Miralem Pjanić

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery

Marley
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la Marley » 30 avg 2011, 21:45

dzenan01 je napisao/la:Mislim da bi pogriješio odlaskom u Romu. Sa Lionom konstantno igra LP (valjda će u budućnosti igrati standardno umjesto onog plavokosog konja), solidno jaku ligu, dok Roma još zadugo neće vidjeti Lige Prvaka. ;)
Mislim da je igranje u LP za igraca njegovih godina nebitno, jos je mlad i ima citavu karijeru ispred sebe... Ono sto je za njega trenutno bitnije i od nasupa u LP je zagarantovano mjesto u prvih 11 ma koja ekipa to bila, a mislim da u Romi ima mjesta da bude standardan prvotimac. Samo tako ce steci potrebnu rutinu i iskustvo i bolje ce se razviti jer je rijec o izuzetno mladom talentovanom igracu, a za 2-3 godine kada stasa u vrhunskog igraca, naci ce se timovi koji ce se otimati za njegove usluge...

yup
Kontakt:

Post Postao/la yup » 30 avg 2011, 21:49

To ce biti zaista teska odluka. U Lyonu ce skoro sigurno igrati, i to je evropski gigant. Ali u Romi se nesto frisno stvara, cak i ambicioznije od Lyona.

tk@b3
Kontakt:

Post Postao/la tk@b3 » 30 avg 2011, 21:51

kakav je sastav Rome ove sezone, ko će mu biti konkurencija u sredini :?:

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 30 avg 2011, 21:54

yup je napisao/la:To ce biti zaista teska odluka. U Lyonu ce skoro sigurno igrati, i to je evropski gigant. Ali u Romi se nesto frisno stvara, cak i ambicioznije od Lyona.
I Roma je gigant,Seria A mnogo bolja liga od Francuske . Ako ima mozga prece bez razmisljanja ,zasto? Pa dosta je bilo da sjedi slabijim nogometasima od sebe na klupi !

PS:Citam da je Gago blizu prelaska u Romu .
Zadnja izmjena: juznjak>, dana/u 30 avg 2011, 21:56, ukupno mijenjano 1 put.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 30 avg 2011, 21:56

yup je napisao/la:To ce biti zaista teska odluka. U Lyonu ce skoro sigurno igrati, i to je evropski gigant. Ali u Romi se nesto frisno stvara, cak i ambicioznije od Lyona.
U Romi ce se tesko snaci,tu se traze mrcine..Tebe citiram jer kazes da se stvara novi projekat,samim tim se garantuje jos pregrst novih pojacanja pa i povecanje konkurencije za Pjanketa..
Samo molim boga da ne bude i on lutajuci talent kakvih je na gomile prolazilo , promjena kluba zahtjeva i veliku prilagodljivost igraca. Lahko mu je bilo u Lyonu jer nije mjenjao ligu,ovo je preveliki rizik..Da se mene pita ja bih ga poslao u jedan rastuci Francuski klub gdje moze i on napredovat istovremeno sa klubom,gdje ce dokazat klasu i vec kad stasa onda da mijenja sredinu ,tj jacu ligu da pokori.. Pobogu,sa dvadeset ljeta treci klub..
Ajde samo da izadje na dobro..

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 30 avg 2011, 21:58

tk@b3 je napisao/la:kakav je sastav Rome ove sezone, ko će mu biti konkurencija u sredini :?:
Perotta,Brighi,Simplicio od iskusnijih,mada ni jedan od njih nema neki pretjerano jak status u klubu,Greco koji je slabiji igrac od Pjanica te mladi talenti Lamela i Viviani.
Sigurno konkurencija u kojoj se Pjanic cini ponajboljim veznjakom.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 30 avg 2011, 21:59

L_blancos je napisao/la:
U Romi ce se tesko snaci,tu se traze mrcine..Tebe citiram jer kazes da se stvara novi projekat,samim tim se garantuje jos pregrst novih pojacanja pa i povecanje konkurencije za Pjanketa..
Samo molim boga da ne bude i on lutajuci talent kakvih je na gomile prolazilo , promjena kluba zahtjeva i veliku prilagodljivost igraca. Lahko mu je bilo u Lyonu jer nije mjenjao ligu,ovo je preveliki rizik..Da se mene pita ja bih ga poslao u jedan rastuci Francuski klub gdje moze i on napredovat istovremeno sa klubom,gdje ce dokazat klasu i vec kad stasa onda da mijenja sredinu ,tj jacu ligu da pokori.. Pobogu,sa dvadeset ljeta treci klub..
Ajde samo da izadje na dobro..
Mrcina na njegovoj poziciji ne prolazi,pa nije stoper i spic igrac..Vec igrac koji zna sa loptom a to je upravo Pjanic.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 30 avg 2011, 22:00

tanka je roma, mozda pogresan potez :cry:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 30 avg 2011, 22:01

juznjak> je napisao/la:
I Roma je gigant,Seria A mnogo bolja liga od Francuske . Ako ima mozga prece bez razmisljanja ,zasto? Pa dosta je bilo da sjedi slabijim nogometasima od sebe na klupi !

PS:Citam da je Gago blizu prelaska u Romu .
Gago u Palermo :)
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 30 avg 2011, 22:02

Ma dobro,razumije se da u Italiji bolje prolaze jaci igraci na toj poziciji,usudio bih se reci da je Pjanke krhak i da je Primera/Bundes*/Francuska za sad idealna za njega,bar dok ne ojaca..Sta ce on kad mu sivonja Gatusso il Lucio nalete,a on ko perce..
Realno..

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 30 avg 2011, 22:02

Po meni, Pjanic nema vise sta traziti u Francuskoj. Tamo je naucio sto se imalo nauciti, a tamo se previse igra na trku i snagu. Sada se lijepo spakovati pa u nove izazove, bolju ligu, veci klub, a Roma jeste veci klub od Lyona.

Imam osjecaj da bi on sa Tottijem i Krkicem mogao dobro saradjivati.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 30 avg 2011, 22:03

Lamela i Pjanić se definitivno ističu. :D

Lamela je veliki talenat Argentinskog fudbala, doveden iz Rivera( :oops: ).

Mislim da nema više od 20 godina, al' on me podsjeća na Kaku, tako da će vjerovatno oba imati mjesta.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 30 avg 2011, 22:03

jedino sto bi volio da prede u Romu je to da nemoram vise pratiti Fancuske lige i ovako svaki vikend svada sa zenom!!!!!! Englesku(dzeko,begovic), NJemacku (salihovic ibisevic,mujdza), Talijansku (inter, lulic) Rusija (Ibricic,Misimovic,Zahirovic), eh sada nebi morao vise pratiti FRancusku jedna liga manje!!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 30 avg 2011, 22:04

L_blancos je napisao/la:Ma dobro,razumije se da u Italiji bolje prolaze jaci igraci na toj poziciji,usudio bih se reci da je Pjanke krhak i da je Primera/Bundes*/Francuska za sad idealna za njega,bar dok ne ojaca..Sta ce on kad mu sivonja Gatusso il Lucio nalete,a on ko perce..
Realno..
Giovinco je mrav za Pjanica pa opet nije imao problema da prelazi igrace, a Pjanic ipak nece igrat u napadu tako da nece puno morati da se lomi sa stoperima
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 30 avg 2011, 22:05

L_blancos je napisao/la:Ma dobro,razumije se da u Italiji bolje prolaze jaci igraci na toj poziciji,usudio bih se reci da je Pjanke krhak i da je Primera/Bundes*/Francuska za sad idealna za njega,bar dok ne ojaca..Sta ce on kad mu sivonja Gatusso il Lucio nalete,a on ko perce..
Realno..
Eto nek u Francuskoj nema krkana. Usudjujem se reci da se tamo grublje igra nego u ostalim ligama petice. Gledam ih ponekad, bude krvnickih startova koliko hoces.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 30 avg 2011, 22:06

Po meni veoma los potez, bolje mu je bilo sacekat nekako i preci u Arsenal kojima treba ovakav igrac.
Roma je po meni skroz ne stabilan klub, slabo kad igraju Ligu Prvaka. Ide sa konja na magarca. Al pitanje je sad da li Pjanic zaista zeli napustit Lyon. Ja ne mogu da vjerujem da Aulas i Lacombe za ovako male pare ga hoce prodat.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 30 avg 2011, 22:07

BIHfan je napisao/la:Po meni veoma los potez, bolje mu je bilo sacekat nekako i preci u Arsenal kojima treba ovakav igrac.
Roma je po meni skroz ne stabilan klub, slabo kad igraju Ligu Prvaka. Ide sa konja na magarca. Al pitanje je sad da li Pjanic zaista zeli napustit Lyon. Ja ne mogu da vjerujem da Aulas i Lacombe za ovako male pare ga hoce prodat.
pomocu kojih trikova ce preci u Arsenal ako ce malo malo pa Kalstrom bandera mu uzimat mjesto u ekipi

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 30 avg 2011, 22:08

Otisao ili ostao... nek mu je sa srecom!
Postovanje treba zaraditi.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 30 avg 2011, 22:08

JuveSissoko je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:Po meni veoma los potez, bolje mu je bilo sacekat nekako i preci u Arsenal kojima treba ovakav igrac.
pomocu kojih trikova ce preci u Arsenal ako ce malo malo pa Kalstrom bandera mu uzimat mjesto u ekipi
Pa pratis li ti Lyon, ta bandera je mnogo korisniji igrac od Pjanica nazalost. Drugo je to sto mi uvelicavamo svoje.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 30 avg 2011, 22:08

Pa kad ga nije Wenger doveo ovog ljeta kada je ostao bez Fabregasa i Nasrija, onda nece nikada. ;)

Ma Arsenal polako ali sigurno pada u mediokritet. Nista od njih.
Zadnja izmjena: calcio, dana/u 30 avg 2011, 22:10, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Drum, Godfather, Google [Bot], HariTz, jasmin10, LeCoq, Normus90, Slobodas, Soli, TefalTava i 101 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []