Da ponovim posto nisi procitao ali vidim da ne pratis bas fudbal cim kazes da ce Siroki biti nosioc u 2 i 3. pretkolu CL ako bi osvojio ligu a koeficijent vam je 3 i nesto

nisam rekao da bi bio nosioc nego da je zadnjih godina osvajao i plus ove godine bi MOŽDA bio. ovisno do kojeg bi pretkola došli,
a klub ne postoji 20 godina,a trn smo vam u oku vazda bili i ostali,napadate nas gdje stignete,kad nam naši igrači dođu u sarajevo tolika mržnja,od vaših portala,šta sve pišu o nama,pa i nerede koje ste izazvali u širokom,pa i ovdje na temi nas stalno nešto izmišljate,prozivate,baš vi navijači sarajeva,i nevidim da recimo tako izmišljate gluposti na recimo Vitez,Slaviju,Borac,samo široki vam je uvijek nešto kriv,ali sad odošmo od teme pa nećemo više o ovome,lijep pozdrav[/quote]
E sad namjerno hocemo jer lazes. Prvo, Siroki ne moze biti nosioc, to nije ni u snu moguce. Drugo, Igra 20 godina tako da ti to dodje na isto i vrlo dobro znas na sta sam mislio. Koja mrznja prema igracima, kojih nasih portala jesi li ti svjestan kakve ti nebuloze pises? Nerede ste vi izazvali tako sto ste nas docekali sa kamenjem a i pucali ste po nama iz kalasnjikova cak ali ti laz nece pomoci da preokrenes situaciju jer i sam znas kako je bilo ali se zavaravas. Niko nikog ne napada vec fasisti iz tvog malog grada pucaju po navijacima, ubijaju navijace, psuju i vrijedjaju Bosnu, drzavu u kojoj su se rodili i gdje zive i poslije ubistva opet provociraju jadnog momka koji je sad u grobu, ne smijete doci u Sarajevo 7 godina jer se bojite da vam ne vratimo slicno kada ste vi poceli sve ono i kakve mi gluposti izmisljamo kada sam ti sad dokazao ovim postom da si sve skoro slagao i da nemas bas pojma o fudbalu puno opcenito?
@max, neko selo zvano listica ne moze biti trn u oku torpedu, mozda ti zivis u uvjerenju da moze ali klub koji igra 20 godina bez historije, navijaca i koji je orijentisan svi znamo kako nikako ne moze biti trn u oku nama. Mnogo vi umisljate da ste neko i nesto a ustvari je totalno suprotno..[/quote]
neda mi se tražiti gluposti vaših novinara koji blate široki,zadnji je bio u radiosarajevu neki gospodin koji je iznosio laži i uvrede na račun kluba,a u neredima vi imate svoju verziju istine mi svoju,vi vjerujete da smo vas mi prvi napali,a mi vjerujemo da ste vi nas prvi napali odnosno izazvali nerede,a za ubojstvo je osuđen knezović ali još nije dokazana krivnja,kao ni tko je pokušao ubiti našeg željka zadru itd.uglavnom vi gledate istinu svojim a mi svojim očima...