Grčka - BiH / BiH - Litvanija
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
- miralem444
- Kontakt:
Re: Grčka - BiH / BiH - Litvanija
Kao prvo svaka cast Susicu i momcima, igralo je se onoliko kolko je zaista i bilo potrebno..Pjanic je pokazo svima ko je i sta je u ovoj nasoj reprezentaciji.Kao sto gosp. Osim rece trebaju nam ta dva vanjska igraca , evo sad seektor protiv Alzira ima izuzetnu priliku da pozove neko novo zvucno ime kao sto je Kolosinac iz salkea, zasto ne i ovog malog Halilovica koji ce bit za 3 4 godine mega zvijezda evropskog i svejtskog nogometa i naravno ima jos puno igraca sirom evrope koji bi igrali za nasu reprezentaciju..A sto se tice Grka naseg narednog protivnika polako najvaznije je da nasi igraci oslonci nase igre Dzeko Mire Spaha Miske Sejo Lula Beg budu zdravi da ih povrede zaobidju i nema zime..I mislim da je krajnje vrijeme da se zakljuca ova tema, momci su uzeli 4 boda koja su i bila zacrtana, nismo niukakvim problemima ni sto se povreda tice niti sto se zutih ili crvenih kartona tice , znaci svi sretni svi zadovoljni docekujemo Grke 22.3 .2013. da im pokazemo ko ja gazda u ovoj grupi 

>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Bravo, sve si rekao.amho je napisao/la:tipicno balkanski... mi nakon 4 utakmice pojedine repke vec otpisali, a pojedinim garantujemo prvo ili drugo mjesto... mi, grci i slovaci i dalje imamo podjednake sanse za prva dva mjesta... iz ove 4 tekme moze se jedino zakljuciti da niko od 3 favorita nije otpao, a isto tako se niko nije izdvojio na celu... remi u atini znaci nesto samo ako ne izgubimo u zenici protiv grka, a protiv slovaka izvucemo barem 4 boda (uz pretpostavku da ce grcima omaci barem jos jedan nerijesen u ostalih 5 - izuzev naseg medjusobnog dvoboja)...
Znaci apsolutno nema mjesta likovanju (osim ako ne smatramo uspijeh to sto konacno dobivamo ono sto trebamo dobiti, za razliku od nekad kad smo se kilavili sa ovim litvancima, bjelorusima, jedva farska uzimali...). Jedini uspijeh do sada je 0-0 u gostima kod njih.I po meni su realno Grci u prednosti u ovom momentu.
Mi imamo sljedece opcije na raspolaganju: ako dobijemo Grcke kuci, mozemo sa Slovacnom uzeti 4 boda, znaci mozemo si priustiti nerijeseno kod njih. + naravno uzeti ove 2 balticke u gostima.
Ako odigramo nerijeseno sa Grcima, tj ne izgubimo (sto je isto uspijeh), onda MORAMO sve do kraja dobiti, ukljucujuci Slovacku u gostima... i mene realno plasi to gostovanje.
Dobiti grke kuci bio bi veliki posao iako ne bi jos nista bilo gotovo, ali sa psiholoske strane bi ojacali ko beton!
Ako dobijemo grke možemo izgubiti jednu utakmicu (slovačaka ili livanija).
Zadnja izmjena: FCS, dana/u 18 okt 2012, 11:21, ukupno mijenjano 1 put.
Bas to, jeste gostovanje u Bratislavi mozda i najteza utakmica koja nam je ostala, ali ni gostovanje u Viljnusu nece biti maciji kasalj, posto vidim da svi upisuju svih 6 bodova sa Baltika...FCS je napisao/la:Ko dobijemo grke možemo izgubiti jednu utakmicu (slovačaka ili livanija).
-
- Kontakt:
I Grci idu u Vilnius. I njima ce to bit zaebano,gore nego nama jer se skroz lose snalaze na cvrstu odbranu.AnelZ je napisao/la:Bas to, jeste gostovanje u Bratislavi mozda i najteza utakmica koja nam je ostala, ali ni gostovanje u Viljnusu nece biti maciji kasalj, posto vidim da svi upisuju svih 6 bodova sa Baltika...FCS je napisao/la:Ko dobijemo grke možemo izgubiti jednu utakmicu (slovačaka ili livanija).
Mi moramo ili dobti Grke kuci (po meni,lakse) ili Slovake u gostima. To nije losa situacija.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Mi zadnju utakmicu igramo s Litvom u oktobru mjesecu. Nije me strah njih kao ekipe, ali tereni su im u tom periodu malo je reći užasni. Bivši travnjak na B. Polju na koji su se Portuglaci žalili je engleska trava spram onog na čemu oni u Litvi igraju. Doduše do te utakmice je još godina dana, možda se šta promijeni, ali sjećam se kako su Španci nagrabusili i jedva su ih pobijedili, meni se čini 1-2 da je bilo, zbog lošeg terena. U svakom slučaju, nama je pobjeda protiv Grka imperativ, baš iz tog razloga što bi onda imali manevarskog prostora da fasujemo jednu utakmicu, i opet bi sačuvali prvo mjesto.
Nadam se da cemo drugoplasiranoj repki do tad vec bjezat (barem) 3 boda (uz daleko bolju gol-razliku) i tako odigrat tamo jednu revijalnu tekmuvoltron30 je napisao/la:Mi zadnju utakmicu igramo s Litvom u oktobru mjesecu. Nije me strah njih kao ekipe, ali tereni su im u tom periodu malo je reći užasni. Bivši travnjak na B. Polju na koji su se Portuglaci žalili je engleska trava spram onog na čemu oni u Litvi igraju. Doduše do te utakmice je još godina dana, možda se šta promijeni, ali sjećam se kako su Španci nagrabusili i jedva su ih pobijedili, meni se čini 1-2 da je bilo, zbog lošeg terena. U svakom slučaju, nama je pobjeda protiv Grka imperativ, baš iz tog razloga što bi onda imali manevarskog prostora da fasujemo jednu utakmicu, i opet bi sačuvali prvo mjesto.
-
- Kontakt:
[youtube][/youtube][youtube][/youtube]

