono istrpiti , a ne 20 min , pa ni klupa 3 tekme , pa opet 20 min i cekaj 3 tekme . Nije to istrpiti .
- Hadzija je proslu sezonu odradio fantasticno . posebno Rahmanovic ,Adukor,Lazic i Kapic

, ovo mi se ne cini aman-zaman , ali covjek sigurno zna hiljadu puta bolje od mene . Mozda i ima otezane okolnosti , a mozda nas u nekom trenutku iznenadi Lazicem .
- Ono sto uvijek potenciram je Akademija , ali ocito da ce opet biti na kasikicu . Da li je do Akademije , SS , Hadzije ???
- Znam takodje da bi Hebibovic,Halilovic,Sisic i dr. bili bar 30% bolji igraci , da su prosli nasu Akademiju (nesto slicno).
- Vjerujem da bi Mustafic,Kurdic ,Djokanovic, Salcin,Imamovic i dr. bili u rangu Stanojevica i Rahmanovica(i bolji) za 2 god. ako dobiju priliku.
- Zbog licnih razloga ne mogu na Kosevo , ali sam prosle sezone kupio plugodisnju ,jer su Akademci dobili priliku jesenas . Tako da cu sacekati pocetak sezone i vidjeti kako ce se stvari odvijati sa Akademcima . Za Akademce mi nije zao zadnje KM , za Prekodrinske i Prekounske ne dam , pa da su Jajalo .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.