FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sretno 
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Sta ima kod tebe inace ?HOPLIT je napisao/la:Nadam se bratskoj podjeli bodova.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
I danas pobjedu nam daj . Pobjedu za Vedrana .
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
i da bude podjela bodova, realno, ne moze nikako biti bratska.Sarajlijc@ je napisao/la:Sta ima kod tebe inace ?HOPLIT je napisao/la:Nadam se bratskoj podjeli bodova.
Za zivot cijeli!
Pa razmišljam da bi valjalo da odigrate neriješeno. Bezze mi što ne mogu pratiti tekme nigdjeSarajlijc@ je napisao/la:Sta ima kod tebe inace ?HOPLIT je napisao/la:Nadam se bratskoj podjeli bodova.
YNWA!
- Hugo Chávez
- Kontakt:
Hvala komsijaKB-TM87 je napisao/la:Sretno komšije ! Za Vedrana !
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE!!!
Šteta, mogli smo se učvrstit na toj prvoj poziciji, al biće bolje, okrenuti se odmah sljedećoj utakmici
VOLIM VOLIM VOLIM SAMO TEBE HZSA
VOLIM VOLIM VOLIM SAMO TEBE HZSA
Pa sta radi ova listica glavnom gradu pa ovo vise nije humano

Jesmo klub, ljudi dva puta centar prosli i napravili jednu 100 % sansu ,a drugi put dali gol.Siroki igrao klasicni bunker sto me iznenadilo ,jer nisam ocekivao tako nesto,ali ono sto je tuzno da smo ponovolo nasjedali na njihove seljacke provokacije da izazovu incident slican kao u Banja Luci.Pobjeda je pobjeda ,jesu je uzeli na neki hinjak, ali takva je nasa liga,ako Siroki sa ovakvom igrom bude prvak onda nam zalosna ova liga. 
-
felix123
- Kontakt:
MA drago mi je da smo vas dobili radi tebe i takvisenci-071 je napisao/la:Jesmo klub, ljudi dva puta centar prosli i napravili jednu 100 % sansu ,a drugi put dali gol.Siroki igrao klasicni bunker sto me iznenadilo ,jer nisam ocekivao tako nesto,ali ono sto je tuzno da smo ponovolo nasjedali na njihove seljacke provokacije da izazovu incident slican kao u Banja Luci.Pobjeda je pobjeda ,jesu je uzeli na neki hinjak, ali takva je nasa liga,ako Siroki sa ovakvom igrom bude prvak onda nam zalosna ova liga.
Da mi ti je vidit facu kad smo zabili gol -neprocjenjivo
A jesi najavljivo pobjedu :* :*
Nabijanje kompleksa se nastavlja
senci-071 je napisao/la:Jesmo klub, ljudi dva puta centar prosli i napravili jednu 100 % sansu ,a drugi put dali gol.Siroki igrao klasicni bunker sto me iznenadilo ,jer nisam ocekivao tako nesto,ali ono sto je tuzno da smo ponovolo nasjedali na njihove seljacke provokacije da izazovu incident slican kao u Banja Luci.Pobjeda je pobjeda ,jesu je uzeli na neki hinjak, ali takva je nasa liga,ako Siroki sa ovakvom igrom bude prvak onda nam zalosna ova liga.
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
Listica ostaje listica i tu nista ne pomaze. Jad i cemer.bogbatina je napisao/la:Pa sta radi ova listica glavnom gradu pa ovo vise nije humano![]()
Blazeni general je ocito opet nanisanio titulu i to ce ostvariti na ovaj ili onaj nacin. Ovo veceras je bilo na 'onaj' nacin. Nista cudno, kakva drzava i savez, takva liga. Lopovima jos uvijek sve moze proci... uzivajte lopovi dok mozete
Stvarno komsije neda vam se protiv sirokog nikako.bogbatina je napisao/la:Pa sta radi ova listica glavnom gradu pa ovo vise nije humano![]()
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
- Giallorossi
- Kontakt:
Yebiga jes,da boli srce i dusha al glavu gore bice bolje
..,treba Plisek nesto promenit za utakmicu sa Rudarom,msl da ovako vise nemoze, malo more prilika promasili, koncentracija nam je u datim trenutcima katastrofalna.. 
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
mora da je ono kr.me debelo bevanda masno platio zrlica jer onakvo sudjenje nisam odavno vidio fuj fuj fuj
svak cast nekim ljudim kao sto je Ivica Osim ali stvarno dok isti ljudi kroje sudijske liste i iste sudije ova liga ce biti i ostat najgora na svijetu
svak cast nekim ljudim kao sto je Ivica Osim ali stvarno dok isti ljudi kroje sudijske liste i iste sudije ova liga ce biti i ostat najgora na svijetu
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Ne boli poraz kao poraz koliko boli činjenica da smo poraženi od ''njih''.Za većinu nas će svaka utakmica s njima biti nešto više od utakmice,tako će biti što se mene tiče dok sam živ i nikad' se neću moći pomiriti sa ovakvih rezultatima.Nemam snage napisati bilo šta.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- tarikhordas
- Kontakt:
Nazalost ovi neredi u banjaluci i ovo siljene onog Zrilica (dabogda mu djeca unazad hodala) za listicu je tuzna realnost ove nase lige...adnanhz je napisao/la:mora da je ono kr.me debelo bevanda masno platio zrlica jer onakvo sudjenje nisam odavno vidio fuj fuj fuj
https://****.com - [url=https://****.com/girl/marie-26.html]Marie[/url] [url=https://****.com/girl/katya-sun-19.html]Katya Sun[/url] [url=https://****.com/girl/lola-la-fleur-11.html]Lola La Fleur[/url] [url=https://****.com/girl/monika-reed-125.html]Monika Reed[/url] [url=https://****.com/girl/baby-riley-56.html]Baby Riley[/url] - No Selfie - Anonymous Casual Dating - [url=https://****.com] Reach Out Private Lady [/url]
- Giallorossi
- Kontakt:
POTPIS brate...I sto se tice sudjenja ..u zadnje 2 utk. ,3 gola ponistenaHigh je napisao/la:Ne boli poraz kao poraz koliko boli činjenica da smo poraženi od ''njih''.Za većinu nas će svaka utakmica s njima biti nešto više od utakmice,tako će biti što se mene tiče dok sam živ i nikad' se neću moći pomiriti sa ovakvih rezultatima.Nemam snage napisati bilo šta.
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
Zrilić je uništio tekmu.
Imali smo prilike, nismo iskoristili, jbg. Ustvari, jednu jesmo, ali nakon što se Suljić ušetao u gol, Zrilić se sjetio da je 10 sekundi prije trebao svirati opasnu igru.
helem...idemo dalje.
Imali smo prilike, nismo iskoristili, jbg. Ustvari, jednu jesmo, ali nakon što se Suljić ušetao u gol, Zrilić se sjetio da je 10 sekundi prije trebao svirati opasnu igru.
helem...idemo dalje.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.