FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

TETRAPAK
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la TETRAPAK » 07 jul 2019, 03:04

Dodaj Helsingborga 20.000
Moze li se ko sjetiti koliko je bilo na Rapidu?

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 07 jul 2019, 03:08

TETRAPAK je napisao/la:Dodaj Helsingborga 20.000
Moze li se ko sjetiti koliko je bilo na Rapidu?
Na stadionu se skupilo oko 12.000 posjetilaca od kojih je njih 50tak bilo rumunskih fanova.
Helsingborg sam zaboravio ccc
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 07 jul 2019, 03:38

ade43 je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:Sad naletim na klip neki s Zrinjinog kanala i pregledam nekoliko videa, syeb'o sam se. Kakve stvari su ljudi snimili na pripremama - od smještaja, treninga svaki dan, izjava, pa ovo s nutrcionistkinjom itd.
I dalje ne mogu da vjerujem da klub kao što je FKS nema razvijen taj segment kakav bi trebao da ima. Ali, hajde, bitnije su druge stvari, mada se treba i ovo dosta popraviti.
Idi sviju ti navijaj za njih onda, preseli se na njihov pdf popusti nas. 3 dana do tekme on se raspiso o zrinjskom k'o da je Barselona. Hebo te i vukas i izvjestaj i nutricionista. Uzivaj ba u Sarajevu kad su ti sve omogucili evo. Znaci ne moze covjek biti ponosniji sto je navijac Sarajeva. On se uhvatio zrinjskog Boze sacuvaj.
Nadam se da je ovo bio sarakazam :cool:
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 07 jul 2019, 06:41

miky_hz je napisao/la:Sve sto im je skripilo pojacali su.Jedina mi je nada da ovaj Sovsic nece izdrzati dugo zdrav,u suprotnom bogami j.ebenica ce biti ganjati ih.
Nema sve su zacepili, imaju curjurica kao ofanzivnog isto...
Selekcija full
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 07 jul 2019, 07:05

AlfredNobel je napisao/la:Sad naletim na klip neki s Zrinjinog kanala i pregledam nekoliko videa, syeb'o sam se. Kakve stvari su ljudi snimili na pripremama - od smještaja, treninga svaki dan, izjava, pa ovo s nutrcionistkinjom itd.
I dalje ne mogu da vjerujem da klub kao što je FKS nema razvijen taj segment kakav bi trebao da ima. Ali, hajde, bitnije su druge stvari, mada se treba i ovo dosta popraviti.
Pa poslije nas su zaposlili nutricionistu
E sad sto mi nemamo nekog da uzme kameru da snimi to
Je drugi vec poznati problem sa marketingom I manjkom zelje I know-how kod uprave da se taj segment kvalitetno odradi
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 07 jul 2019, 07:48

Možemo li protiv Seltika navuci tih 30,000 hiljada.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 07 jul 2019, 08:04

Samozdravlje je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Naša prednost je što je ekipa dugo na okupu i uigraniji su, koliko ugirani mogu biti sa ovim izmišljanjem pozicija. Bit će zanimljiva sezona u svakom slučaju.
Ima jos jedna nasa prednost , neobicna , ali ne zanemarljiva iz lige su ispali Krupa i GOSK ekipe koje su nama uzeli 7 bodova , a Laznim nisu ni boda . Znaci 7 bodova prednosti za nas u neku ruku . Usli Velez i Borac , nadam se da ce ovih -7 preci u neki "plus" . Ostali rezultai neka budu isti i mi smo pred Vjecnom Vatrom .
Bravo..

I ovo je jako bitna stvar.
Nemaju Goska protiv kojeg su uzimali 9 sigurnih bodova.
Sreca, nama su komsinice ostale, pa smo vec u plusu 9 bodova :kafa:

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 07 jul 2019, 08:21

Zip je napisao/la:
Samozdravlje je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Naša prednost je što je ekipa dugo na okupu i uigraniji su, koliko ugirani mogu biti sa ovim izmišljanjem pozicija. Bit će zanimljiva sezona u svakom slučaju.
Ima jos jedna nasa prednost , neobicna , ali ne zanemarljiva iz lige su ispali Krupa i GOSK ekipe koje su nama uzeli 7 bodova , a Laznim nisu ni boda . Znaci 7 bodova prednosti za nas u neku ruku . Usli Velez i Borac , nadam se da ce ovih -7 preci u neki "plus" . Ostali rezultai neka budu isti i mi smo pred Vjecnom Vatrom .
Bravo..

I ovo je jako bitna stvar.
Nemaju Goska protiv kojeg su uzimali 9 sigurnih bodova.
Sreca, nama su komsinice ostale, pa smo vec u plusu 9 bodova :kafa:
Pa zato i jeste Gosk ispao nešto slično kao i Olimpic.
Sad koliko je ko uigraniji,pitanje je.Mi smo ostali gotovo bez zadnje linije.Mujakic,Sofrenac, Pidro, Stanojevic predobar defanzivac,pa i Crepulja ode kad je ušao u top formu,sad i Dupovac.Nije nimalo malo, a vrlo osjetive pozicije.
Zrinjski se pojačao strasno i doveo nas u poziciju da ne smijemo ni pomisliti prodati Rahmana i Lazica,Tatara a opet ako imaju volju da idu,a zadržiš ih kako će na to reagovati(voljni momenat)
Treba pokušati pod moranje ovu trojicu do jeseni zadržati,držati bodovni priključak sa lažnim,a onda na pauzi vidjeti sta dalje.

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 07 jul 2019, 09:08

fera je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:
Mi realno nikad nećemo prekucat tu posjetu. Prvo je teoretski nemoguće, zapad je poslije renoviran i smanjen mu je kapacitet, tad je bilo oko 38 hiljada navijača na stadionu a današnji kapacitet Koševa je 34 hiljade. Dalje, tad il' nije bilo pravila oko gostujućih navijača i minimalno 5% za njih, il' gosti nikako nisu došli? Cijeli stadion dobili domaći. I treće, drugi vakat je bio. Na derbijima tad bilo redovno 20-25 hiljada, jedva 6 godina od kraja rata, raja bila željna ikako dobrog fudbala. Tad u Bosnu došao Shearer, jbt najbolji špic u historiji Engleske lige. Newcastle u to doba je bio ekvivalent današnjem Liverpoolu recimo.
S tom utakmicom se možemo nosit jedino procentom kupovine štampanih ulaznica. Jbg, recimo da se nama protiv Seltika štampa 30.000 ulaznica, da oni dobiju 1000 ulaznica za sebe i da ostalo budu tampon zone. Mi kupimo svih 30.000 naših ulaznica. Jbg, mi smo svoje uradili, nismo mi krivi što oni moraju dobit određen broj stolica plus se moraju odvojit navijači. A prebacit onu posjetu je doslovno nemoguće.
ekvivalent danasnjem arsenalu eventualno tottenhamu, lua lua ih ubio :-) liverpool je u to vrijeme jos bio najtrofejniji engleski klub :mrgreen:
Mozda sam subjektivan al meni je celtic puno veci klub od newcastlea, jest da su tad svrake stvarno bile pri vrhu engleskog fudbala i u europi bolje stajali nego celtic sad al ne moze se ni tradicija odbaciti.
al eto to je zbog promjene kapaciteta nedostizno tako da im rekord ostaje i da nam manchester dođe sad.
Ma nista oni bolji nisu bili niti redovniji od Celtica u Evropi, na kraju krajeva Celtic je tim koji je osvajao Kup evropskih šampiona za razliku od Newcastla koji i nema nekih evropskih uspjeha sem osvajanja onog nekadasnjeg intertoto kupa, nego dobro je ovde skoro napisao to su bila neka druga vremena, tada ako na derbiju kojim cudom bude 20 do 25 milja znali smo biti razocarani, kao podbacili, a gledaj danas posjeta na derbijima. Ovo je tek treci tim koji dolazi u nasu zemlju koji je osvajao Kup šampiona (Manchester Utd., HSV, Celtic) dakle istorijom daleko veci klub od Newcastla, medjutim kao sto rekoh druga vremena bila, a imao je Newcastle tada atraktivnu ekipu bez sumnje, gledao sam tu tekmu na TV i navijao za Shearera i kompaniju logicno :D

