Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Signore
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Signore » 09 jan 2016, 18:33

rigotina je napisao/la: signore iskopaj neke slike sa utakmica brotnja, orasja, zepca i ovih ostalih manjih klubova koji su se natjecali u kvalifikacijama za europska natjecanja. imas li ista u svojoj arhivi?
Imam od Zepca nekih, a znam gdje ima od Brotnja. Vidio sam ti post prije, dok imadnem vremena postavit cu. Za Orasje ne znam, ali se kao sad sjecam utakmice. Imali su samo jednu tribinu, bilo je nekih +40 ili se barem tako cinilo na TV-u, sunce sijalo kao da mu je zadnji dan :lol: Domzale ih se rijesio ko lose navike, a i neke zamjerili su mi se za taj izlazak u Europu :mrgreen:

HenryLloyd
Kontakt:

Post Postao/la HenryLloyd » 09 jan 2016, 18:35

PiazzaGrande je napisao/la: Napišeš par parola, uslikaš i onda optužiš navijače Zrinjskog za ovo...
Nigdje ne vidim UM'94,19Z05 ili MCMV...
Kakve veze ima Zrinjski sa ovim?
Jedna fina poruka 'Hrvatskom Nogometnom Savezu' sigurno od onih iz Vrapcica jer sigurno oni prate 'hrvatski nogomet'. Siguran sam i ovi sto su napisali ovo da ne prate Zrinjski... Daj ba nismo mi ovdje djeca zna se dobro koje ovo napisao. Nema nama napretka sve dok imamo ove iz Zapadnog, Sirokog i one djikane iz BL. To je nazalost nasa realnost, i iskreno mi je zao normalnih ljudi u navedenim mjestima.
Plavo proljece! 1921

Agamemnon86
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon86 » 09 jan 2016, 18:36

Tacno useru svaku temu.ako vec moramo,daj da se pise o nogometu.Skripari nikada nece priznat da su fasisti,isto one ubice iz mostara sto pokusase ubiti 30-tak momaka i zive ih zapaliti.a na stadionu svastika.
Pokrece se tema bezveze svi cemo banove popiti.
Jer to se izmedju uskogrudnih i pitara sigurno nece na forumu rjesiti.

Evo Bekric potpisao za Zelju,ja im cestitam,imace izgleda jaku ekipicu,sigurno ce napasti kup,a i u prvenstvu mnoge zaviti u crno,nadam se ne nas. :mrgreen:

Dajte o fudbalu,**** vas to ba... :oops:

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 09 jan 2016, 18:40

Komšija jesi živ grob te yebo? Božić hrana trigliceridi ovo ono. Bola muhajem prošetao po aveniji i starom veležovom da vidim ima li te negdje na banderi :urnebes: :urnebes: :thumbup:

sarajevo46
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo46 » 09 jan 2016, 18:42

brigsiroki je napisao/la:ne smijete doci u Sarajevo 7 godina

slika

željezničar-Široki Kup 16.03 0:0 2011 godina, toliko o istini da naši navijači nisu došli 7 godina
kam kam na Koševo molim vas

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 09 jan 2016, 18:44

brigsiroki je napisao/la:ne smijete doci u Sarajevo 7 godina

slika

željezničar-Široki Kup 16.03 0:0 2011 godina, toliko o istini da naši navijači nisu došli 7 godina
A što ne postavi i ona saopštenja o ugroženosti nakon ovoga? :rol:
1946

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 09 jan 2016, 18:44

Fašist, inače, najprostituiranija riječ u postdaytonskoj BiH...Izgleda da je postala moda u BiH a pogotovu u Sarajevu svakog onoga s kim se ne slažeš etiketirati kao fašistu, a ti se onda vadi kako znaš i umiješ i dokazuj da nisi...
Riječ "fašist" je teška i ne treba se samo tako olako upotrebljavati...
Volim te bola'!

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 09 jan 2016, 18:44

KenoRob je napisao/la:Velika podrska Slobodi, Tuzli, Fukarama i da podignu trofej ove godine akobogda.
Hvala tebra :thumbup:
Zlatan Nalić sin tuzlanski

rigotina
Kontakt:

Post Postao/la rigotina » 09 jan 2016, 18:47

Cocaine je napisao/la:Komšija jesi živ grob te yebo? Božić hrana trigliceridi ovo ono. Bola muhajem prošetao po aveniji i starom veležovom da vidim ima li te negdje na banderi :urnebes: :urnebes: :thumbup:
nabacio sam 5 kila brat bratu
goveđigulašmajka

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 09 jan 2016, 18:47

PiazzaGrande je napisao/la:Fašist, inače, najprostituiranija riječ u postdaytonskoj BiH...Izgleda da je postala moda u BiH a pogotovu u Sarajevu svakog onoga s kim se ne slažeš etiketirati kao fašistu, a ti se onda vadi kako znaš i umiješ i dokazuj da nisi...
upravo

Gator
Kontakt:

Post Postao/la Gator » 09 jan 2016, 18:49

Tripuju se na neke huligane, a čim nestane kamenja fataj se magle. Kod nas 10 drotova isprazni tribinu od 1000 navijača. Skripari kad bi došli u Sarajevu niko ih ne bi dohvatio.

Agamemnon86
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon86 » 09 jan 2016, 18:50

PiazzaGrande je napisao/la:Fašist, inače, najprostituiranija riječ u postdaytonskoj BiH...Izgleda da je postala moda u BiH a pogotovu u Sarajevu svakog onoga s kim se ne slažeš etiketirati kao fašistu, a ti se onda vadi kako znaš i umiješ i dokazuj da nisi...
Slazem se da je teska rijec.
Kako onda nazvati ljude koji na tribinama razvijaju nacisticku zastavu,pucaju po navijacima iz vatrenog oruzja,bacaju molotovljev koktel u pun autobus ljudi,velicaju presudjene ratne zlocince,i td i td.
Separatistima.....teroristima.....ili nezadovoljnim studentima zbog slabog odziva djevojaka na matursku

brigsiroki
Kontakt:

Post Postao/la brigsiroki » 09 jan 2016, 18:52

u zadnje dvi -tri godine smo prodali Mirka marića u dinamo za 500.000 eura,špikića u rijeku za 400.000 eura,zakarića u dinamo za 300.000 eura.od toga u zadnje dvije godine uložili u stadion milion maraka (nove sjedalice,prostori za novinare tv studia i na kraju krov).
A kako se financiramo,vrlo jednostavno,preko sponzora,kojih imamo jako puno: Kandit,Maraska,Brodomerkur,Saponia osijek,Mepas,Eronet,croatia osiguranje itd itd. plus pare od europe i dinamo godišnje isplaćuje 120.000 eura da ima pravo prvo otkupa mladih igrača.

A vi ste toliko jaki da ste se morali prodati Kinezu jer niste mogli u gradu od 500.000 tisuća ljudi naći sponzore koji bi vam klub održavali,hahaahahahahahah eto vam jačine i koliko vas ljudi vole, Vi ste prodane duše bez ponosa a da ga imate nebi prodali klub nekom kinezu.
Ja nisam protiv prodaje ali samo domaćem čoviku iz svoga grada a ne nekom kinezu, mi smo vam bili trn u oku i bit ćemo i dalje,lijep pozdrav.[/quote]

ovim postom sam sve rekao ko je bolji i priča završena a sad vi pričajte šta kod hoćete,ja više neću na ovoj temi pisati,lijep pozdrav

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 09 jan 2016, 18:53

HenryLloyd je napisao/la:
PiazzaGrande je napisao/la: Napišeš par parola, uslikaš i onda optužiš navijače Zrinjskog za ovo...
Nigdje ne vidim UM'94,19Z05 ili MCMV...
Kakve veze ima Zrinjski sa ovim?
Jedna fina poruka 'Hrvatskom Nogometnom Savezu' sigurno od onih iz Vrapcica jer sigurno oni prate 'hrvatski nogomet'. Siguran sam i ovi sto su napisali ovo da ne prate Zrinjski... Daj ba nismo mi ovdje djeca zna se dobro koje ovo napisao. Nema nama napretka sve dok imamo ove iz Zapadnog, Sirokog i one djikane iz BL. To je nazalost nasa realnost, i iskreno mi je zao normalnih ljudi u navedenim mjestima.
Ko ste Vi? U čije ime govoriš...govori u svoje ime...
Poruka HNS-u je sasvim OK, ima moju potporu..
Po tebi bi najbolje bilo izgleda ove iz Zapadnog, Širokog i BL protjerati ili šta već , onda valjda teklo med i mlijeko i jeli bi zlatnim kašikama...
Kakvi su to normalni i nenormalni u navedenim mjestima?
Tvoj post ima elemenata fašizma...
Volim te bola'!

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 09 jan 2016, 19:01

@Agamemnon...Svastika? Slažem se s tobom...
Pucanje po navijačima i bacanje molotovljevog koktela nemaju veze sa fašizmom...
Skandiranje presuđenim ratnim zločincima? Misliš na skandiranje u Prijedoru?..OK, slažem se s tobom, mada presuda nije donesena..
Ali na sarajevskom aerodromu je upriličen doček jednom presuđenom ratnom zločincu čak mu je organiziran i državnički pogreb kad je umro...ali to je valjda OK zato što je "naš"...
Zadnja izmjena: PiazzaGrande, dana/u 09 jan 2016, 19:34, ukupno mijenjano 1 put.
Volim te bola'!

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 09 jan 2016, 19:06

PiazzaGrande je napisao/la:Pucanje po navijačima i bacanje molotovljevog koktela nemaju veze sa fašizmom...
Skandiranje presuđenim ratnim zločincima? Misliš na skandiranje u Prijedoru? Hajde OK,mada presuda nije donesena..
Pa na sarajevskom aerodromu je upriličen doček jednom presuđenom ratnom zločincu čak mu je organiziran i državnički pogreb kad je umro...ali to je valjda OK zato što je "naš"...
taman i ja htio napisati
svaka ti je na mjestu..
ispade u Širokom pucalo 150 ljudi kad tamo policajci i navodno jedan Širokobriježanin (inače rođen i živio u Sarajevu uglavnom) kojemu se sudi u Zg..s tim da su HZ mlatile policajce, znači službene osobe, oduzimali im opremu i zapalili policijsko auto..

al glupo o tome više raspravljat

HenryLloyd
Kontakt:

Post Postao/la HenryLloyd » 09 jan 2016, 19:11

Halo bolan pogledaj simbole na zidu, klub ti se zove "ZRINJSKI". Vozdra
Samo ostro protiv fasista i djikana i svi koji se pronalaze pa odogvoraju/brane su isti takvog misljenja.
Plavo proljece! 1921

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 09 jan 2016, 19:26

Pripreme za proljetni dio

slika

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 09 jan 2016, 19:28

Tačno za ne povjerovat šta razni likovi pišu :facepalm:

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 09 jan 2016, 19:32

HenryLloyd je napisao/la:Halo bolan pogledaj simbole na zidu, klub ti se zove "ZRINJSKI". Vozdra
Samo ostro protiv fasista i djikana i svi koji se pronalaze pa odogvoraju/brane su isti takvog misljenja.
Da,zove se Zrinjski...
Sve si rekao sa ovim "oštro protiv fašista i djikana"...to su valjda po ovom novobošnjačkom pravopisu nazivi za hrvate i srbe...
Znao sam da je po novobošnjačkom naziv za srbina djikan ali nisam znao da je po tom istom pravopisu naziv za hrvata fašist...
Hvala ti
Volim te bola'!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []