tvoja skola ....

Sila hoces li opet babuku mala da nosis ?

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
tvoja skola ....
Zasto biste tjerali covjeka da laze?
naprotiv,toliko smo dobri da bi covjeku samo omogucili da napise istinu ,koju priznaju svi osim navijaca Novaka i Rafe
A kao avatar Amar kako dize trofejdelinjo je napisao/la: ↑16 jan 2020, 14:39naprotiv,toliko smo dobri da bi covjeku samo omogucili da napise istinu ,koju priznaju svi osim navijaca Novaka i Rafe![]()
kad sam ja predlagao to ...ali ne smiju
to sam previdio, i to je super!
Ne moraš biti toliko okrutan.BosniaBoston je napisao/la: ↑16 jan 2020, 14:42A kao avatar Amar kako dize trofejNaravno jos cu tu stvari dodati,ali ovo je glavno
A ako Medo dodje do 1/4 onda si ti najebao jelBosniaBoston je napisao/la: ↑16 jan 2020, 14:31@Dela i ostali Fedovci napravio sam opkladu sam bodijem za avatar i potpis.Ako medvedev ispadne prije 1/4,mogu ga ukrasiti 7 dana.Imate li prijedloga za Velikog vodju rafanovaca?![]()
Daronaldo99 je napisao/la: ↑16 jan 2020, 15:37A ako Medo dodje do 1/4 onda si ti najebao jelBosniaBoston je napisao/la: ↑16 jan 2020, 14:31@Dela i ostali Fedovci napravio sam opkladu sam bodijem za avatar i potpis.Ako medvedev ispadne prije 1/4,mogu ga ukrasiti 7 dana.Imate li prijedloga za Velikog vodju rafanovaca?![]()
![]()
Ja ne vidim ko ce ga izbaciti, ako vjerujes da ce ga Isner, Tsonga ili mozda Stan izbaciti onda nes najebati inace gubis opkladuBosniaBoston je napisao/la: ↑16 jan 2020, 15:40Daronaldo99 je napisao/la: ↑16 jan 2020, 15:37A ako Medo dodje do 1/4 onda si ti najebao jelBosniaBoston je napisao/la: ↑16 jan 2020, 14:31@Dela i ostali Fedovci napravio sam opkladu sam bodijem za avatar i potpis.Ako medvedev ispadne prije 1/4,mogu ga ukrasiti 7 dana.Imate li prijedloga za Velikog vodju rafanovaca?![]()
![]()
![]()
kakav crni stan? zar nisi vidio skim igra u prvom kolu?ronaldo99 je napisao/la: ↑16 jan 2020, 19:00Ja ne vidim ko ce ga izbaciti, ako vjerujes da ce ga Isner, Tsonga ili mozda Stan izbaciti onda nes najebati inace gubis opkladu![]()
nasi objektivini Rafanovci
Zamisli osvoji babuka AO i WB pa zakljucao bi svaku pricu oko GOATa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.