Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery

Evander
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la Evander » 05 mar 2017, 19:20

Ja bih Gojaka vec sad gurnuo u vatru. Ima trenutno boljih od njega, ali on moze u buducnosti puno vise donjeti od bilo kog veznog koji trenutno igra.

Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 05 mar 2017, 19:42

Bravo Keno samo naprijed !!!!
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 mar 2017, 19:43

Raonffa je napisao/la:Ima li on naše državljanstvo?
Ima
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 05 mar 2017, 19:47

Virtu4l je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:Ima li on naše državljanstvo?
Ima
Dobro ga je imati kao opciju u slučaju neke povrede ostatka ofanzivnog dijela tima reprezentacije.

Nadam se da će uspjeti pronaći klub iz Primere na kraju sezone, jer ova Osasuna je odron i nema teorije da ostanu u ligi.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 05 mar 2017, 19:56

Mesa na slatkim mukama sto se napada tice.
Kodro, Hodzic i Bajic mogu biti tu za predstojece utakmice u martu.

Malo nam skripi na stoperskim pozicijama, ali to svakako ne bi trebalo biti problem protiv Dzibri :D
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Merhaba
Kontakt:

Post Postao/la Merhaba » 05 mar 2017, 20:04

Nema zime sto se napada tice ;) Mislim realno tesko ce bilo ko dostici level Edina Dzeke , ali definitivno imat cemo dobre napadace.
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!

THE MANIACS 1987 SARAJEVO

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 05 mar 2017, 20:07

Kenana treba imati na "radaru" ali sansu prije njega trebaju dobiti Hodzic i Bajic.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 05 mar 2017, 20:11

Stoperi nam jesu veliki problem trenutno, izuzev Cocalića nijedan drugi igrač koji je u zadnje vrijeme pozivan u reprezentaciju nije ni blizu prve postave u svojoj ekipi.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 05 mar 2017, 20:16

Goalgetter je napisao/la:Kenana treba imati na "radaru" ali sansu prije njega trebaju dobiti Hodzic i Bajic.
Ja sam uvjek bio za Aru i Bajica...i prije djurica da se zovu..ali u ovom slucaju ovako realno pitanje zasto igrac iz mozda najjace lige svijeta treba da bude iza igraca hnla i turske lige ? Nije mi Logika nikako... haj sad da baja ima 20 komada i ubija u turskoj ili ara 30 u Hnl da je glavni spic tamo...ali ukupno gledano mislim da je Kenan jedan Level iznad njih...to je moje misljenje a gledo sam ih sve trojcu... moja 4 spica bi bila dzeko ibi Kodro Bajic... pa onda hodzic itd..
Stadion Koševo

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 05 mar 2017, 20:27

bhfanatic14 je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Kenana treba imati na "radaru" ali sansu prije njega trebaju dobiti Hodzic i Bajic.
Ja sam uvjek bio za Aru i Bajica...i prije djurica da se zovu..ali u ovom slucaju ovako realno pitanje zasto igrac iz mozda najjace lige svijeta treba da bude iza igraca hnla i turske lige ? Nije mi Logika nikako... haj sad da baja ima 20 komada i ubija u turskoj ili ara 30 u Hnl da je glavni spic tamo...ali ukupno gledano mislim da je Kenan jedan Level iznad njih...to je moje misljenje a gledo sam ih sve trojcu... moja 4 spica bi bila dzeko ibi Kodro Bajic... pa onda hodzic itd..
Fazon je što ni Kodro nije baš efikasan u Španiji. Dobro, u zadnje vrijeme ga je krenulo, mislim da je sa ova dva današnja gola na brojci od četiri ukupno u ligi.

Al' gledajući sveukupno u karijeri, u 70 utakmica za Osasunu postigao je 9 golova (od toga 18 utakmica u Primeri uz 4 postignuta pogotka, ostatak statistike se odnosi na Segundu) što opet nije neka Bog zna kakva statistika.

Zglavkar
Kontakt:

Post Postao/la Zglavkar » 05 mar 2017, 20:29

Ja sam uvjek bio za Aru i Bajica...i prije djurica da se zovu..ali u ovom slucaju ovako realno pitanje zasto igrac iz mozda najjace lige svijeta treba da bude iza igraca hnla i turske lige ?
Dinamo je Barcelona za ovakvu Osasunu, katastrofa od ekipe.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 05 mar 2017, 20:33

Ne bih rekao druze. Mislim svaka njemu cast na ova 4 gola sto je do sada dao, ali prije svega Bajic ima konstantnost u Turskoj, zabija redovno, a i Hodzic se probudio i ima ludu seriju, gledajuci ovako njih trojicu, meni su Ara i Bajic dosta bolji.

S tim uzmi jos da Kenan igra u ubjedljivo najgoroj ekipi Primere, gdje je istina, tesko doci do pogotka, ali u proslim sezonama on takodjer nije nesto bog zna briljirao. U Playoffu za ulazak u Primeru je odjednom poludio i odveo ih je prakticno sam u prvu ligu, ali mislim kad pogledas njegove igre kroz cjelokupnu ovu sezonu, meni licno nije dovoljno da bude ispred Are i Rikija.

