Ma koja budala želi preuzeti klub kakav je Željo u ovom momentu, uz dužno poštovanje klubovima ali mi za trenere nismo Posušje, Leotar, Sloga i tako te ekipe koje je lako preuzeti u ovakvoj situaciji jer nemaju takav pritisak, znaju da bi se ovde i njemu kao i prethodnicima je*avale majke i tražio otkaz na kraju sezone ako ne uspijemo ostvariti zacrtani cilj.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!
Ne zelim pljuvati Bekrica jer sam 100 puta rekao da sve svoje otjerasmo i popljuvasmo ali slazem se sa Alpom da treba biti oprezan. Pravio je nama Bekrija problema i kao igrac, uvijek je vise gledao sebe nego tim. Medjutim, kad igras u BiH to mozda i mogu razumjeti jer se nastojis obezbijediti nekim inostranim angazmanom pa ako si bar malo kvalitetniji igrac nije ti u cilju “igrati za raju”.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑10 apr 2023, 11:37Bekric iskreno voli Zelju i mogao je imati 10x puta vise para da se u nekim kljucnim momentima ponio drugacije, da je gledao sebe. Sto se tice posla koji sad obavlja, kad smo imalo boljeg SD-a?Alipasino je napisao/la: ↑10 apr 2023, 11:13Ima li neki rok kad mora doc trener ili ide opet ekipu će vodit dozivotni Alihodzic.Malo obratite paznju na Bekrica jer ja nikad nisam imo o njemu pozitivno misljenje.On uopste nevoli Zelju i Zeljo mu je samo sansa da se negdje uvali.On nam je jednom uzeo titulu i jednom nismo otisli u Evropu.Namazan do bola i treba obratit paznju.Nadam se da grjesim.Neznam nevjerujem vise ni cistacicu.Zeljo im je samo radi licnog interesa.Nema vise Zeljinih heroja.
Ipak, da li je bas toliko dobar kao SD? Na osnovu jesenjeg dijela sezone smo ga digli u nebesa i cinjenica je da ima autoritet medju mladjim igracima, ali sve sto se desilo od zime pa na dalje i nije se bas proslavio.
Nazalost necemo izgleda, ali ne bih rekao da smo mi nesposobni vec da je pametna odluka donesena. Iako sam bio za Dudica, ono sto je on trazio finansijski a koliko je bio nesiguran i bojazljiv i bolje da ga nismo doveli.
Ma Dudic je trener. I nije on ništa tražio nego su mu oni ponudili. Čim se Misimovic pita nešto iz Megamixa od ovog kluba nema nista.
Kako je samo cudno kad trebaju neke pare stići kao što su Amirove,.Miske dolazi posuđuje, stoji iza nekoga. Jadan smo mi klub nažalost ljudi koji fakat vole Zelju i.razumiju se u fudbal.
Kako je samo cudno kad trebaju neke pare stići kao što su Amirove,.Miske dolazi posuđuje, stoji iza nekoga. Jadan smo mi klub nažalost ljudi koji fakat vole Zelju i.razumiju se u fudbal.
Zadnja izmjena: Hulahopka, dana/u 10 apr 2023, 12:12, ukupno mijenjano 3 puta.
-
- Kontakt:
Iskreno onda nisu ni za trenerskog posla. Meni je to sve nekako alibi. Ipak se radi o klubu sa najvise navijaca u BiH, i kad mu se pruzi prilika normalno da bi se prihvatio posla, jer prati, ima vec neku viziju itd.
- manijacikonjic87
- Kontakt:
red bi bio da pred utakmicu sezone novi trener ima makar 7 dana da upozna ekipu.. valjda neko misli i o tome.. 

