Safet Sušić - Pape

Virtu4l
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Virtu4l » 24 jun 2014, 06:33

MostaracVelezovac je napisao/la:Imali smo generaciju iz snova za nase uslove - IZ SNOVA - I prokockali smo to radi obicnog amatera koji nas je iskoristio da sebi stvori trenersku karijeru.
Ovakvi su mi najjači. Čuj prokockali generaciju :lol: :lol: Druga najmlađa ekipa na SP, od 32 ekipe, fudalske anonimuse tipa Bešić, Hajrović je stavio na izvol'te svjetskom fudbalu, Bešića će tražiti pola Evrope.
MostaracVelezovac je napisao/la:Sta sad kad 2 godine prodju? Sta ce se desiti tada kad svi budu malo i stariji? Hocemo li imati ekipu za nesto ozbiljno kao sto je imamo sada? Ko zna kad cemo opet imat priliku kao ovu.
Nikad više nećemo imati ovakvu priliku, svijet će stati. Bičakčić će za dvije godine imati 26, Kolašinac 23, Bešić će imati 23, Pjanić 26, Višća 26, Hajrović 24, da, uništio ih je. :lol:

Za dvije godine ćemo imati najbolju generaciju ikada.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 24 jun 2014, 07:14

Virtu4l je napisao/la:
MostaracVelezovac je napisao/la:Imali smo generaciju iz snova za nase uslove - IZ SNOVA - I prokockali smo to radi obicnog amatera koji nas je iskoristio da sebi stvori trenersku karijeru.
Ovakvi su mi najjači. Čuj prokockali generaciju :lol: :lol: Druga najmlađa ekipa na SP, od 32 ekipe, fudalske anonimuse tipa Bešić, Hajrović je stavio na izvol'te svjetskom fudbalu, Bešića će tražiti pola Evrope.
MostaracVelezovac je napisao/la:Sta sad kad 2 godine prodju? Sta ce se desiti tada kad svi budu malo i stariji? Hocemo li imati ekipu za nesto ozbiljno kao sto je imamo sada? Ko zna kad cemo opet imat priliku kao ovu.
Nikad više nećemo imati ovakvu priliku, svijet će stati. Bičakčić će za dvije godine imati 26, Kolašinac 23, Bešić će imati 23, Pjanić 26, Višća 26, Hajrović 24, da, uništio ih je. :lol:

Za dvije godine ćemo imati najbolju generaciju ikada.
I meni su ovakvi bidoni ko ti isto tako najdrazi.
Spahi ce bit 35, Ibisevicu ce bit 32. Misketu 34. Dzeko 31. Mujdzi 32. Salihovicu 31.

De majke ti ne pravi se pametan, ne stoji ti.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 24 jun 2014, 07:36

Ne znam ni što ovo radim ali eto, da se ima šta čitati...

Sead Sušić:

- Mislio sam da je situacija oko naše reprezentacije puno bolja - da je popravljena, međutim i prije utakmice sam vidio da to nije tačno.
- Istina, sve je pokvaro sudija, koji nam je poništo čist pogodak. Mislim na normalan tok utakmice...Međutim, problem je što se "svi" mi pravimo selektorima.
- On je - mislim na selektora, odlučio tako i tačka, pa šta!? Ali, ne mogu svi novinari ili svi ti "divlji" menadžeri koji imaju igrače u reprezentaciji postavljati pitanja - zašto ne igra ovaj ili ovaj?
- Mene su napadali da imam svoje igrače u reprezentaciji, a ja - odgovorno tvrdim, nemam nikoga, a pomažem koliko mogu. Ne samo Papetu, već bilo kojem selektoru ili treneru naše reprezentacije ili tima I to na najbolji mogući način - patriotski, kao svaki normalni građanin BiH, Bosanac ili Hercegovac (gdje Bošnjak moj Seade).
- Pravi navijači su oni koji su uvijek uz reprezentaciju ili klub. I kad se gubi i kad se pobjeđuje. A oni što pišu pljuvotine po raznim forumima, to nisu navijači. Oni mrze sebe, a ne svoju državu ili državni tim. To je naša realnost. Kakva nam je država, takav je odnos i prema državnom timu.

Ostalo je manje važno.

Safet Sušić: Možda je vrijeme da se rastanemo...

- Moj ugovor sa Savezom ističe nakon Brazila. Nisam želio ovdje tokom Mundijala pregovarati o novom ugovoru, jer sam smatrao da nije vrijeme. Trebalo je to "dole" završiti. Bilo je vremena nakon kvalifikacija.
- Naravno da ćemo učiniti sve da se pobjedom oprostimo od Brazila. Ako i odem hoću da se korektno sa svima rastanem, da svakom mogu pogledati u oči. Moram po ko zna koji put zahvaliti brazilskim navijačima na podršci, domaćinu na gostoprimstvu. Bilo nam je prelijepo, želim sa takvim impresijama napustiti Brazil. Znam da će biti kritičara i ja to nikom ne osporavam. Ne želim ovdje napdati svoje igrače. Još se može popraviti dojam.

"Priznao je kako je blizu odluke da se raziđe sa NSBiH. Odnosno da ne produži ugovor. Sušić ima dosta pristalica u nogomentoj vladi pa je moguće da će se lomiti koplja oko njegovog budućeg statusa".

Nema na čemu.

The_Target
Kontakt:

Post Postao/la The_Target » 24 jun 2014, 07:40

Dobro jutro,SAFETE POSE.REM ti se usta
Rođeni brato

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 24 jun 2014, 08:02

Neutral je napisao/la:
Sead Sušić:
- Mene su napadali da imam svoje igrače u reprezentaciji, a ja - odgovorno tvrdim, nemam nikoga, a pomažem koliko mogu.
Laganje i manjak obraza im lezi u familiji.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 24 jun 2014, 08:07

Virtu4l je napisao/la: Ovakvi su mi najjači. Čuj prokockali generaciju :lol: :lol: Druga najmlađa ekipa na SP, od 32 ekipe, fudalske anonimuse tipa Bešić, Hajrović je stavio na izvol'te svjetskom fudbalu, Bešića će tražiti pola Evrope
Jeste, Hajrovic koji je otisao za nekoliko miliona u Tursku je anonimus. A Besic momak debitant sa 18 u Bundesligi iz HSVa i najbolji igrac madjarske lige, koji nam je toliko trebao da ga je morao pozvati. Znamo mi kojeg je anonimusa teletina stavio na "izvolte svjetskom fudbalu" i to u momentima kada smo gubili prolaz u osminu finala.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 24 jun 2014, 08:29

@Neutral, odakle su te izjave? Ima li još šta?
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 24 jun 2014, 08:36

Izgleda da odlazi nakon SP-a !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 24 jun 2014, 08:39

BaDa12 je napisao/la:@Neutral, odakle su te izjave? Ima li još šta?

Sport, bio je veliki intervju sa Seadom pa sam samo ono važnije napisao ovdje.

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 24 jun 2014, 08:40

1988risha je napisao/la:
calcio je napisao/la:
DonCorleone je napisao/la:
Nekada mu zelim stvari razjasniti, da realnije gleda na neke stvari, ali je fakat nedokazna mazga :lol: .
Pa i ja to isto zelim ali izgleda da imamo razlicite poglede na realnost. :D
Po tebi je Susic kriv za sve, to je tvoja realnost. Ja mislim da tu ima i krivice nekih igraca. Svaka formacija i taktika ce izgledati lose ako se igraci ne trude. Najlakse je onda okriviti trenera ali ja pokusavam uci malo dublje u sustinu problema. ;)
Suština problema je :
PAPE nema autoritet kod igrača...
PAPE ih ne zna motivisat...
PAPE ih nije znao spremiti za mjesec dana,isto ko što ih nije znao pripremit za one tekme protiv Njemačke i Švedske,kad su se oni pripremali za prvenstvo EP2012... Isto smo ovako jadno izgledali kad je bila kondicija u pitanju,a i tad su se okupili 2 sedmice ranije,kao da im dotjera fizičku spremu... To je sam rekao...

I kad sve ovo sabereš i oduzmeš-nije sposoban da ih vodi na velikom takmičenju...
Dok su kvalifikacije,oni dođu spremni jer traje prvenstvo,jer rade u klubovima... čim ih puste sa Sajom 10 dana,rasulo živo...
Kondicioni strucnjace, ti bi za 15 dana (ili 30 u ovom slucaju) podigao fizicku spremu?!
Interesantno majstore...cudim se da nisi objavio naucnu studiju, neku doktorsku disertaciju kako se do toga dolazi... Najbolji klubovi bi se otimali za takvog strucnjaka... Ali razumijem te... Ti si ipak izabrao nama objasniti tu teoriju, i na tome ti neizmjerno hvala... ;)
:facepalm:

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 24 jun 2014, 08:43

drummer je napisao/la:Lulic se povrijedio po dolasku u Hrasnicu na treningu.Dosao je potpuno zdrav.
Razlog povrede je los teren,ko je kriv?Nije momak stigao uhvatit pravu formu.
Jos jednom,kad sam vidio njega da ne moze trcati nakon 55 minute sv e mi je bilo jasno koliko su spremni nasi igraci.
Halo,taj ore Olimpico uzduz i poprijeko,naprijed,nazad.
Laz! Lulic je dosao povrijedjen!

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 24 jun 2014, 09:31

Cim on kaze Ako tesko se nama.. protiv iranaca treba pustit Reufa Karabega da vodi tim, on je jedini strucan u cijelom stabu

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Ibizevic
Kontakt:

Post Postao/la Ibizevic » 24 jun 2014, 09:51

Samo Safete da ti **** mater i ovo jutro, što dalje iz reprezentacije seljačino glupa :!:

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 24 jun 2014, 10:47

MostaracVelezovac je napisao/la:
Spahi ce bit 35, Ibisevicu ce bit 32. Misketu 34. Dzeko 31. Mujdzi 32. Salihovicu 31.

Spahic nam ne treba, Salihovic je zamjenljiv, Miske takodjer ne moze vise igrati, Dzeko je dio klana zajedno sa Spahicem koji prvenstveno misli na jarane i dobar provod a ne na rezultat. Jedino mi sa igracke strane zao Ibisevica i Mujdze ali mogu se naci zamjene i za njih ;) Tek ide nase zlatno doba, samo se prethodno trebamo rijesiti klana i angazovati kvalitetnog selektora koji ce znati izvuci maksimum iz ekipe ;)

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 24 jun 2014, 11:00

donniedarko je napisao/la:
MostaracVelezovac je napisao/la:

Spahic nam ne treba, Salihovic je zamjenljiv, Miske takodjer ne moze vise igrati, Dzeko je dio klana zajedno sa Spahicem koji prvenstveno misli na jarane i dobar provod a ne na rezultat. Jedino mi sa igracke strane zao Ibisevica i Mujdze ali mogu se naci zamjene i za njih ;) Tek ide nase zlatno doba, samo se prethodno trebamo rijesiti klana i angazovati kvalitetnog selektora koji ce znati izvuci maksimum iz ekipe ;)
Emir je na ovo prvenstvu neslavno zavrsio djelom zbog sebe a djelom i zbog amatera na klupi. Ipak uz sve vece afere u repki uvjek je povezan i on. Nazalost poznavajuci ovog mladica ne ide mi to u glavu nikako, ali treba mu se zahvalit i zajedno sa Susicem ga udaljiti iz repke. To je simbolizam i u samom pocetku ce olaksati novom izborniku. Racunam na Arslanagica naravno koji ce se uvesti umjesto njega a i Bunoza je tu za svaki slucaj. Ibricic aut takodjer, Misimovic, Medunjanin,Hadzic, Vrsajevic,Avdukic. Sunjica i Susica treba jos uvjek drzati na radaru jer su mladi pa ima jos vremena za njih. Vrhovnika, kamikazu, covjeka pogleda bistrog kao Sava tokom poplava, nogometnog revolucionara cije revolucije propadaju i prije nego sto ih pokrene, glavne uloge svih viceva zadnjih dana u sportskom svjetu otjerati jos u Brazilu. Ako mora ostati Susic onda neka to bude Sead. Onaj koji najvise profitira od repke neka i preuzme odgovornost.

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 24 jun 2014, 11:15

Neutral je napisao/la:Ne znam ni što ovo radim ali eto, da se ima šta čitati...

Sead Sušić:

- Mislio sam da je situacija oko naše reprezentacije puno bolja - da je popravljena, međutim i prije utakmice sam vidio da to nije tačno.
- Istina, sve je pokvaro sudija, koji nam je poništo čist pogodak. Mislim na normalan tok utakmice...Međutim, problem je što se "svi" mi pravimo selektorima.
- On je - mislim na selektora, odlučio tako i tačka, pa šta!? Ali, ne mogu svi novinari ili svi ti "divlji" menadžeri koji imaju igrače u reprezentaciji postavljati pitanja - zašto ne igra ovaj ili ovaj?
- Mene su napadali da imam svoje igrače u reprezentaciji, a ja - odgovorno tvrdim, nemam nikoga, a pomažem koliko mogu. Ne samo Papetu, već bilo kojem selektoru ili treneru naše reprezentacije ili tima I to na najbolji mogući način - patriotski, kao svaki normalni građanin BiH, Bosanac ili Hercegovac (gdje Bošnjak moj Seade).
- Pravi navijači su oni koji su uvijek uz reprezentaciju ili klub. I kad se gubi i kad se pobjeđuje. A oni što pišu pljuvotine po raznim forumima, to nisu navijači. Oni mrze sebe, a ne svoju državu ili državni tim. To je naša realnost. Kakva nam je država, takav je odnos i prema državnom timu.

Ostalo je manje važno.
Djubre pokvareno , kockarsko...Kakvo smece !? Sada je on jos patriota , a mi neprijatelji!?
Stvarno bezobrazluku nema kraja...Nije dzaba receno da cemo , ovu bagru, morati motkama tjerati iz reprezentacije!
Zadnja izmjena: hogarstrasni, dana/u 24 jun 2014, 11:18, ukupno mijenjano 1 put.
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 24 jun 2014, 11:16

Principatus je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la: Ovakvi su mi najjači. Čuj prokockali generaciju :lol: :lol: Druga najmlađa ekipa na SP, od 32 ekipe, fudalske anonimuse tipa Bešić, Hajrović je stavio na izvol'te svjetskom fudbalu, Bešića će tražiti pola Evrope
Jeste, Hajrovic koji je otisao za nekoliko miliona u Tursku je anonimus. A Besic momak debitant sa 18 u Bundesligi iz HSVa i najbolji igrac madjarske lige, koji nam je toliko trebao da ga je morao pozvati. Znamo mi kojeg je anonimusa teletina stavio na "izvolte svjetskom fudbalu" i to u momentima kada smo gubili prolaz u osminu finala.
Naravno da su anonimusi. Hajrović je u Galati zabilježio 300 minuta, a Bešić igra u Ferencvarošu. Mi smo znali koliki je njihov potencijal, ali samo mi. Sad to zna cijeli svijet.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

tale07
Kontakt:

Post Postao/la tale07 » 24 jun 2014, 11:18

500 000 i nije sposoban **** formaciju postaviti,koju bi bolje postavio svako ko je u svom zivotu pogledao makar dvije utakmice,jel ga stid ovog napacenog naroda :guz:

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 24 jun 2014, 11:26

dubrovnik je napisao/la:
Emir je na ovo prvenstvu neslavno zavrsio djelom zbog sebe a djelom i zbog amatera na klupi. Ipak uz sve vece afere u repki uvjek je povezan i on. Nazalost poznavajuci ovog mladica ne ide mi to u glavu nikako, ali treba mu se zahvalit i zajedno sa Susicem ga udaljiti iz repke. To je simbolizam i u samom pocetku ce olaksati novom izborniku. Racunam na Arslanagica naravno koji ce se uvesti umjesto njega a i Bunoza je tu za svaki slucaj. Ibricic aut takodjer, Misimovic, Medunjanin,Hadzic, Vrsajevic,Avdukic. Sunjica i Susica treba jos uvjek drzati na radaru jer su mladi pa ima jos vremena za njih. Vrhovnika, kamikazu, covjeka pogleda bistrog kao Sava tokom poplava, nogometnog revolucionara cije revolucije propadaju i prije nego sto ih pokrene, glavne uloge svih viceva zadnjih dana u sportskom svjetu otjerati jos u Brazilu. Ako mora ostati Susic onda neka to bude Sead. Onaj koji najvise profitira od repke neka i preuzme odgovornost.
Kao sto tvrdis, mozemo sada u ekipu ubaciti Arslanagica, Prcica, Zukanovica vratiti. Postoji jos potencijalnih imena tipa Lazic, mozda ipak dobijemo Hrgotu ako se potrudimo. Stevanovic se vraca u Sevilju, mozda sada pronadje neki kvalitetniji klub gdje ce igrati. Siguran sam da ce iskociti jos nekih imena.

Mislim da je vrijeme prekinuti spahicevu vladavinu svlacionice. Gluposti kao poziv Ibricicu, napadanje selektora od strane oceva, kompromisi oko priprema da bi neki igraci mogli izlaziti u klubove i opijati se tokom priprema. Ne znam za Dzeku, jest mozda nas najbolji igrac ali treba dobro razmisliti da li vrijedi ako cemo trpiti gluposti samo zato sto je on zvijezda. Pa nismo africka reprezentacija ! Vidjeti sa novim selektorom moze li ga spustiti da opet bude dio tima. Sta on ima galamiti na Hajrovica zato sto je on zasmetao momku u napadu. Jos se Hajrovic mora njemu izvinjavati iako nije nista kriv. Spahic, Susic, Dzeko su nasi najveci uzrok problema u nasoj repci kako rezultatski tako i mimo terena ;)

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 24 jun 2014, 11:28

Virtu4l je napisao/la:
Principatus je napisao/la:
Naravno da su anonimusi. Hajrović je u Galati zabilježio 300 minuta, a Bešić igra u Ferencvarošu. Mi smo znali koliki je njihov potencijal, ali samo mi. Sad to zna cijeli svijet.
pa anonimus si rekao u smislu da su anonimusi i za nas. yebe se meni što ostali nisu čuli za nj ako je dobar igrač
naprijed rejal

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.