HvalaGoalgetter je napisao/la:Hadzikic je predao za nas pasos, ne znam je li ga dobio.
Pavlovic je dobio zeleno svjetlo od UEFE, on moze vec igrati.
Burnic jos pregovara sa selektorom/NFSBiH.
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
-
edinjo-bih
- Kontakt:
sa njim moze samo porazgovarat poziva nece biti jer arnel igra za mladu reprezentaciju austrije i ima austriske "papire"edinjo-bih je napisao/la:sledeci na selektorovom radaru bi trebao biti mladi Arnel Jakupovic
Nema mali zaledjinu, on je iz Krajine a njih niko nema da pogura u savezu. Prije je bilo drugacije dok je Hamdo Tigar imao sta da kaze a danas nema ko. Zato je zaigrao Ibricic a Seferovic nije i zato tesko je vjerovati da ce i ovaj mali.edinjo-bih je napisao/la:sledeci na selektorovom radaru bi trebao biti mladi Arnel Jakupovic
ne se.riHonorar je napisao/la:Nema mali zaledjinu, on je iz Krajine a njih niko nema da pogura u savezu. Prije je bilo drugacije dok je Hamdo Tigar imao sta da kaze a danas nema ko. Zato je zaigrao Ibricic a Seferovic nije i zato tesko je vjerovati da ce i ovaj mali.edinjo-bih je napisao/la:sledeci na selektorovom radaru bi trebao biti mladi Arnel Jakupovic
-
edinjo-bih
- Kontakt:
SafetSajo je napisao/la:sa njim moze samo porazgovarat poziva nece biti jer arnel igra za mladu reprezentaciju austrije i ima austriske "papire"edinjo-bih je napisao/la:sledeci na selektorovom radaru bi trebao biti mladi Arnel Jakupovic
znam druze, zivim u austriji, zbog toga sam ga i primjetio i mislim da mali ima slifa i potencijal da aBd insaAllah napravi finu karijeru. bolje ga je sad pridobiti nego cekati dok pocne razvaljivati jer ce tad biti najvjerovatnije teze
Ti si u pravu, nema govora. Problem je u glavama ljudi u savezu.edinjo-bih je napisao/la:SafetSajo je napisao/la:sa njim moze samo porazgovarat poziva nece biti jer arnel igra za mladu reprezentaciju austrije i ima austriske "papire"edinjo-bih je napisao/la:sledeci na selektorovom radaru bi trebao biti mladi Arnel Jakupovic
znam druze, zivim u austriji, zbog toga sam ga i primjetio i mislim da mali ima slifa i potencijal da aBd insaAllah napravi finu karijeru. bolje ga je sad pridobiti nego cekati dok pocne razvaljivati jer ce tad biti najvjerovatnije teze
-
edinjo-bih
- Kontakt:
Veceras cu se vidjeti s njim pa ti javim. Imal jos neko da ga ubacimo?edinjo-bih je napisao/la:Valjda iko ima na ovom forumu ko moze nekako selektora pitati da li zna za ovog momka, makar neki novinar ili uposlenik u savezu ...
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: RE: Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Horicpinoglavi je napisao/la:Veceras cu se vidjeti s njim pa ti javim. Imal jos neko da ga ubacimo?edinjo-bih je napisao/la:Valjda iko ima na ovom forumu ko moze nekako selektora pitati da li zna za ovog momka, makar neki novinar ili uposlenik u savezu ...
- Goalgetter
- Kontakt:
-
edinjo-bih
- Kontakt:
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Velike nade sam polagao u njega, bas u njemu smo pojedini vidjeli obrise Edina Dzeke, prije 2 godine sam ga bio vidio u 2017. u nekom bundesligasu, ali povrede su ga sputale, unazadile...kakav ce se vratiti i koliki dometi ce biti, hm, veliko pitanje.
- Goalgetter
- Kontakt:
Da nije bilo povrede, siguran sam da bi se izborio u Red Bullu. Sada ih je evo napustio Johnny Soriano, mozda i velika sansa da se izbori u ovoj polusezoni, ali tesko je reci na kojem je levelu nakon ove povrede i koliko ce trajati da se vrati na stari nivo.hurem je napisao/la:Prevljak se vratio nakon povrede i odigrao danas za Liefering 65 minuta...vidjet cemo kakav ce se vratiti nakon dvije teske povrede i odsustvovanja maltene godinu dana ukupno u dva navrata...u vraga vise i krizni ligamenti.
Velike nade sam polagao u njega, bas u njemu smo pojedini vidjeli obrise Edina Dzeke, prije 2 godine sam ga bio vidio u 2017. u nekom bundesligasu, ali povrede su ga sputale, unazadile...kakav ce se vratiti i koliki dometi ce biti, hm, veliko pitanje.
-
edinjo-bih
- Kontakt:
Vala ako moze Hajrovic igrati za nas sto ne bi i Jakupovic, za bekap odlican.DeeWa je napisao/la:Ovom prilikom bih porucio jakupovicu da dzabe placa clanke sportsport.ba da mu objavljuju kako je dobar golman jer nas je vec izdao i da on sa 33g nema sta da trazi u bosni, onoj istoj bosni koja ga nije zanimala jer se nadao da ce braniti u svicarskoj, onoj istoj svicarskoj koju smo mi kasnije dobili. Pa kada je vidio da nece tamo moci igrati, javlja se redovito ovdje. Ne trebas nam i mozes da nastavis sa svojim odbrana, pozvan biti neces. Pare od narednih planiranih clanaka dadni u humanitarne svrhe, bice makar koji sevap.
Ne,ne i ne! Ima Libe ima Seha.zenica159 je napisao/la:Vala ako moze Hajrovic igrati za nas sto ne bi i Jakupovic, za bekap odlican.DeeWa je napisao/la:Ovom prilikom bih porucio jakupovicu da dzabe placa clanke sportsport.ba da mu objavljuju kako je dobar golman jer nas je vec izdao i da on sa 33g nema sta da trazi u bosni, onoj istoj bosni koja ga nije zanimala jer se nadao da ce braniti u svicarskoj, onoj istoj svicarskoj koju smo mi kasnije dobili. Pa kada je vidio da nece tamo moci igrati, javlja se redovito ovdje. Ne trebas nam i mozes da nastavis sa svojim odbrana, pozvan biti neces. Pare od narednih planiranih clanaka dadni u humanitarne svrhe, bice makar koji sevap.
Jakup nek se drži Svice. Nakon što je dezertirao, nema povratka.
Pare u humanitarne svrhe.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Trenutno korisnika/ca: 12345678922, 1921zeljeznicar1921, 313, adrenaline323, ANamelessGhoul, Anoniman, aqarius, ArtemisFowl, AshburtonG, atomac123, bavariapivo, Beduin, BiH26, boki86, bordobijeli, Bosanac90, Bosnjo22, Brokula, Buducnost, bvsic, CAGarfia, Confiance, Coolpanda24, daka1010, dariolovrinovic00, darker10, debug, dena24, donniedarko, drakemayelover, DzaniMehmet, edin139, Edincapitano, EdinjoBos, Elddar, eleGancy, emir79, enobarca, exampLe., feniksptica, FerdinandF, Frankie, Fudo, gazijabih, GG3, GIBRA, Goalgetter, Godfather, GoldenLilies, GrbavicaHrammm, greenwood, guillermo, Hajdeee, Halix131, HariTz, harko35, head88, Helemnejse, hrustoni, hurem, Iceplayer, Imamkarbarum, insimadop, invincible1921, inzomni, J1897, James1987, jasmin10, JHam, Kaunas, Kljukusar, kouadio, kovac, LaMeloBall, Lavcina, legendarnadruga, LjutaPaprika, lol89, ludilompredozirani, Majstorinho, Micron, mirsonetz, MokraKifla, muhamedhulk, Muumii, myself, NebeskaSila96, odsoli075, Pensioner26, PeppermintSA, prisonbreak, Pushko92, Rauber33, RaZuti, riki46, Rio12345, rio_Ferdy88, Rodman, sagitarius, SanaBosna, Scholl, Shevko, Sheyi, signalidunapark, Soba, soccerfan, StevieG8, THEC, tuzlanskinacin, Uknaac, Wilshere10, Wisey, Zeka, Zeko87, zemuntrg, Zgemboo89, ZmajOdBosne33 i 651 gost.