19vendetta87 je napisao/la: ↑10 apr 2023, 00:13
Hansestadt je napisao/la: ↑09 apr 2023, 23:52
Kako ce biti para kad Hulahopka kaze da su iz uprave vec rastalili pare od Hadziahmetovica. Kad nam ono ni prva rata nije legla
Ma pusti budalu, pravo one klinacke fore baca ovdje, samo kontra od ostalih pise. Kad su svi pljuvali Edisa - on ga jedini branio. Ista stvar i sa Galicem, svi ga pljuvali nakon utakmice sa Igmanom,a on Carvajala pravio od njega. Sad vecina hoce Dudica, on opet kontru i tu puca. Vrhunac gluposti je pljuvanje Santosa, momak najbolji krilni igrac u ligi, on tu nesto sere za njega, a igra za iste pare ko Veselinovića sto smo placali.
P.S. ne bi me cudilo da hulaglupka ima drugi profil sanjinlego, jednostavno ista gluposti izbija iz njihovih postova
Ovo hulaglupka si uzeo od mene, tako da nemaš pravo onda govoriti da je to moj profil. Ja govorim samo istinu, a istina najviše boli.
Šta je pogrešno? Objasni mi? Pogledaj sažetak protiv Tuzle, Santos nakon 60 minute možda jednom da je prošao? Sve ostalo ide ubacivanje ili dodaj prvom do sebe ..
Napredak ne možemo imati dok su u ekipi Šehić, Mekić, Beganović, i slični. Objasni kako?
Još ovaj gore govori želio bih Bukvića ili Fejzića hahahahhahah pa daj, to je dokaz koliko vi tapkate u mjestu. Pa zamisli odes u Europu a na golu ti bucmasti Fejzic, ili Bukvic kratak kao februar?
Treba ti visok, moderan golman, pun snage, da ima samopouzdanje .. negdje 22-25 godina, da je to to. Kakav Fejzic, Bukvic, i ostali bakraci..
Joooooooj kakve gluposti valjaju, bože, bože moj ..