Fol je samo da Makabi TA ne osvoji titulu zato haifa treba da pobjeđuje onda bi imali velike sanse da opet budemo nosioci u LPGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑26 dec 2020, 19:21Nisam upratio, jel to dobro, ili lose po nas ?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Joj ovog nobela lika pa albert camus u manje rijeci napisao stranca nego sto je ovom trebalo za rezime polusezone.
Banovati ovo odma browser mi zastopa koliko se njegov post opružio. Zatvorice nam admin i ovu temu ovakvi postovi ruse servere.
Naravno nisam jos procitao to cu sutra da imam sta citati kad me kafa protjera.
Banovati ovo odma browser mi zastopa koliko se njegov post opružio. Zatvorice nam admin i ovu temu ovakvi postovi ruse servere.
You are someone else I am still right here
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Samo sarkazam na način rezonovanja moderatora i ovih koji me napadaju.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Herojsko mjesto, svaka čast! Ja sam dolesio u Hadžiće prije 7 godina iz Teočaka.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Hvala za sve i sretno

Moro sam i sa ovog profila...fera je napisao/la: ↑26 dec 2020, 20:07Joj ovog nobela lika pa albert camus u manje rijeci napisao stranca nego sto je ovom trebalo za rezime polusezone.

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Zuka u stilu Lacoste.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
-
- Kontakt:
Brate nikako to ne mozes za Pidru napisat... dijete samo nosi lijevu stranuskoroalen je napisao/la: ↑26 dec 2020, 14:561. Vinkov pristup utakmicama, priprema svake, ulazak u tekmu bez puno kalkulacija, rezultat svega toga se jasno vidi.Napapijri je napisao/la: ↑26 dec 2020, 14:16U pravu je @Alfred za nesto ozbiljnije teme. Evo jedan prijedlog, pa ako se nekome svidi, mozemo "analizirati". Hajmo pokusati:
1. Sta vam se najvise svidjelo u ovoj polusezoni?
2. Na kojim poljima ili pozicijama smatrate da trebamo dodatno raditi?
3. Ko vam je najbolji igrac polusezone i zasto?
4. Ko vam je najgori igrac polusezone i zasto?
5. Najvece iznenadjenje (pozitivno)?
6. Najvece iznenadjenje (negativno)?
7. "Savrsen" mec u ovoj polusezoni i zasto?
Ja cu svoju "analizu" nastojati dati u toku dana, naravno ukoliko drugima uopste odgovara.
2. Špic, konkurentan lijevi bek, rezervni desni bek. Takođe spremit igrače mentalno da ne padaju nakon 45 min igre kao protiv Želje i Veleža. Dosta će se samo riješit kad dođe špic koji iz četiri šanse daje tri gola.
3. Težak izbor. Rahmanović, Tatar, Miličević, Đokanović, Oremuš. Da biram jednog, uzeo bih Rahmanovića, jer nosi ekipu kao malo koji igrač u ekipi (čak i unazad par godina). Majstor, fakin, fajter... Sve u jednom.
4. Haris Handžić. Imao je par dobrih utakmica i ima solidnu statistiku, al u statistici ne piše ono što mi gledamo na TVu, kad promaši tri mrtva zicera. Odmah nakon njega Pidro, pa i Hebibović, iako on nije toliko igrao. Al ove tekme na beku su teški kriminal.
5. Amer Dupovac!! Koliko pljuvačine prema njemu i Vinku od prvih pripremnih, uz nadimke Limeni, Daska il kako sve ne, momak se na kraju pretvorio u Jaap Stama. Odmah nakon njega Oremuš, iako smo svi znali da je prirodno desni bek, mislim da je pokazao 30ak% više od onog što smo očekivali.
6. Pidro. Razumijem da je momak imao gadnu povredu, al njegove partije su sad kriminalne. Vjerujem da je problem više u glavi, nego u nogama.
7. Dvoumim se između rutiniranja Lištice sa 30% snage i tekme u Mostaru, vraćanja u utakmicu par minuta nakon primljenog gola. Mislim da smo tu pokazali najveću mentalnu snagu. Rekao bih i Borac kući, al nam je njihov crveni olakšao posao.
- f0rest1946
- Kontakt:
-
- Kontakt:
denchi slinof0rest1946 je napisao/la: ↑26 dec 2020, 20:52To bi bilo nase najvece pojacanje poslije rata, aBd da budes upravu brate.
Alfred za tekst![]()
Legenda ovog foruma![]()

Jel moscanica il olimpik
Mozda mu zeli srecu u nastavku priprema i da na proljece bude jos bolji. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Nece Handze nigdje... 

-
- Kontakt:
Poznajes li koga iz uzanovica?SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑26 dec 2020, 20:09Herojsko mjesto, svaka čast! Ja sam dolesio u Hadžiće prije 7 godina iz Teočaka.
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
-
- Kontakt:
Zamjena igraca 

Ako je istina da odlazi onda da

Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
- f0rest1946
- Kontakt:
Kazu FK Famos ga zeli msm da je to idealan klub za njeg.Ahmoveliki je napisao/la: ↑26 dec 2020, 20:54denchi slinof0rest1946 je napisao/la: ↑26 dec 2020, 20:52To bi bilo nase najvece pojacanje poslije rata, aBd da budes upravu brate.
Alfred za tekst![]()
Legenda ovog foruma![]()
![]()
Jel moscanica il olimpik