Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

brigsiroki
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la brigsiroki » 09 jan 2016, 17:34

Zasto bi nam klub koji postoji 20 godina bio trn u oku, da li pricas to bezveze ili cak vjerujes u to sto si napisao?
Da ponovim posto nisi procitao ali vidim da ne pratis bas fudbal cim kazes da ce Siroki biti nosioc u 2 i 3. pretkolu CL ako bi osvojio ligu a koeficijent vam je 3 i nesto :shock: :?[/quote]

nisam rekao da bi bio nosioc nego da je zadnjih godina osvajao i plus ove godine bi MOŽDA bio. ovisno do kojeg bi pretkola došli,
a klub ne postoji 20 godina,a trn smo vam u oku vazda bili i ostali,napadate nas gdje stignete,kad nam naši igrači dođu u sarajevo tolika mržnja,od vaših portala,šta sve pišu o nama,pa i nerede koje ste izazvali u širokom,pa i ovdje na temi nas stalno nešto izmišljate,prozivate,baš vi navijači sarajeva,i nevidim da recimo tako izmišljate gluposti na recimo Vitez,Slaviju,Borac,samo široki vam je uvijek nešto kriv,ali sad odošmo od teme pa nećemo više o ovome,lijep pozdrav[/quote]

E sad namjerno hocemo jer lazes. Prvo, Siroki ne moze biti nosioc, to nije ni u snu moguce. Drugo, Igra 20 godina tako da ti to dodje na isto i vrlo dobro znas na sta sam mislio. Koja mrznja prema igracima, kojih nasih portala jesi li ti svjestan kakve ti nebuloze pises? Nerede ste vi izazvali tako sto ste nas docekali sa kamenjem a i pucali ste po nama iz kalasnjikova cak ali ti laz nece pomoci da preokrenes situaciju jer i sam znas kako je bilo ali se zavaravas. Niko nikog ne napada vec fasisti iz tvog malog grada pucaju po navijacima, ubijaju navijace, psuju i vrijedjaju Bosnu, drzavu u kojoj su se rodili i gdje zive i poslije ubistva opet provociraju jadnog momka koji je sad u grobu, ne smijete doci u Sarajevo 7 godina jer se bojite da vam ne vratimo slicno kada ste vi poceli sve ono i kakve mi gluposti izmisljamo kada sam ti sad dokazao ovim postom da si sve skoro slagao i da nemas bas pojma o fudbalu puno opcenito?

@max, neko selo zvano listica ne moze biti trn u oku torpedu, mozda ti zivis u uvjerenju da moze ali klub koji igra 20 godina bez historije, navijaca i koji je orijentisan svi znamo kako nikako ne moze biti trn u oku nama. Mnogo vi umisljate da ste neko i nesto a ustvari je totalno suprotno..[/quote]

neda mi se tražiti gluposti vaših novinara koji blate široki,zadnji je bio u radiosarajevu neki gospodin koji je iznosio laži i uvrede na račun kluba,a u neredima vi imate svoju verziju istine mi svoju,vi vjerujete da smo vas mi prvi napali,a mi vjerujemo da ste vi nas prvi napali odnosno izazvali nerede,a za ubojstvo je osuđen knezović ali još nije dokazana krivnja,kao ni tko je pokušao ubiti našeg željka zadru itd.uglavnom vi gledate istinu svojim a mi svojim očima...

brigsiroki
Kontakt:

Post Postao/la brigsiroki » 09 jan 2016, 17:48

ne smijete doci u Sarajevo 7 godina

slika

željezničar-Široki Kup 16.03 0:0 2011 godina, toliko o istini da naši navijači nisu došli 7 godina

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 09 jan 2016, 17:49

Kakve veze neki novinari imaju sa navijacima Sarajeva jer si rekao da mi pricamo gluposti i da izmisljamo ovdje i sta podrazumijevas pod ''nasim'' novinarima? Mozda si mislio kada je neko napisao radi onog vaseg ne znam mu sad ime sto je optuzen za ratni zlocin? I zasto ne dodju na Kosevo protiv Sarajeva? Zeljeznicar nema veze sa mojim klubom
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 09 jan 2016, 17:56

Joj vi se lozite na skripare :D iznenadjen sam stvarno
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 09 jan 2016, 18:22

Tocno ga znate s*at, i jedni i drugi.

rigotina
Kontakt:

Post Postao/la rigotina » 09 jan 2016, 18:25

Signore je napisao/la:Tocno ga znate s*at, i jedni i drugi.
signore iskopaj neke slike sa utakmica brotnja, orasja, zepca i ovih ostalih manjih klubova koji su se natjecali u kvalifikacijama za europska natjecanja. imas li ista u svojoj arhivi?
goveđigulašmajka

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 09 jan 2016, 18:28

Signore je napisao/la:Tocno ga znate s*at, i jedni i drugi.
sacekaj dok treci ne dodju :D onda ce biti wikipedia all over again... tri verzije istog dogadjaja
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 09 jan 2016, 18:28

A možda je onako prikadnija tema prepucavanje. :roll:

Psajdak
Kontakt:

Post Postao/la Psajdak » 09 jan 2016, 18:31

"Sarajevski fašisti" :lol:
Ajzea je forumaš godine !

