FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Rule_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Rule_hz » 06 jul 2019, 19:51

Fudo je napisao/la:Vidi se da ima igraca sto hoce da dodju u nasu ligu, tako da smo htjeli/imali financijsku moc mogli smo se bolje pojacati. Samo u dva dana se Svinjski se dobro pojaca. Po meni su oni favoriti za naslov i imaju jaci tim od nas (ne kmecim, realno gledam). Ko je gledo nasu igru vidi da tu fali vezni igrac po mogucnosti box to box igrac.

ovo je samo gomilanje igraca, da nebi otisli kod konkurenata, koliko imaju igraca sa njim na ovoj poziciji?
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 06 jul 2019, 19:51

fera je napisao/la:
BordoSarajevo je napisao/la:Ovo pojačavanje Zrinjskog može samo natjerati i nas da budemo što bolji, što jači i ozbiljniji.
Ruku na srce, doveli su strašne igrače za našu ligu i mislim da će biti baš paklena borba nas i njih.

Mi i oni ćemo se izdvojiti definitivno po kvalitetu, neće biti više "velika četvorka" već "velika dvojka", obzirom da će ostali svi biti u pet deka osim par ekipa ovih lošijih (Sloboda, Zvijezda i trenutno, nažalost Mladost DK)
To je to kako konkurencija bude jaca i mi cemo biti sve jaci, oni su morali sad odraditi ovakav prelazni rok da bi ostali u igri za titulu i ove sezone, ne treba zaboraviti koliko im je bitnih igraca otislo i da su mijenjali trenera.
Mislim da je velika razlika u igracima koje mi dovodimo i koje dovodi svinjski, mi smo vec bili na putu "imena" i nije se bas pokazalo uspjesnim, seljo je isto prosao kao mi tako da ne vjerujem da ce se bas oni usrecit jedini, sem ako ne pokupuju sudije po tradiciji..
Po meni velez opasniji... borac, tuzla c., seljo, svinjski su tu negdje, celik puno ozbiljniji.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 06 jul 2019, 19:54

Edberg23 je napisao/la:Ima li ko iz Krajine, Cazin ili Velika Kladusa, da planira na utakmicu?
Odgovorite momku ako neko ide iz Krajine u Sarajevo.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 06 jul 2019, 19:59

Glavno pitanje je da li su nasi uopste zainteresovani da se ozbiljno i svim silama napada titula, jer osim Oremusa
i donekle Serbecica mi nismo ozbiljno pojacanje doveli mada i ovaj iz Krupe zasada obecava.
Ako nisu onda ne vidim razlog da se vise prostora ne pruzi akademcima, pogotovo na deficitarnim pozicijama.

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 06 jul 2019, 20:00

Rule_hz je napisao/la:
Fudo je napisao/la:Vidi se da ima igraca sto hoce da dodju u nasu ligu, tako da smo htjeli/imali financijsku moc mogli smo se bolje pojacati. Samo u dva dana se Svinjski se dobro pojaca. Po meni su oni favoriti za naslov i imaju jaci tim od nas (ne kmecim, realno gledam). Ko je gledo nasu igru vidi da tu fali vezni igrac po mogucnosti box to box igrac.

ovo je samo gomilanje igraca, da nebi otisli kod konkurenata, koliko imaju igraca sa njim na ovoj poziciji?
Imaju Rustemovića i Pezera na DMFu, ne znam da li Čirjak to igra. Ovo je za njih pojačanje neovisno o kvalitetu jer je sezona duga, kartoni, povrede, a o mogućnostima Rustemovića smo upoznati. U svakom slučaju mnogo kvalitetniji izbor ispred odbrane imaju nego mi.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 06 jul 2019, 20:10

zagorski je napisao/la:Glavno pitanje je da li su nasi uopste zainteresovani da se ozbiljno i svim silama napada titula, jer osim Oremusa
i donekle Serbecica mi nismo ozbiljno pojacanje doveli mada i ovaj iz Krupe zasada obecava.
Ako nisu onda ne vidim razlog da se vise prostora ne pruzi akademcima, pogotovo na deficitarnim pozicijama.
Svaka čast za komentar, i mene to zanima, imamo li ambicije za novu titulu.Ako nemaju, neka to na neki način kažu, da navijači ne bi kidali svoje živce, tražili neke kapitalce.Recimo, sezonu nakon titule 2015, odnosno u januaru 2016, odradili smo najgori prelazni rok u historiji kluba (umjesto očekivanih kapitalaca, stigli Kramar, Krajšnik, Simeunović, brazilci iz Mijanmara), a ubrzo nakon toga, Dino Selimović je izjavio da bi se klub zadovoljio izlaskom u Evropu, u koju na kraju nismo otišli :facepalm: :facepalm:

