Na SK su Englezi, gotovo je i toMig_Mig je napisao/la: Jel gotova saga oko engleza, gdje su konacno ?

Na SK su Englezi, gotovo je i toMig_Mig je napisao/la: Jel gotova saga oko engleza, gdje su konacno ?
08.avgust u 02:00 Hall of Fame game Packersi protiv Coltsa samo na najboljem kanalu Sportklubuakisarajevo92 je napisao/la:bice NFL i ove sezone na Sport Klubu, cak se trude da obezbijede i prenose predsezonskih utakmica
Kome ide Wimbledon?Maestro21 je napisao/la:Šteta što je SK izgubio Wimbeldon. Studio, javljanja, reportaže, kamara prenosa, ostat ćemo uskraćeni za dosta toga.
Eurosportu.SlevinKelevra je napisao/la:Kome ide Wimbledon?Maestro21 je napisao/la:Šteta što je SK izgubio Wimbeldon. Studio, javljanja, reportaže, kamara prenosa, ostat ćemo uskraćeni za dosta toga.
Hahah, ne slazem se da je biziklizam sranje, ali da je ce to biti jedan veliki problem, hoce naranvo ! Preklapaju se datumi ! Eurosport 3, koji naranvo nikad nece biti jer oni to sve fino naplate preko eurosport plejera !AnkleBreaker je napisao/la:Valja opet gledati biciklizam i slicna sranja pored jednog GS-a.
NFL pocinje, MLB još nije gotova, olimpijske igre pocele, nikad više prenosa naše lige, evropske lige pocinju, počinjem se brinuti kako to sve ispratiti.: DMig_Mig je napisao/la:08.avgust u 02:00 Hall of Fame game Packersi protiv Coltsa samo na najboljem kanalu Sportklubuakisarajevo92 je napisao/la:bice NFL i ove sezone na Sport Klubu, cak se trude da obezbijede i prenose predsezonskih utakmicaJos 4 dana i jos Coltsi
Sranje. Viškovića jedino mogu slušati dok prenosi tenis, a sada gubi Wimbija.rio_Ferdy88 je napisao/la:Eurosportu.SlevinKelevra je napisao/la:Kome ide Wimbledon?Maestro21 je napisao/la:Šteta što je SK izgubio Wimbeldon. Studio, javljanja, reportaže, kamara prenosa, ostat ćemo uskraćeni za dosta toga.
Uopste se ne brinem, na birou sam dok zena radi, a ukljucio sam sve moguce operatere hahahASD je napisao/la:NFL pocinje, MLB još nije gotova, olimpijske igre pocele, nikad više prenosa naše lige, evropske lige pocinju, počinjem se brinuti kako to sve ispratiti.: DMig_Mig je napisao/la:08.avgust u 02:00 Hall of Fame game Packersi protiv Coltsa samo na najboljem kanalu Sportklubuakisarajevo92 je napisao/la:bice NFL i ove sezone na Sport Klubu, cak se trude da obezbijede i prenose predsezonskih utakmicaJos 4 dana i jos Coltsi
Haha, zavidim ti.Mig_Mig je napisao/la: Uopste se ne brinem, na birou sam dok zena radi, a ukljucio sam sve moguce operatere hahah00-24
Joj brata ne zna sta bi prije gledao ahahahahaha al i ja sam skoro istiASD je napisao/la:Haha, zavidim ti.Mig_Mig je napisao/la: Uopste se ne brinem, na birou sam dok zena radi, a ukljucio sam sve moguce operatere hahah00-24
Sponzorusho jednaMig_Mig je napisao/la: Uopste se ne brinem, na birou sam dok zena radi, a ukljucio sam sve moguce operatere hahah00-24
Jel' to neka IPTV lista ili imas sve moguce operatere hahahaarelinho je napisao/la:I ja sam se pripremio za novu sezonu. Imam svih 7 Sport klubova i sve četiri Arene. Dodamo na to još dva Eurosporta.![]()
Ja sam spreman za novu fudbalsku sezonu.
Imam druže.EdoBa je napisao/la:Jel' to neka IPTV lista ili imas sve moguce operatere hahahaarelinho je napisao/la:I ja sam se pripremio za novu sezonu. Imam svih 7 Sport klubova i sve četiri Arene. Dodamo na to još dva Eurosporta.![]()
Ja sam spreman za novu fudbalsku sezonu.
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.