Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

A jbg, imali smo mi vecih bisera tokom utakmiceDonnie Darko je napisao/la:Sto vise gledam zadnji gol, Kompany sve debilnije izgleda.
Onaj ogavni babun Marcelo je ponajbolji bio veceras, možda i najbolji. Konstantno je prijetio. Mada i Benzema je majstorski ono zavukaoM4kaveli je napisao/la:Real rasturio City.
Po meni je Di Maria najbolje odigrao ..
profiler ovdi si fulio žešćeDANTES je napisao/la: Imali ste više sreće nego pameti... Nešto definitivno nije u redu... A ovo da taj duh nema nijedan klub na svijetu je smiješno... Sjeti se samo Bajerna 3-4 mjeseca ranije... To je duh... A još je takvih klubova...
Ne moze on da se pomiri jos da je Real dobiomadridist je napisao/la:profiler ovdi si fulio žešćeDANTES je napisao/la: Imali ste više sreće nego pameti... Nešto definitivno nije u redu... A ovo da taj duh nema nijedan klub na svijetu je smiješno... Sjeti se samo Bajerna 3-4 mjeseca ranije... To je duh... A još je takvih klubova...
FKKC1932 je napisao/la:Po meni Arbeloa igrač utakmice.
Po meni Xabi veceras najbolji, cak je i go zabio.FKKC1932 je napisao/la:Po meni Arbeloa igrač utakmice.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.