Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Edin Džeko
Džeko je u rangu Pazzinija i to je to.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Pazzini je 75 % invalid.insider je napisao/la:Džeko je u rangu Pazzinija i to je to.
DRUG NEBI TI PUNCA
- LiliumBosniacum
- Kontakt:
Da je za nijansu bolji bio bi k'o Ibricicinsider je napisao/la:Džeko je u rangu Pazzinija i to je to.

Iznesoh svoje mišljenje. Bogme, imaš li argumente da je Giampaolo Pazzini, 27-godišnji napadač rođen u Pesciji, a koji je od 2000. godine redovito u Seriji A, gdje je igrao za Sampdoriju, Atalantu i Fiorentinu, na koncu i Inter, invalid?bagrcavi je napisao/la:Pazzini je 75 % invalid.insider je napisao/la:Džeko je u rangu Pazzinija i to je to.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Dok je Ibro placao po 10 HRK lokalnim klosarima da mu oduzmu loptu, Dzeko je bio ismijavan od strane nogometnih strucnjaka. Sta tek ocekivati od kvazi forumasa?
Porede se Dzeko i Ibra, a ovaj gore mi poceo nabrajati Ibrine trofeje. Jel Ibro mozda teniser? Trofeji se u nogometu djele i sa drugim. Da napomenem ..
Prije par mjeseci gledam sve Ibrine golove u Italiji, zadnja sezona, 34 gola cini mi se .. Pola njih-penali. I tako je kod Ibre tokom cijele karijere. Uz nesto slobodnjaka...
A, Dzeko? Dzeko zabija ko na traci, cisti golovi-bez penala i slobodnjaka.. I tako je to kod Dzeke tokom cijele karijere.. Ali, Dzeko je tresao sljive u Sa, kloc je na forumu.. Zasto da ga cijeni Mancini, da mu daje priliku da Dzeko zabija pa da se o njemu pise?
Ibra je nogmetni papak koji nema odgovorrnosti prema kolektivu. Zato je i otisao iz Barce. Uprkos statistici. Jer, hoce Ibra sve i svasta da izvodi i u Barci. Znas da nece ici. Dzeko je susta suprostnost Ibre. Dzeko je nogometas dok je Ibra poznavac borilackih vjestina sa osjecajem za dribling ..
Vidjecemo Dzekinu statistiku za par godina. Pricu o titulama ostavite za kahve ..
Porede se Dzeko i Ibra, a ovaj gore mi poceo nabrajati Ibrine trofeje. Jel Ibro mozda teniser? Trofeji se u nogometu djele i sa drugim. Da napomenem ..
Prije par mjeseci gledam sve Ibrine golove u Italiji, zadnja sezona, 34 gola cini mi se .. Pola njih-penali. I tako je kod Ibre tokom cijele karijere. Uz nesto slobodnjaka...
A, Dzeko? Dzeko zabija ko na traci, cisti golovi-bez penala i slobodnjaka.. I tako je to kod Dzeke tokom cijele karijere.. Ali, Dzeko je tresao sljive u Sa, kloc je na forumu.. Zasto da ga cijeni Mancini, da mu daje priliku da Dzeko zabija pa da se o njemu pise?
Ibra je nogmetni papak koji nema odgovorrnosti prema kolektivu. Zato je i otisao iz Barce. Uprkos statistici. Jer, hoce Ibra sve i svasta da izvodi i u Barci. Znas da nece ici. Dzeko je susta suprostnost Ibre. Dzeko je nogometas dok je Ibra poznavac borilackih vjestina sa osjecajem za dribling ..
Vidjecemo Dzekinu statistiku za par godina. Pricu o titulama ostavite za kahve ..
Zadnja izmjena: samson, dana/u 16 nov 2012, 22:46, ukupno mijenjano 2 puta.
Bogme, pogledaj neku njegovu utakmicu i sve će ti se samo kas'tiinsider je napisao/la:Iznesoh svoje mišljenje. Bogme, imaš li argumente da je Giampaolo Pazzini, 27-godišnji napadač rođen u Pesciji, a koji je od 2000. godine redovito u Seriji A, gdje je igrao za Sampdoriju, Atalantu i Fiorentinu, na koncu i Inter, invalid?bagrcavi je napisao/la:Pazzini je 75 % invalid.insider je napisao/la:Džeko je u rangu Pazzinija i to je to.

DRUG NEBI TI PUNCA
- LiliumBosniacum
- Kontakt:
Ovdje sredina ne postoji, samo krajnosti.
Ako je Dzeko dobar, onda je najbolji na dunjaluku, a ako je Dzeko los, nije ni za ove nase saban lige.
Ako je Dzeko dobar, onda je najbolji na dunjaluku, a ako je Dzeko los, nije ni za ove nase saban lige.
kralj_je_mrtav je napisao/la:Pusti suplju, Džeko da je top napadac igrao bi za City, ne bi bio super zamjena. Cuj zamjena Balotelliju i to ovakvom, koji je na treningu zadnji put bio prije 100 dana. U krajnjem slucaju, ebo igraca koji makazicama nije gol zabio. Ibra i Dzeko, mene jos stomak boli. Pazini je Šah:)samson je napisao/la:Dok je Ibro placao po 10 HRK lokalnim klosarima da mu oduzmu loptu, Dzeko je bio ismijavan od strane nogometnih strucnjaka. Sta tek ocekivati od kvazi forumasa?
Ibra je nogmetni papak koji nema odgovorrnosti prema kolektivu. Zato je i otisao iz Barce. Uprkos statistici. Jer, hoce Ibra sve i svasta da izvodi i u Barci. Znas da nece ici. Dzeko je susta suprostnost Ibre. Dzeko je igrac dok je Ibra poznavao borilackih vjestina sa osjecajem za dribling ..
Tvojih pet recenica su suplja prica. Kralj je mrtav ..
džeko zadnji put zabio izvan šesnaesterca još u teplicama.
o škaricama neću ni pisati.
zato i ne zabija kad igra od 1.min., prije će kompany zabiti nego on.
tek kad ovi krenu napucavat lopte ko krkani i kad on samo treba dodirnuti loptu zabije...

tek kad ovi krenu napucavat lopte ko krkani i kad on samo treba dodirnuti loptu zabije...
- LiliumBosniacum
- Kontakt:
dijalog je napisao/la:džeko zadnji put zabio izvan šesnaesterca još u teplicama.o škaricama neću ni pisati.

EDIT: Samo da napomenem kako se smijem krajnjem idiotizmu, a ne smatram ovo validnim argumentom.
Ma, ti si smijesan. Samo to ti mogu reci ..dijalog je napisao/la:džeko zadnji put zabio izvan šesnaesterca još u teplicama.o škaricama neću ni pisati.
ovaj klip je toliko star da me čudi kako nije crno-bijel
a i koliko vidim to nije van 16m
opravdanja, opravdanja...dijalog je napisao/la:ovaj klip je toliko star da me čudi kako nije crno-bijel
DRUG NEBI TI PUNCA
- LiliumBosniacum
- Kontakt:
Da budala zna da je budala dvije bi pameti imala, ne vrijedi se raspravljati sa njim, samo djaba hranimo trolabagrcavi je napisao/la:opravdanja, opravdanja...dijalog je napisao/la:ovaj klip je toliko star da me čudi kako nije crno-bijel

postovo sam tvoje postove ali sada vidim da veze nemasdijalog je napisao/la:ovaj klip je toliko star da me čudi kako nije crno-bijel
- mexy_whites
- Kontakt:
Kako se sjećam zadnji put je Scumu zabio u super kupu izvan 16. Zabijao je i u Wolfu, ja se sjećam odličnog gola Nurnbergu. Vezano za raspravu, jedina stvar koju sam primijetio je ta da je prosječni IQ forumaša 3 

Side before self
čim ne smatraš džeku za prvog do messija odmah si troll.
dajte izbacite koliko je to džeko zabio golova van 16m ove sezone...

I za Dzeku su govorili da zabija golove kao na FIFA-i, i neka prestane igrati istu. Ha, sta sad ..
- Ekonomista
- Kontakt:
A sta je zadatak spica,je li da daje golove van 16metara ili da daje golove?dijalog je napisao/la:čim ne smatraš džeku za prvog do messija odmah si troll.![]()
Mislis ako ides kontra svih na forumu da si pametniji?
Bordo bijeli!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.