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 07 jul 2019, 09:19

Mi ako budemo razmisljali utakmicu po utakmicu nece nam niko ni priamrditi.
Ako se opustimo kao proljetos pa pocnemo upisivati bodove prije utakmice sami sebe cemo eliminisati od borbe za titulu i dovest se u borbu za Evropu.
Našim igracima taj psiholog treba kroz razgovor svojom pitanjima otvorit razmisljanje da u svakoj utakmici daju sve od sebe i da je zalaganje i trud u svakoj utakmici podjednako vazan.
Igraci trebaju shvatiti da i kad ims bodovnu prednost ili na samoj utakmici rezultatsku prednost treba nastaviti i potvrditi da to nije samo slijed okolnosti nego rezultat rada.

A mi navijaci treba da povucem rucnu i zivimo ono sto nam trenutak pruza a ne da upisujem bodove mjesec prije utakmice i na taj nacin stvaramo svoje razocarenje gubitkom necega sto nismo ni imali ili ti zaradili.
Vec evo mastamo kako cemo u trecem pretkolu LE proci i ici u play off a jos nismo ni jednu utakmicu odigrali.
Dajemo procjene za nesto sto ce biti za mjesec dva ako bude ili za ligu koja jos nije ni pocela a zivot sad nam prodje pricajuci o necemu sto mozda nece ni biti.
Treba na utakmicu doci sat ranije a ne da se ulazi u 15oj minuti. Dodji uzivaj u ceknju tekme a ne do poluvremena da stoji na stepenicama i trazis mjesto.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 07 jul 2019, 09:29

joker90 je napisao/la::think:
Husref Musemić zagonetan: Volio bih da nas Celtic napadne!
:rol: :rol: :rol:
Kad kapiten zatvori sve prilaze golu
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 07 jul 2019, 09:37

joker90 je napisao/la:
Husref Musemić zagonetan: Volio bih da nas Celtic napadne!
Sreća ovaj put nije odo taktiku i postavu, kao protiv Atalante. Napreduje :kafa:

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 07 jul 2019, 10:58

To se zove varka tijelom
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 07 jul 2019, 11:09

Laznjak je napisao/la: Naravno ovdje mozemo dodati i gradski derbi u vise navrata. Hase prima 34.500 ljudi, kako je njih stalo 38.000? :D Doduse bilo je i 6-7.000 nasih, ali nejse.
Ma Koševo je primalo više prije renoviranja zapada. Doduše zvanični podaci uvijek malo nategnu, sjeti se derbija na Grbavici kad smo bojkotovali, praznih 1650 mjesta za nas plus hiljadu mjesta tampon zone, prazno 10% istoka, zvanični podaci kažu da je bilo 13.500 ljudi na stadionu koji ima 13.450 stolica. :lol:
Tako da je možda bilo 35-36 hiljada, taman da se ispuni taj stari kapacitet Koševa. Na utakmicama BiH - Danska i BiH - Francuska 2006. je Koševo bilo puno k'o šibica, a podaci o posjeti variraju, od 36.000 pa do nerealnih 40.000. :mrgreen:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 07 jul 2019, 11:13

BordoSarajevo je napisao/la:"Yebo vas Zlomislić", "kakav on".. nakon prelaska u Zrinjski

Prije par dana kad se snama povezivo sve bilo u superlativu

Šta fali pričat o jedinom nam konkurentu u ligi? Jesu pojedinci pretjerali sa pričom da su jači od nas bla bla, dva čojka max možda to napisali i ispade da svi kmečimo.

