sto ce ti taj tuzni? pa vodimo,valjdaKevin je napisao/la:67-71

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
sto ce ti taj tuzni? pa vodimo,valjdaKevin je napisao/la:67-71
zat osto smo imali 63:71bogbatina je napisao/la:sto ce ti taj tuzni? pa vodimo,valjdaKevin je napisao/la:67-71
ispuši ti sa temeDenis Ispušlić je napisao/la:Borac-Siroki zavrseno 81-80
mene nisi..nimalo..Denis Ispušlić je napisao/la:Zajebavam se,nemam pojma,ne pratim kosarku uopste,nisam ni znao da se igra
Jesam vas....
mučno..izgleda da će pozivnica Ciboni..a ionako okle 150000€, okle okle!?ŠB.TRN je napisao/la:Kad bi bili drugi na kraju,u sto ne vjerujem jer za nas je rezervirano prvo mjestobi li mogli doci do pozivnice.Nema veze za pare,samo me pozivnica zanima!!!
no aj dontŠB_Fidelis je napisao/la:Don't you feAl we have a chance.
misiš da njih zanimaju pravila ili uspjeh nekog iz BiH!?ŠB.TRN je napisao/la:Ma ne vjerujem da ce Ciboni,pa oni ne mogu nikoga pobjediti.Jesu ime,al jel u redu da oni imaju 4 a mi ni jednog i da njihov 4-5 dobiva pozivnicu prije nas.Mi cemo pobjediti Igose jednom u Aleksandrovcu,u to sam uvjeren sad hoce li to biti dovoljno vidjet cemo.Staviti finale 20 maraka,dvije utakmice,malo sponzori mislim da bi se dalo prikupiti.Koliko ljudi bi platilo i ulaznicu 20-30 km da moze vikendom gledati kosarkase na Pecari,protiv Partizana,Cedevite,Buducnosti i ostalih klubova!!!
Dobiće Široki Igokeu možda u Aleksandrovcu , ali u Laktašima nema šanseŠB.TRN je napisao/la:Ma ne vjerujem da ce Ciboni,pa oni ne mogu nikoga pobjediti.Jesu ime,al jel u redu da oni imaju 4 a mi ni jednog i da njihov 4-5 dobiva pozivnicu prije nas.Mi cemo pobjediti Igose jednom u Aleksandrovcu,u to sam uvjeren sad hoce li to biti dovoljno vidjet cemo.Staviti finale 20 maraka,dvije utakmice,malo sponzori mislim da bi se dalo prikupiti.Koliko ljudi bi platilo i ulaznicu 20-30 km da moze vikendom gledati kosarkase na Pecari,protiv Partizana,Cedevite,Buducnosti i ostalih klubova!!!
Pise da su ekipa iz Aleksandrovca,sad jel to selo,grad nemam pojma!!!jajaja je napisao/la:Dobiće Široki Igokeu možda u Aleksandrovcu , ali u Laktašima nema šanseŠB.TRN je napisao/la:Ma ne vjerujem da ce Ciboni,pa oni ne mogu nikoga pobjediti.Jesu ime,al jel u redu da oni imaju 4 a mi ni jednog i da njihov 4-5 dobiva pozivnicu prije nas.Mi cemo pobjediti Igose jednom u Aleksandrovcu,u to sam uvjeren sad hoce li to biti dovoljno vidjet cemo.Staviti finale 20 maraka,dvije utakmice,malo sponzori mislim da bi se dalo prikupiti.Koliko ljudi bi platilo i ulaznicu 20-30 km da moze vikendom gledati kosarkase na Pecari,protiv Partizana,Cedevite,Buducnosti i ostalih klubova!!!
kolko je tebi godina??ŠB.TRN je napisao/la:Pise da su ekipa iz Aleksandrovca,sad jel to selo,grad nemam pojma!!!jajaja je napisao/la:Dobiće Široki Igokeu možda u Aleksandrovcu , ali u Laktašima nema šanseŠB.TRN je napisao/la:Ma ne vjerujem da ce Ciboni,pa oni ne mogu nikoga pobjediti.Jesu ime,al jel u redu da oni imaju 4 a mi ni jednog i da njihov 4-5 dobiva pozivnicu prije nas.Mi cemo pobjediti Igose jednom u Aleksandrovcu,u to sam uvjeren sad hoce li to biti dovoljno vidjet cemo.Staviti finale 20 maraka,dvije utakmice,malo sponzori mislim da bi se dalo prikupiti.Koliko ljudi bi platilo i ulaznicu 20-30 km da moze vikendom gledati kosarkase na Pecari,protiv Partizana,Cedevite,Buducnosti i ostalih klubova!!!![]()
Ti uvjeren da ste već prvaci . Još ako uvjerite igrače to je to "sigurno će te pobijediti" .igos je napisao/la:bitno je da se ti raspitujes kako se dolazi do pozivnice,ne trebas nista vise da znas za nas
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.