Mi smo Željini, Željo je naš !
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Halo Uprava?!
Đe trener?!
Đe trener?!
Čitaj malo, vidiš da mi je to zadnja opcija, prije bih doveo nekoga iz inostranstva
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
Danas pišu gdje je trener, a do neki dan su neki mazlumi pisali kako Bekric i Alihodzic mogu izgurati sezonu do kraja.
Nije mi jasno kakav problem sa mozgom moras imati da napises da pomocnik od covjeka koji je dobio otkaz moze voditi ekipu u situaciji kada se europa mora izboriti da bi klub mogao nastaviti funkcionisati.. Ispade Edis lošiji od njegovih pomoćnika i nekih stručnkaka u omladinskom pogonu bzs...
Nije mi jasno kakav problem sa mozgom moras imati da napises da pomocnik od covjeka koji je dobio otkaz moze voditi ekipu u situaciji kada se europa mora izboriti da bi klub mogao nastaviti funkcionisati.. Ispade Edis lošiji od njegovih pomoćnika i nekih stručnkaka u omladinskom pogonu bzs...
puno vi dizete igraca koji je na sva zvona pljuvao Želju od jedno 2012. do 2017., okej stvari radi za klub kao sportski direktor (trenutno), ali draze su njemu pare od bilo kakve ljubavi prema Želji
FKŽ !
Pa Bekric ispada sveta krava kad citas ovaj forum.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- manijacikonjic87
- Kontakt:
prije će sudnji dan doć nego neko u Želju ko će svima odgovarati i koga neće neko pljuvati 

Kad imas rezultat onda se najmanje pljuje,tj lose stvai se tad guraju pod tepih.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- manijacikonjic87
- Kontakt:
ko dozvoljava ovim pijačarskim degenericima da piše po našoj temi ?
Ali pazi ti za sta on misli da je duhovit 

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
Sutra pojedinim neće valjat Stilic pa Cocalic itd
-
- Kontakt:
Etoo me na grbavicu na najljepsi stadion za revans kupa
Pise po svim temama, yebi mu mater.manijacikonjic87 je napisao/la: ↑10 apr 2023, 14:11ko dozvoljava ovim pijačarskim degenericima da piše po našoj temi ?
Udarali ga u skoli kad je bio mali pa lijeci komplekse. Pijacar jadni !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Nemojte dušu griješiti za Bekrića... Primjeran čovjek, sportista, otac, željovac itd. Bez mrlje.Corcaigh je napisao/la: ↑10 apr 2023, 12:02Ne zelim pljuvati Bekrica jer sam 100 puta rekao da sve svoje otjerasmo i popljuvasmo ali slazem se sa Alpom da treba biti oprezan. Pravio je nama Bekrija problema i kao igrac, uvijek je vise gledao sebe nego tim. Medjutim, kad igras u BiH to mozda i mogu razumjeti jer se nastojis obezbijediti nekim inostranim angazmanom pa ako si bar malo kvalitetniji igrac nije ti u cilju “igrati za raju”.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑10 apr 2023, 11:37Bekric iskreno voli Zelju i mogao je imati 10x puta vise para da se u nekim kljucnim momentima ponio drugacije, da je gledao sebe. Sto se tice posla koji sad obavlja, kad smo imalo boljeg SD-a?Alipasino je napisao/la: ↑10 apr 2023, 11:13Ima li neki rok kad mora doc trener ili ide opet ekipu će vodit dozivotni Alihodzic.Malo obratite paznju na Bekrica jer ja nikad nisam imo o njemu pozitivno misljenje.On uopste nevoli Zelju i Zeljo mu je samo sansa da se negdje uvali.On nam je jednom uzeo titulu i jednom nismo otisli u Evropu.Namazan do bola i treba obratit paznju.Nadam se da grjesim.Neznam nevjerujem vise ni cistacicu.Zeljo im je samo radi licnog interesa.Nema vise Zeljinih heroja.
Ipak, da li je bas toliko dobar kao SD? Na osnovu jesenjeg dijela sezone smo ga digli u nebesa i cinjenica je da ima autoritet medju mladjim igracima, ali sve sto se desilo od zime pa na dalje i nije se bas proslavio.
Nazalost necemo izgleda, ali ne bih rekao da smo mi nesposobni vec da je pametna odluka donesena. Iako sam bio za Dudica, ono sto je on trazio finansijski a koliko je bio nesiguran i bojazljiv i bolje da ga nismo doveli.
-
- Kontakt:
Ma sve je to luzerski mentalitet kod trenera, cim trazi izgovore i alibije. Ima ponudu velikog kluba u BiH sa najvise navijaca, sasvim OK ekipu, ne najbolju ali sasvim OK da se moze nesto napraviti sa pravim pristupom. Ali cim se kuka te ovo te ono, nista od toga. Vidis u Njemackoj, dobije trener ponudu, prihvati, ima svoje zamisli, spreman za izazov, motivacija da se dokaze itd, kod nas samo se kuka.
Čovjek poredi Njemacku s nama. Bog ti dao pamet. Kaže da vidis kako u Njemačkoj.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.