Jači smo od svih, idemo odbranit duplu i postat najtrofejniji klub u državi :ljepota:
Boga mi od mene nije bilo u superlativu, zna Miki. :kafa:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 07 jul 2019, 11:20

Laznjak je napisao/la:Zeljeznicar - New Castle ( 38.000 gledalaca )
Sarajevo - Borussia Minhengladbah ( 30.000 gledalaca )
Sarajevo - Dinamo Kijev ( 30.000 gledalaca )
Sarajevo - Cluj ( 26.000 navijača )
Sarajevo - Besiktas ( 25.000 navijaca )
Sarajevo - Genk ( 25.000 navijaca )
Sarajevo - Helsingborg ( 20.000 gledalaca )
Sarajevo - Atalanta ( 20.000 navijaca )
Sarajevo - Sartid ( 20.000 gledalaca )
Zeljeznicar - Ferencvaros ( 20.000 gledalaca )
Zeljeznicar - Viktorij Plzen ( 20.000 gledalaca )
Zeljeznicar - Malaga ( 18.000 gledalaca )
Sarajevo - Sigma ( 18.000 gledalaca )
Sarajevo - Lech ( 16.500 gledalaca )

MIslim da su ovo najvece posjete u Evropi na nasim terenima, Naravno ovdje mozemo dodati i gradski derbi u vise navrata. Hase prima 34.500 ljudi, kako je njih stalo 38.000? :D Doduse bilo je i 6-7.000 nasih, ali nejse.
Boli me vugla pa mi se ne da da ti sve ispravljam ali protiv Newcastle-a je bilo 35K a protiv Atalante 24K.

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 07 jul 2019, 11:31

MortemHz je napisao/la:
Laznjak je napisao/la:Zeljeznicar - New Castle ( 38.000 gledalaca )
Sarajevo - Borussia Minhengladbah ( 30.000 gledalaca )
Sarajevo - Dinamo Kijev ( 30.000 gledalaca )
Sarajevo - Cluj ( 26.000 navijača )
Sarajevo - Besiktas ( 25.000 navijaca )
Sarajevo - Genk ( 25.000 navijaca )
Sarajevo - Helsingborg ( 20.000 gledalaca )
Sarajevo - Atalanta ( 20.000 navijaca )
Sarajevo - Sartid ( 20.000 gledalaca )
Zeljeznicar - Ferencvaros ( 20.000 gledalaca )
Zeljeznicar - Viktorij Plzen ( 20.000 gledalaca )
Zeljeznicar - Malaga ( 18.000 gledalaca )
Sarajevo - Sigma ( 18.000 gledalaca )
Sarajevo - Lech ( 16.500 gledalaca )

MIslim da su ovo najvece posjete u Evropi na nasim terenima, Naravno ovdje mozemo dodati i gradski derbi u vise navrata. Hase prima 34.500 ljudi, kako je njih stalo 38.000? :D Doduse bilo je i 6-7.000 nasih, ali nejse.
Boli me vugla pa mi se ne da da ti sve ispravljam ali protiv Newcastle-a je bilo 35K a protiv Atalante 24K.
Ma to ukinuli oni oni ogradu na istoku sto posto
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 07 jul 2019, 11:52

Koji ba superlativi? Na svakom forumu i chatu s rajom molio Boga da ne dodje. Znaci igrac nidje veze. Lopta po zemlji i njega nema na terenu. Dobar za ove ekipe izbij nabi
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 07 jul 2019, 12:09

Kad ste kod posjete, znali se koliko Škota dolazi?

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 07 jul 2019, 12:11

PeppermintSA je napisao/la:Kad ste kod posjete, znali se koliko Škota dolazi?
Ništa još nisu potvrdili, ni otprilike

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: adoado, badboy, Google Adsense [Bot], Hajdeee, JavierBosnia, mavi, misstianopenaldo, nedimmmm1337, Rule_hz, Samba71, Sazg, ubipara i 169 gostiju.