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 09 jan 2016, 18:33

rigotina je napisao/la: signore iskopaj neke slike sa utakmica brotnja, orasja, zepca i ovih ostalih manjih klubova koji su se natjecali u kvalifikacijama za europska natjecanja. imas li ista u svojoj arhivi?
Imam od Zepca nekih, a znam gdje ima od Brotnja. Vidio sam ti post prije, dok imadnem vremena postavit cu. Za Orasje ne znam, ali se kao sad sjecam utakmice. Imali su samo jednu tribinu, bilo je nekih +40 ili se barem tako cinilo na TV-u, sunce sijalo kao da mu je zadnji dan :lol: Domzale ih se rijesio ko lose navike, a i neke zamjerili su mi se za taj izlazak u Europu :mrgreen:

HenryLloyd
Kontakt:

Post Postao/la HenryLloyd » 09 jan 2016, 18:35

PiazzaGrande je napisao/la: Napišeš par parola, uslikaš i onda optužiš navijače Zrinjskog za ovo...
Nigdje ne vidim UM'94,19Z05 ili MCMV...
Kakve veze ima Zrinjski sa ovim?
Jedna fina poruka 'Hrvatskom Nogometnom Savezu' sigurno od onih iz Vrapcica jer sigurno oni prate 'hrvatski nogomet'. Siguran sam i ovi sto su napisali ovo da ne prate Zrinjski... Daj ba nismo mi ovdje djeca zna se dobro koje ovo napisao. Nema nama napretka sve dok imamo ove iz Zapadnog, Sirokog i one djikane iz BL. To je nazalost nasa realnost, i iskreno mi je zao normalnih ljudi u navedenim mjestima.
Plavo proljece! 1921

Agamemnon86
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon86 » 09 jan 2016, 18:36

Tacno useru svaku temu.ako vec moramo,daj da se pise o nogometu.Skripari nikada nece priznat da su fasisti,isto one ubice iz mostara sto pokusase ubiti 30-tak momaka i zive ih zapaliti.a na stadionu svastika.
Pokrece se tema bezveze svi cemo banove popiti.
Jer to se izmedju uskogrudnih i pitara sigurno nece na forumu rjesiti.

Evo Bekric potpisao za Zelju,ja im cestitam,imace izgleda jaku ekipicu,sigurno ce napasti kup,a i u prvenstvu mnoge zaviti u crno,nadam se ne nas. :mrgreen:

Dajte o fudbalu,**** vas to ba... :oops:

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 09 jan 2016, 18:40

Komšija jesi živ grob te yebo? Božić hrana trigliceridi ovo ono. Bola muhajem prošetao po aveniji i starom veležovom da vidim ima li te negdje na banderi :urnebes: :urnebes: :thumbup:

sarajevo46
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo46 » 09 jan 2016, 18:42

brigsiroki je napisao/la:ne smijete doci u Sarajevo 7 godina

slika

željezničar-Široki Kup 16.03 0:0 2011 godina, toliko o istini da naši navijači nisu došli 7 godina
kam kam na Koševo molim vas

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 09 jan 2016, 18:44

brigsiroki je napisao/la:ne smijete doci u Sarajevo 7 godina

slika

A što ne postavi i ona saopštenja o ugroženosti nakon ovoga? :rol:
1946

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 09 jan 2016, 18:44

Fašist, inače, najprostituiranija riječ u postdaytonskoj BiH...Izgleda da je postala moda u BiH a pogotovu u Sarajevu svakog onoga s kim se ne slažeš etiketirati kao fašistu, a ti se onda vadi kako znaš i umiješ i dokazuj da nisi...
Riječ "fašist" je teška i ne treba se samo tako olako upotrebljavati...
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 09 jan 2016, 18:44

KenoRob je napisao/la:Velika podrska Slobodi, Tuzli, Fukarama i da podignu trofej ove godine akobogda.
Hvala tebra :thumbup:
Zlatan Nalić sin tuzlanski

rigotina
Kontakt:

Post Postao/la rigotina » 09 jan 2016, 18:47

Cocaine je napisao/la:Komšija jesi živ grob te yebo? Božić hrana trigliceridi ovo ono. Bola muhajem prošetao po aveniji i starom veležovom da vidim ima li te negdje na banderi :urnebes: :urnebes: :thumbup:
nabacio sam 5 kila brat bratu
goveđigulašmajka

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 09 jan 2016, 18:47

PiazzaGrande je napisao/la:Fašist, inače, najprostituiranija riječ u postdaytonskoj BiH...Izgleda da je postala moda u BiH a pogotovu u Sarajevu svakog onoga s kim se ne slažeš etiketirati kao fašistu, a ti se onda vadi kako znaš i umiješ i dokazuj da nisi...
Riječ "fašist" je teška i ne treba se samo tako olako upotrebljavati...
upravo

Gator
Kontakt:

Post Postao/la Gator » 09 jan 2016, 18:49

Tripuju se na neke huligane, a čim nestane kamenja fataj se magle. Kod nas 10 drotova isprazni tribinu od 1000 navijača. Skripari kad bi došli u Sarajevu niko ih ne bi dohvatio.

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Balorda, Venom i 9 gostiju.