FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ko je ono od raje napisao otprilike : " Da hocemo povesti 1:0 , pa kasnije ,sta bude " . Volio bih ponovo procitati taj post , al ko bi ga nasao ovako .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
johntravolta123
- Kontakt:
Kacio sam ja odma kad je izaslo i od tad je koristim bilo je par updatea i imate opciju da iskljucite one portale sto lazu i pljuju nas da se ne smarate sa njima i citate gluposti. Aplikacija radi full nema nikakvog kocenja i da ledi.skoroalen je napisao/la:Kačio je neko prije par sedmica ovo. Nije oficijalna klupska aplikacija, ovo je neki fan-made, al pohvalno u svakom slučaju. Sve informacije na jednom mjestu.miky_hz je napisao/la:Ko je ovo napravio.Ja tek vidim ovo,a vidim da je duze od 2 mjeseca vec dostupnobordoakapitar je napisao/la:Opaaaaa... aplikacija FKS konacno!Super izgleda
Mada bi bilo pohvalno i profesionalno da klub razvije svoju aplikaciju. Ovo je doba smartphonea, tehnologije, danas se promocija i brendiranje najlakše vrše tim putem. Zamisli recimo, klupska aplikacija, šalju notifikacije za transfere i neke novosti umjesto viber poruka, aktivni članovi preko članskog broja mogu pristupit nekom klupskom closed forumu, ankete i sve ostale stvari direktno u aplikaciji, zaposlit momka da snima navijanja i slike s utakmica (kao nekad FKSinfo što je radio)... Uz malo truda, velike stvari možeš napravit, plus pokupit kajmak, Google plaća fino za određen broj downloada. Svakako da bi se isplatilo.
Svaka cast ko je napravio.
Bordo pozdrav
aj da se i ja u necemu s tobom slozimSamozdravlje je napisao/la:[Evo zasto ja ne mogu sa rodjenim bratom pricati o FKS . Da Velkoski (kojeg inace ne postujem) promasi 2 penala na 2 utakmice uzastopice Ti i moj brat biste rekli "PA PREUZEO JE ODGOVORNOST , TO NE MOZE SVAKO". Frajer 32 god. ,odigro protiv Slobode i Veleza , bolje reci dao odlucujuce golove . Voli FKS vise od mene , pa naravno , al u qrcu . Radujese , naravno premijama . Bezmudi kapiten , pogledajte onog iz Celtica . STANOJEVIC je TITO za ovakve ala Krste . 32 god . , a Djokanovic , Salcin , Kurdic , Mustafic . E moji @Sekac i buraz dokle ce vas levatiti . Cuj bio bi 2 zuti , vi znate sta je u sudinoj glavi . Sa 10-com bi im zabili jos 2 i spremili Celtic u 3 pretk. EL .sekac je napisao/la:Pogrešno razmišljanje za prvi gool seltika i Lazić i Velkoski pogotovo su ga mogli pokupiti ali imali su već po žuti danas bi čitali kako su glupani da dobiju crveni da su to uradili eto to je pravi razlog što ga Krste ne pokupi a Boga mi i Lazić.Tu sad dolazi u pitanje kriterij sudije a vjerovatno bi dobio bilo koji da je startovao na faul drugi žuti i onda bi bilo papa.
Najnovije pojačanje FK Sarajevo Besim Šerbečić propustiće utakmicu prvog kola Premijer lige Bosne i Hercegovine protiv Zrinjskog iz Mostara.
Naime, on je u dresu Radnika, u sezoni 2017/2018 u posljednjem kolu jesenjeg dijela sezone isključen protiv Željezničara, te je automatski suspendovan na jednu utakmicu koju nije odradio jer je otišao u Rosenborg.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Eto odmah prilike za Kurdića da se pokaže protiv glavnog konkurenta i da krene stopama Mujakića i zacementira mjesto u prvih 11.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Amer Dupovac!
Zar će Dupovac i ovu tekmu da propusti zbog povrede?BordoSarajevo je napisao/la:Eto odmah prilike za Kurdića da se pokaže protiv glavnog konkurenta i da krene stopama Mujakića i zacementira mjesto u prvih 11.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Pif gdje izvukose sad ovo.Taman sam bio rahat,kontam imamo lijeka za Hadzicevu skok igru .Falit ce basVaha1946 je napisao/la:![]()
Najnovije pojačanje FK Sarajevo Besim Šerbečić propustiće utakmicu prvog kola Premijer lige Bosne i Hercegovine protiv Zrinjskog iz Mostara.
Naime, on je u dresu Radnika, u sezoni 2017/2018 u posljednjem kolu jesenjeg dijela sezone isključen protiv Željezničara, te je automatski suspendovan na jednu utakmicu koju nije odradio jer je otišao u Rosenborg.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
ja brate u pravu simma_hz je napisao/la:Stepanov 2,da dodje levat da se zajebaje za 10 milja mjesecno...pusi sisu,zdere ko konj,**** ovih 10 kurava sto ih imamo i sto se u krug vrte po istim kurcima....i na kraju odigra 3 utakmice,"posvadja se sa trenerom",uzme na raskid ugovora pare i prst u uho..
Je bo li vas Lazic i ko ga spomenu uopste.
Edit- Evo sad vidim denchi ko ce drugo-
25g=32g
a nema jadničak u amsterdamu ništa nije vidio pa mora u Sarajevu u noćni život, bibijadu pravit oko vječne i parkirat pred restoranom bosna na ilidži da pokupi neku...nema dužu vezu godinama
jeste ba doće u sarajevo da "uzme" pare
pa frajer pokušava da oživi karijeru, ima motiva...šta ste se raskokodakali nije Said jbt...ili Jahić
boli me k. nego čini mi se da je dobar fudbaler(bio), kad/ako bi se vratio na taj nivo dobili bi extra krilo za dž....a u kontekstu Tatarovog odlaska...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Pa spominju odmah ikande i stepanov (stepanov bi bio ekstra kapitalac da u taj vakat uprava nije bila cosa nostra) a ne spominje niko jajala koji do nas nije godinu nesto sutnuo lopte, ne pominje se said koji je dosao sa 20 kila viska pa bio najbolji igrac lige, ne pominju se jos mnogi koji su ozivjeli karijere i donijeli mnogo toga... ovaj monak je skolovan fudbaler, strasnog potencijala ali jednostavno nekada se stvari ne poklope kako treba...
Uz to, uspostavljas kontakt sa Minom, koji je tito svih transfera, nakon 10 dobrih tekmi on bi ga utalio za e miliona kome hoce ... pa budes fin pa ti isti posalje jos dvojicu da dodju sebi ....
Uz to, uspostavljas kontakt sa Minom, koji je tito svih transfera, nakon 10 dobrih tekmi on bi ga utalio za e miliona kome hoce ... pa budes fin pa ti isti posalje jos dvojicu da dodju sebi ....
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
evo ti čist primjer kako od igrača br.74 Man Cityja
možeš dobit igrača od 30 miliona
https://www.transfermarkt.de/angelino/p ... ler/277179
Olmo drugi primjer
Icardi treći
itd.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- ElCartel11
- Kontakt:
Sad ce ti reci kako nam ne treba mafijoza Mino, da se mota oko kluba.Pantelija je napisao/la:Pa spominju odmah ikande i stepanov (stepanov bi bio ekstra kapitalac da u taj vakat uprava nije bila cosa nostra) a ne spominje niko jajala koji do nas nije godinu nesto sutnuo lopte, ne pominje se said koji je dosao sa 20 kila viska pa bio najbolji igrac lige, ne pominju se jos mnogi koji su ozivjeli karijere i donijeli mnogo toga... ovaj monak je skolovan fudbaler, strasnog potencijala ali jednostavno nekada se stvari ne poklope kako treba...
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
-
Samozdravlje
- Kontakt:
- Ako je neki igrac bio nivo Jajalo ,Said , lazic ili sl. kvalteta , prosao dobru skolu , pa zapeo u karijeri iz nekih oprostivih razloga ,zasto ne.
- Nema boljeg covjeka koji ce procijeniti takvog od Emira Hadzica .
- Nema boljeg covjeka koji ce procijeniti takvog od Emira Hadzica .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Dupe je kao zohar eto ga opetVaha1946 je napisao/la:![]()
Ja brate upravu si,zabijes ga jednom i ne moras vise.Denchi je napisao/la:ja brate u pravu simma_hz je napisao/la:Stepanov 2,da dodje levat da se zajebaje za 10 milja mjesecno...pusi sisu,zdere ko konj,**** ovih 10 kurava sto ih imamo i sto se u krug vrte po istim kurcima....i na kraju odigra 3 utakmice,"posvadja se sa trenerom",uzme na raskid ugovora pare i prst u uho..
Je bo li vas Lazic i ko ga spomenu uopste.
Edit- Evo sad vidim denchi ko ce drugo-
25g=32g
a nema jadničak u amsterdamu ništa nije vidio pa mora u Sarajevu u noćni život, bibijadu pravit oko vječne i parkirat pred restoranom bosna na ilidži da pokupi neku...nema dužu vezu godinama![]()
jeste ba doće u sarajevo da "uzme" pare![]()
![]()
![]()
pa frajer pokušava da oživi karijeru, ima motiva...šta ste se raskokodakali nije Said jbt...ili Jahić![]()
boli me k. nego čini mi se da je dobar fudbaler(bio), kad/ako bi se vratio na taj nivo dobili bi extra krilo za dž....a u kontekstu Tatarovog odlaska...
A inace zaradio je milijone u zivotu pa ne mora vise za platu raditi..
Nemoj mi ovih kvazi fudbalera polovnjaka Bgt.Bolje Resica da smo ostavili.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
ako ga iđe može zabijati može goremma_hz je napisao/la: Ja brate upravu si,zabijes ga jednom i ne moras vise.
A inace zaradio je milijone u zivotu pa ne mora vise za platu raditi
a neko živi i u vezi jbg
dobro mora za platu raditi, al opet u bih se neće obogatiti niko, osim političara....
komplet tim nam je od takvih od najjačeg do najslabijegmma_hz je napisao/la:
Nemoj mi ovih kvazi fudbalera polovnjaka Bgt.Bolje Resica da smo ostavili.
a za Resića ok ali ko da ga nije Emir i Hus poslali na posudbu nego ja jbg
usmjeri malo taj bijes đe treba
usput Vermaelena je Barca platila 19 miliona eura
odigro kolko i ja u zadnjih 5 godina
Sarajlijica1946 je napisao/la:Dupe je kao zohar eto ga opetVaha1946 je napisao/la:![]()
Uz duzno postovanje momku, njegovom odnosu prema dresu, broju odigranih utakmica, ali meni je bolno gledati ga na terenu... Ako taj Kurdic cemu valja radije njega gurati, Dupovcu je svakako 28 godina. Ali kako znati vrijedi li cemu Kurdic, kad ga do sada u zvanicnoj utakmici nismo mogli gledati na stoperu.
- ElCartel11
- Kontakt:
Kod nas si sa 23 god jos uvijek talenat, sa 28 god si za penzije (fudbalske)

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Trenutno korisnika/ca: boki86, OzmoodPinglewood i 15 gostiju.