Ili možda taj lik nije nikad gledao Wernera Loranta dok je vodio Munchen 1860...
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Šta tek reći za Contea koji lupa stolice, šuta u zaštitino staklo, baca bočice sa vodom unaokolo i svoju kapu...
Ili možda taj lik nije nikad gledao Wernera Loranta dok je vodio Munchen 1860...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Na tu temu ja bih mu samo spomenuo samo jedno ime-Unai Emery..
Pa normalno da ce se onako radovati, da sam ja trener optrc'o bih cijeli stadion kad bi igrac zabio pobjednicki gol minutu-dvije prije kraja.Stvarno ne vidim sta je u onome lose..jbt pa ja branim Mourinha 
Sotona, sotona!enobarca je napisao/la:Pa normalno da ce se onako radovati, da sam ja trener optrc'o bih cijeli stadion kad bi igrac zabio pobjednicki gol minutu-dvije prije kraja.Stvarno ne vidim sta je u onome lose...jbt pa ja branim Mourinha
Tako je majstore, šta će drugo, evo da su ih izdominirali drugo poluvrijeme k'o što nisu, neka hladnokrva reakcija bi bila normalna. Međutim ko se ne bi radovao onako golu u samoj završnici.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Reakcija Mourinha je losa samo pnokrvnim hejterima. Jedna od boljih reakcija ove godine, za razliku od one protiv Bayerna kad je klanjo na kraju.
- Nail for Real
- Kontakt:
E vidis, bio mi je najdrazi protiv Bayerna...to su emocije, svako ih dozivljava na drugaciji nacin.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- anonymousHD
- Kontakt:
Iker mrtav-hladan nakon gola Cristiana, hmm...
http://www.marca.com/2012/09/19/futbol/ ... 73992.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.marca.com/2012/09/19/futbol/ ... 73992.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ronaldo 50/50 u pasovima sinoc , cime je postavljen rekord LP.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Veceras ce ga Xavi izdominirat 
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Jako zanimljiv podatak s obzirom da mu nijedan pas nije dodaj golmanu, pa štoperu i tako u krug.Raul_64 je napisao/la:Ronaldo 50/50 u pasovima sinoc , cime je postavljen rekord LP.
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real Madrid
-
nanek
Toxicity je napisao/la:Jako zanimljiv podatak s obzirom da mu nijedan pas nije dodaj golmanu, pa štoperu i tako u krug.Raul_64 je napisao/la:Ronaldo 50/50 u pasovima sinoc , cime je postavljen rekord LP.
Gdje to pise.
Ne znam. Vjerujem kolegama forumašima na riječnanek je napisao/la:Gdje to pise.
"Give me what I want and I'll go away"
Real Madrid
Real Madrid
Cak ni guglajuci nisam pronasao toRaul_64 je napisao/la:Ronaldo 50/50 u pasovima sinoc , cime je postavljen rekord LP.
Svojim ocima vidio , dina mi..
Ti si seljak koji ne zna guglati.FKKrajina je napisao/la:Cak ni guglajuci nisam pronasao toRaul_64 je napisao/la:Ronaldo 50/50 u pasovima sinoc , cime je postavljen rekord LP.Jedino ako ti nisi brojao,pa sam zakljucio da je to rekord
Meni uvijek izbaci Xavi oborio rekord u ovome u onomeFKKC1932 je napisao/la:Ti si seljak koji ne zna guglati.FKKrajina je napisao/la:Cak ni guglajuci nisam pronasao toRaul_64 je napisao/la:Ronaldo 50/50 u pasovima sinoc , cime je postavljen rekord LP.Jedino ako ti nisi brojao,pa sam zakljucio da je to rekord
A to sto vi srsavate na Ronalda,nisam vam ja kriv
Hvalite se onim sto je covjek osvojio
-
nanek
Nije poenta odigrati 250 dodavanja od toga 249 tacnih.
Poenta je odigrati 50 dodavanja 50 tacnih. to je 100% ucinak.
Poenta je odigrati 50 dodavanja 50 tacnih. to je 100% ucinak.
I po mogucnosti da bar dva pasa budu prema naprijed.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.