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 06 jul 2019, 20:12

Historicar je napisao/la:Zlomislić se maltane nudio, bio je dovoljno dugo slobodan, nakon raskida sa Vojvodinom, momak je za ovu ligu i više nego kvalitetan.E sad, zašto nije došao ? Ili je Husrefu nepotreban, ili mu je Velkosko bolje rjesenje za zadnjeg veznog ili mu je Zrinjski više para ponudio.
Ili je jednostavno volio kod njih igrati, nego kod nas.

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 06 jul 2019, 20:14

Ja garantujem da smo mogli dovesti sve igrače koje su lažni doveli... Oni dovode igrače kako koji ispadne, a mi radimo sistematski. Nasa transfer politika je pametnija... Uporedi vezni red Stanoje, Rahman, Oremus sa Zlomislic, Curjuric, Cirijak... Na kojoj poziciji imaju boljeg igrača?
Ne znam čega da se plasimo...

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 06 jul 2019, 20:16

Kakva ste vi skupina drekavaca hebo vas zrinjski....
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 06 jul 2019, 20:21

ma nemaju ljudi bolje igrace od nasih, pa oremus, serbecic, milanovic i letic su kao svi njihovi u rosteru, a ostalim da ti ne pricam stim da je nama u igri jos zadnji vezni mada mislim da ce husref dzokanovicu dati tu poziciju, mi imamo problem gdje ce Krste igrati? pa tu su tatar rahman merso besim ce sa lazicem da nose sve u zubima.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Rodman
Kontakt:

Post Postao/la Rodman » 06 jul 2019, 20:21

MortemHz je napisao/la:
Edberg23 je napisao/la:Ima li ko iz Krajine, Cazin ili Velika Kladusa, da planira na utakmicu?
Odgovorite momku ako neko ide iz Krajine u Sarajevo.
@edberg23 imaš PP
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic

- FK Sarajevo

BOSANSKA KRAJINA !

cookiech
Kontakt:

Post Postao/la cookiech » 06 jul 2019, 20:22

I ove nase dok ne vidimo kako igraju protiv Celtica, ne znamo sta mozemo ocekivati, a kamoli Zrinju, doveli skoro cijelu novu ekipu.
Za 14 dana vidjet cemo ih na Kosevu kakvi su.
Sve mi znamo.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 06 jul 2019, 20:25

ShofaII je napisao/la:Ovako na prvu kad se pogleda pored nas Zrinjski je najozbiljniji kandidat za titulu.
Ali ne treba zanemariti ni ostale. Sad su tu Velez i Borac tako da ce biti velika borba za Evropu izmedju ostalih ekipa. Mi se odmah na startu trebamo drzati prvog mjesta. Ako kojim slucajem na polusezoni ostanemo na trecem ili cetvrtkom mjestu mozemo na kraju biti presretni ako Evropu izborimo. Znaci prvo drugo mjesto ne ispustat do polusezone.
Konama ce vjerovatno sudjenjem kompenzirati ovu igru oko licence. Zrinjski ce sve uraditi da bude ispred Veleza. Borac ce ici na Evropu garant. Ima tu jos nekoliko ekipa koje ce biti u sansi za Evropu.
Uglavnom ova sezona ce biti najneizvjesnija.
Za nas je najgore sto bi Nam se moglo otvoriti da u Evropi uradimo nesto a nemamo bas tako siroku klupu. Ako odu neki igraci te pare ce se morati iskoristiti za dolazak novih mozda i boljih.
Neće oni imati nikakvu kompenzaciju, što su je imali, imali su je. Neće više ni repka dolaziti na Grbavicu. Nema više te zaštite iz pozadine nakon onog sukoba s Savezom. Uostalom, ništa im Savez nije kriv za licencu, isključivi krivci su oni sami, još pogotovo to provjerava UEFA, tako da je i bilo logično da je neće dobiti. Ali, dobro to su mitomani, svi su im krivi i svi ih mrze. :lol:
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 06 jul 2019, 20:27

Htjeli vi priznati ili ne, Zrinjski je favorit za titulu, ne iz razloga jer su odradili dobar prelazni rok, vec zato sto su zadnjih 6 godina uzeli 4 titule, a 2 mi. Jednu su osvojili 2014, a ostale tri godine u kontinutetu prije nas. Mi imamo priliku dokazati da ova titula nije slucajna i to je to.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 06 jul 2019, 20:33

zlo87 je napisao/la:Htjeli vi priznati ili ne, Zrinjski je favorit za titulu, ne iz razloga jer su odradili dobar prelazni rok, vec zato sto su zadnjih 6 godina uzeli 4 titule, a 2 mi. Jednu su osvojili 2014, a ostale tri godine u kontinutetu prije nas. Mi imamo priliku dokazati da ova titula nije slucajna i to je to.
Imas najplaceniju ekipu najsiri roster, najvise i najduze na okupu, najplacenijeg treneraa i najbolje uslove? Koja je isprika za ne osvajanje? Alibi
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 06 jul 2019, 20:34

Sa trenutnim stanjem oko igračkog kadra mi smo jači. Problem je ako prodamo Lazića i Rahmana i ne nađemo adekvatne zamjene.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

bhchampion099
Kontakt:

Post Postao/la bhchampion099 » 06 jul 2019, 20:35

Ko je ba favorit, ma daj ba. :) Doveli igraca 250 vrijedi na marketu, miki maus, ko da je dosao dvoipo milionski igrac. :D Pa se digla hajka, reko' dosao lik 2,5miliona :D Nego mediji pusu malo atmosferu ovo ono, kakva ova pojacanja kakvi bakraci. Mi smo uigrani, isti trener isti sablon par izmjena, razbicemo ih ponovo sve akoBogda bez po muke. Suplja, mediji dizu koga hoce i kad hoce, pa se raja prima. Napisu tamo "strasna" pojacanja, haha smijesno, lovacke price 250 hiljada na marketu, "strasno pojacanje"! :D
Samo Saraj'vo!

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 06 jul 2019, 20:35

Treba se odmah predat na početku sezone,ne isplati nam se igrati kad evo unaprijed znamo ko će biti šampion.
Kakav ba Zrinjski i dalje smo jači od njih.
ISTINA ZA VEDRANA!

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 06 jul 2019, 20:38

Molio bih administraciju foruma da se uvede filter na riječ "kapitalac". Hoću da se šlagiram svaki put kad to pročitam.

Po čemu to Zrinjski ima bolju ekipu? Fino su se pojačali i to je tačno, ali vi se ussrali k'o da su Celtic ebote. Vidim i ovi novi igrači su se već ocijenili, fino fino. Opet balite za tim nekim velikim imenima, a na kraju ćemo vidjeti sve. Ko kaže da se neće Gavrić pokazati bolje od njihovih veznjaka? I ovaj što je došao iz Belgije, ko vam garantuje da neće biti flop? Po običaju se bolje pokažu igrači koji uđu na mala vrata.

Ma standardna priča, paljenje na zvučna imena za ovu ligu i to ti ne možeš promijeniti nikad, to mi nije jasno nikako.

Šta to fali ovim novim igračima - Besimu, Letiću, Oremušu, Milanoviću i Gavriću? Što možda zato što se ne prezivaju Vukušić ili Babović? Dajte. Kad bi se tako ocijenjivalo, ne mora se onda ni izlaziti na teren.

I ta titula i uspjesi zavise od milion stvari. Možeš ti imati odličnu ekipu, ali ako tu nema dobrog trenera da to posloži, ako nema kompaktnosti na svim vezama u klubu, ako nema dobre atmosfere, harmonije i reda, džaba to sve. Od Zrinjskog se pravi bauk, pojačali su se i neka su, liga treba da bude jača i zanimljivija, a ne vidim kako su jači od ove naše ekipe.. Zapamtite da ne igraju imena i prezimena, sve se vidi na terenu. Sto posto sam uz Hadžiju i njegov izbor, te Upravu. Da među ovim našim prinovama nema kvaliteta, ne bi se dovodili, a to što je tu Gavrić, a ne bombastično neko ime i što se na to ložite, to je druga stvar.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

TETRAPAK
Kontakt:

Post Postao/la TETRAPAK » 06 jul 2019, 20:38

Kovacevic - Hebib, Lazic, Serbecic, Letic - Stanojevic, Oremus - Tatar, Rahmanovic, Milanovic - Ahmetovic

Dobra je ovo ekipa ljudi, samo nas povrede trenutno J***. A ko ce i da li ce ici, to realno jos ne znamo. Ako ode sigurno ce biti zamjena, Hadzija radi dobro.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: PeppermintSA i 55 gostiju.