FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 10 jul 2019, 22:26

FoSte95 je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:BH Telecom koji je na platformi Moja TV prenosio utakmicu otkupio je prava od Bordo kluba za 70.000 KM što je rekord za našu zemlju. Sarajevo je TV prava za Škotsku prodalo za 120.000 KM što je apsolutni rekord kada je u pitanju Bosna i Hercegovina.
znači za jednu tekmu uzeli smo 200.000 KM?
Samo što se tiče tv prava, da.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 10 jul 2019, 22:30

Testo je napisao/la: Kakva je situacija sa Handžićem, napušta li nas ?
Šta je sa Mufidom Salčinovićem i Zoranom Blagojevićem , vidim imaju ugovore do 30.06.2020. godine ?
Kakvo je zdravstveno stanje kod Džafića ?
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 10 jul 2019, 22:32

MortemHz je napisao/la:
FoSte95 je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:BH Telecom koji je na platformi Moja TV prenosio utakmicu otkupio je prava od Bordo kluba za 70.000 KM što je rekord za našu zemlju. Sarajevo je TV prava za Škotsku prodalo za 120.000 KM što je apsolutni rekord kada je u pitanju Bosna i Hercegovina.
znači za jednu tekmu uzeli smo 200.000 KM?
Samo što se tiče tv prava, da.
Ranije se o tim parama moglo sanjati :tokralju: :tokralju:

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 10 jul 2019, 22:38

Testo je napisao/la:
Testo je napisao/la: Kakva je situacija sa Handžićem, napušta li nas ?
Šta je sa Mufidom Salčinovićem i Zoranom Blagojevićem , vidim imaju ugovore do 30.06.2020. godine ?
Kakvo je zdravstveno stanje kod Džafića ?
Mislim da češ se načekati da iz kluba zvanično objave kada će se neki povrijeđeni igrač vratiti na teren.Najbolji primjer su ti Letić i Dupovac, samo rekli povrijeđeni i to je to.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 10 jul 2019, 22:38

22 July: Third qualifying round draw, Nyon
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Orangina85
Kontakt:

Post Postao/la Orangina85 » 10 jul 2019, 22:39

MortemHz je napisao/la:
amypitar je napisao/la:Musemic posle utakmice reče da nam trebaju tri pojačanja.Dal će se raditi nešto po tom pitanju.
Jedino ako naši kontaju da nam se isplati to da pokušamo do play-offa EL doći a za ligu ovo je sasvim dovoljno.
Koliko sam skontao vise je mislio da nam za utakmice protiv ekipa tipa Celtic trebaju 2-3 prava igraca koji mogu 90 minuta pratiti tempo

extazy
Kontakt:

Post Postao/la extazy » 10 jul 2019, 22:42

Kad vidim rezultate ove Lige Prvaka lose mi, **** te od svih timova mi bas na Celtic, i ovi sto su teski bili kao ispostavilo se da i nisu nesto

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 10 jul 2019, 22:43

miky_hz je napisao/la:
Pored spektakla i igranja sa evropskim velikanom, Sarajevo je tako i dodatno profitiralo jer su samo od ulaznica i TV prava zaradili 452.400 KM. Kada se tu dodaju i prihodi od sponzora koji su se reklamirali na LED displejima oko travnjaka može se reći da je Sarajevo i pored poraza dobro profitiralo.

Pola miliona se cvaknulo preko noci samo na dvije stavke :kafa:
- troskovi organizacije

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 10 jul 2019, 22:43

gledajući rezultate, izgleda da svi igraju lopte osim nas.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 10 jul 2019, 22:44

MortemHz je napisao/la:Joj da nam je da ovih para uzmemo baš nekog bolesno jakog igrača, u 3. pretkolu EL ćemo sigurno uzeti 200K na ulaznicama samo a gdje su sve ostale stvari
Said :kafa:

extazy
Kontakt:

Post Postao/la extazy » 10 jul 2019, 22:47

Testo je napisao/la:gledajući rezultate, izgleda da svi igraju lopte osim nas.
sve i jedan tim ne bi prosao Celtica, da smo bilo koga drugog izvukli vjerovatno bi i prosli dalje

Kakav Said njemu je karijera zavrsena u Dinamu, mi smo ga onda doveli a covjeku receno da nece moc igrat fudbal vise nikad, ne kontam sta ce nam on

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 10 jul 2019, 22:52

Zadnja izmjena: MaroonBjelave, dana/u 10 jul 2019, 22:57, ukupno mijenjano 1 put.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 10 jul 2019, 22:53

Yebo majku, evo sad da svi naši igrači odu u yebenu crnogorsku Zetu, glat bi se prošetali do grupne faze, smijem glavu dat. Kakvo je to prokletsvo..

Ovaj malac je legenda hahahahaha
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

extazy
Kontakt:

Post Postao/la extazy » 10 jul 2019, 23:06

Samo da nas vise Bog pogleda na zdrijebu 22. dosta je vise i Atalnta i Gladbacha i Celtica daj nekog koji je u opadanju koji je oslabio **** te vise ekipe hem su ime hem nikad jaci nisu bili

Arnelv52
Kontakt:

Post Postao/la Arnelv52 » 10 jul 2019, 23:07

Ono nad Rahmanovićem nije bilo unutar 16 metara tako da je u najboljem slučaju mogao biti slobodan udarac.
brojjedan je napisao/la:Samo da hocemo poceti mijenjati svijest da nismo mali i da, i kad si mali možeš nekad puno i smiješ rizikovati.
Previše je respekta bilo, neko je vec ovdje pisao da je ovaj Celtic znao gubiti od malih u Evropi.
Zbog ovoga me strah i treceg pretkola i tih utakmica koga god da izvucemo.
Moramo imati više opcija i kad treba napasti na silu, kad nam treba, kad smo u zaostatku...
Nažalost, vidi se i po ovom da se 95% naroda već predalo. Niko ne priča o tome kako da preokrenemo rezultat u gostima.

Ima ljudi kažu bolje smanjiti očekivanja jer će biti manje razočaranje nakon neuspjeha. Poenta i jeste u tome da želiš mnogo ali da te porazi ne uzdrmaju. I kako budemo i kao nacija i kao klub na tom putu sve više ustrajali naš otpor na poraze će biti sve jači.

Premalo mi, kolektivno, želimo grupnu fazu da bi je dobili. Treba to željeti cijelim svojim bićem, ne površno.

Kada naletimo na ovako 'jakog' protivnika bilo bi pametno naučiti da zadatak razdijelimo na dijelove koje možemo osvojiti.

Mi smo unaprijed otpisali sami sebe pričom o ukupnom odnosu snaga nas i njih. Da smo se fokusirali samo na prvu, domaću, utakmicu bilo bi ih lakše dobiti. Pobjedi prvu uvećao si sebi šanse da pobjediš i drugu. Ovako ćemo izgubiti obje.

Ukratko je.be nas narativ.

A to je jako važno jer kroz govor, izbor riječi, izbor tema, ton kojim se priča, kroz oblik priče jedan narod ili jedan čovjek o sebi puno toga govori. Čovjek jednu priču može ispričati na hiljadu načina i da izazove hiljadu različitih reakcija i emocija u ljudima a mi kronično biramo najgoru verziju.

Podsjećamo me na momka koji ne umije zavest djevojku samo zato što nije siguran da li bi se znao ponašati jednom kada je u vezi i jednom kad shvati da biti u vezi nije toliki bauk onda će naučiti i zavesti djevojku.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 10 jul 2019, 23:11

Jel se znaju mogući protivnici u trećem pretkolu EL? Pošto veze nemam oko tih pravila, čini mi se negdje da je pisalo.

Kad bi mogle biti po rasporedu te tekme trećeg pretkola? Negdje krajem avgusta jel tako?
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

extazy
Kontakt:

Post Postao/la extazy » 10 jul 2019, 23:12

MortemHz je napisao/la:22 July: Third qualifying round draw, Nyon
seeded FK Sarajevo, idalje stoji na svim stranicama

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 10 jul 2019, 23:18

Ma da je greška, davno bi promjenili. Ja se iskreno nadam da će nas već jednom ta sreća pomaziti pa da dobijemo neku lošiju ekipu i odemo opet u PO. Ja kako skonta, obzirom da idemo šampionskim putem da u eventualnom PO nećemo moći dobiti ekipe iz lige petice i one puput Celtica, ili griješim?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 10 jul 2019, 23:19

Ljudi dragi da je dovesti zadnjeg veznog brutalnog nekog i jos desnog beka il desno krilo. Imamo yebeno dobre šanse doc do playoffa i imat protivnika s kojim se može igrati za ulazak u gs

extazy
Kontakt:

Post Postao/la extazy » 10 jul 2019, 23:21

BordoSarajevo je napisao/la:Ma da je greška, davno bi promjenili. Ja se iskreno nadam da će nas već jednom ta sreća pomaziti pa da dobijemo neku lošiju ekipu i odemo opet u PO. Ja kako skonta, obzirom da idemo šampionskim putem da u eventualnom PO nećemo moći dobiti ekipe iz lige petice i one puput Celtica, ili griješim?
Kolko znam da cemo igrati taj Sampionski put i u PlayOffu al cu bas da provjerim

Play-off round (16 teams): 6 teams which enter in this round (losers of the Champions League third qualifying round), and 10 winners of the third qualifying round.

Znaci necemo moc nekog iz lige petice, i igramo samo protiv sampiona iz drugih zemalja, 6 timova iz LP3 kolo i 10 timova pobjednika iz 3 kola, aBd da i mi budemo medju tih 10, kako kazu treca sreca, mozda bas bude da nas utrefi neka luda
Zadnja izmjena: extazy, dana/u 10 jul 2019, 23:25, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.