prije nekoliko godina, kad klupu proziva...
ADNAN???
GUŠO!!!!!!
NIJEEE!!!
MRAVAC!!!!
....

ADNAN???
GUŠO!!!!!!
NIJEEE!!!
MRAVAC!!!!
....

Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
-
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;
evo i od mene nesto
evo i od mene nesto

★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
- Kontakt:
pa u tome i jest stvar sto su ih slovaci nadigrali ali su grci uzeli tri boda..tesko da ca i nama to poci za rukom. a sto se tice toga da cemo ovdje pobjediti grcku ,,,grci u zadnjih 30 i nesto utakmica imaju samo 3 poraza,kad odluce odigrati na nulu onda to tako obicno bude. znaci trebamo uzeti 6 bodova od slovaka sto nije realno i imamo jos 2 teska gostovanja na baltiku. stvarno su nam male sanse za prvo mjestomujdza je napisao/la:Hercegovina, da li si ti u opste gledao tekmu Slovacka- Grcka? Pa ljudi su ukupno 4 puta dosli do sesnaesterca i ti govoris kako su oni vec osigurali prvu poziciju... Mene u opste nije strah tih Grka koji igraju najruzniji fudbal na svijetu i ne volim ih gledati kad igraju. Ne zato sto su sa nama u borbi za prvo mjesto vec oni nerviraju u sebe i sve oko sebe svojom igrom. A upravo ovom zadnjom tekmom nasi su pokazali da sa pola snage mogu dobiti malo slabije repke. Za mene su igrali dovoljno. Dali tri, nisu primili ni jednog a garantujem da nas grci po pitanju golova nebi stigli kad bi sve naredne tekme igrali protiv Lihtenstajna....
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
sta tesko ce nam poci za rukom nadigrati grcku i izgubiti??.Imaju 3 poraza al sad da govoris da nije realno da uzmemo od slovaka 3 boda to je pretjerano.Slovacka na BP pada kao i Grcka,a u Bratislavi sta Bog da.hercegovina je napisao/la:pa u tome i jest stvar sto su ih slovaci nadigrali ali su grci uzeli tri boda..tesko da ca i nama to poci za rukom. a sto se tice toga da cemo ovdje pobjediti grcku ,,,grci u zadnjih 30 i nesto utakmica imaju samo 3 poraza,kad odluce odigrati na nulu onda to tako obicno bude. znaci trebamo uzeti 6 bodova od slovaka sto nije realno i imamo jos 2 teska gostovanja na baltiku. stvarno su nam male sanse za prvo mjestomujdza je napisao/la:Hercegovina, da li si ti u opste gledao tekmu Slovacka- Grcka? Pa ljudi su ukupno 4 puta dosli do sesnaesterca i ti govoris kako su oni vec osigurali prvu poziciju... Mene u opste nije strah tih Grka koji igraju najruzniji fudbal na svijetu i ne volim ih gledati kad igraju. Ne zato sto su sa nama u borbi za prvo mjesto vec oni nerviraju u sebe i sve oko sebe svojom igrom. A upravo ovom zadnjom tekmom nasi su pokazali da sa pola snage mogu dobiti malo slabije repke. Za mene su igrali dovoljno. Dali tri, nisu primili ni jednog a garantujem da nas grci po pitanju golova nebi stigli kad bi sve naredne tekme igrali protiv Lihtenstajna....
Kakav baltik i teska gostovanja.Pred 5 000 Bosanca u Latviji i Litviji je 6 bodova sigurno.Ako nam iko otkine bod do kraja to ce biti Slovacka u Bratislavi.Prvo mjesto je realno,imamo iste ako ne i vece sanse nego Grcka a od Slovacke sigurno vece
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- TheVerminator
- Kontakt:
kokuz je napisao/la:prije nekoliko godina, kad klupu proziva...
ADNAN???
GUŠO!!!!!!
NIJEEE!!!
MRAVAC!!!!
....![]()
![]()

Victoria Concordia Crescit
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
to je bilo prije par godina a sad ide ovako:TheVerminator je napisao/la:kokuz je napisao/la:prije nekoliko godina, kad klupu proziva...
ADNAN???
GUŠO!!!!!!
NIJEEE!!!
MRAVAC!!!!
....![]()
![]()
![]()
ADNAN???
MRAVAC!!!!!!
NIJEEE!!!
ZAHIROVIC!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.