Ali kao sto rekoh, niposto ga se odricati ili slicno, trebace nam, kao i Djuric.

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 05 mar 2017, 20:35

Raonffa je napisao/la:
Fazon je što ni Kodro nije baš efikasan u Španiji. Dobro, u zadnje vrijeme ga je krenulo, mislim da je sa ova dva današnja gola na brojci od četiri ukupno u ligi.

Al' gledajući sveukupno u karijeri, u 70 utakmica za Osasunu postigao je 9 golova (od toga 18 utakmica u Primeri uz 4 postignuta pogotka, ostatak statistike se odnosi na Segundu) što opet nije neka Bog zna kakva statistika.
Znam sta hoces rec i to stoji donekle .. ali treba se gledat sveukupno kakav je kao igrac kao prvo, a kao drugo momak igra u spaniji u najjacoj ligi...to se nemoze poredit sa hrvatskom ligom il turskom...to je Razlika prevelika izmedju spanske i ovih drugih...to je isto da mi sad ne zovemo primjer modrica iz reala jer nema asistencije slaba mu statistika a zovemo svena iz Hajduka on ima gol i 3 asistencije bolja mu statistika :mrgreen: kad vidimo da ima djuric na spisku onda je sramota sto se Kodro ne isproba i sto baja i ara jos cekaju pravu priliku u repci
Stadion Koševo

Merhaba
Kontakt:

Post Postao/la Merhaba » 05 mar 2017, 20:37

Ma Dinamo bi nasamaro Osasunu ko Al'dino Arduanu.
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!

THE MANIACS 1987 SARAJEVO

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 05 mar 2017, 20:41

Znam sta hoces rec i to stoji donekle .. ali treba se gledat sveukupno kakav je kao igrac kao prvo, a kao drugo momak igra u spaniji u najjacoj ligi...to se nemoze poredit sa hrvatskom ligom il turskom...to je Razlika prevelika izmedju spanske i ovih drugih...to je isto da mi sad ne zovemo primjer modrica iz reala jer nema asistencije slaba mu statistika a zovemo svena iz Hajduka on ima gol i 3 asistencije bolja mu statistika :mrgreen: kad vidimo da ima djuric na spisku onda je sramota sto se Kodro ne isproba i sto baja i ara jos cekaju pravu priliku u repci
Vidjet ćemo da li će uspjeti pronaći klub u Primeri na kraju ove sezone, to bi mu bila najbolja preporuka za reprezentaciju i potvrda kvaliteta (što recimo Đurić nije uspio kada je Cesena ispala).

Ovo govorim jer sumnjam da će dobiti poziv u martu (pogotovo ne u junu za Grčku), jer treba uzeti u obzir da su Bajić i Hodžić već duže vremena na pragu A tima i vjerujem da će se njima dati prilika prije nego Kenanu.

Al' sve ovo naravno ne znači da Kodru ne treba i dalje pratiti i računati na njega u budućnosti :thumbup:

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 05 mar 2017, 20:57

Svaka čast Kodri nadam se da će on ostati u Primeri. Ali ne treba ga sada dizati i odmah tražiti njegov poziv. Realno igra za ekipu koja je već sada druga liga. Glupost je da se gura ispred Djurica, Bajica i Hodzica.

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 05 mar 2017, 21:01

Čovjek igra za ekipu koja je već sad druga liga, a ovaj što već igra u drugoj ligi i to ne baš standardno je siguran na spisku.Gdje logika nestade?
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 05 mar 2017, 21:03

Rokoko87 je napisao/la:Čovjek igra za ekipu koja je već sad druga liga, a ovaj što već igra u drugoj ligi i to ne baš standardno je siguran na spisku.Gdje logika nestade?
Ovaj u drugoj ligi zabija u svakoj drugoj utakmici za repku. :mrgreen:

Moras malo gledati i da imas razlicite tipove napadaca u rosteru. Djuric je jedan sasvim drugi tip napadaca, Dzeki je najslicniji, samo sto Dzeko osim skok igre ima i ostale segmente gdje je odlican. Vidio si da njegova visina itekako zna posluziti.

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 05 mar 2017, 21:07

Goalgetter je napisao/la:
Rokoko87 je napisao/la:Čovjek igra za ekipu koja je već sad druga liga, a ovaj što već igra u drugoj ligi i to ne baš standardno je siguran na spisku.Gdje logika nestade?
Ovaj u drugoj ligi zabija u svakoj drugoj utakmici za repku. :mrgreen:
Meni se ta logika ne sviđa da ga yebeš.
Yebo ti nas ako će igrači igrati na osnovu ranijih zasluga, a nisu Džeko I Ibišević.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 05 mar 2017, 21:13

jasmin10 je napisao/la:Svaka čast Kodri nadam se da će on ostati u Primeri. Ali ne treba ga sada dizati i odmah tražiti njegov poziv. Realno igra za ekipu koja je već sada druga liga. Glupost je da se gura ispred Djurica, Bajica i Hodzica.
pa upravo zato su jos veci poduhvat ova dva gola, nego da ih je dao igrajuci za Real, Barcu ili neki tim iz vrha
Don't believe the hype.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []