Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
-
viKK
-
Kontakt:
dedo26 je napisao/la: ↑02 apr 2026, 16:22
Shevko je napisao/la: ↑02 apr 2026, 14:15
Nastup protiv Italije mu je vrhunac karijere za sada, fali još da su mu bolji i direktniji centaršutevi i udarci. Ali ono što je pokazao da zna je obećavajuće.
Ne znam, mozda sam ja lud, ali ja iskreno nista od ovog sto vi govorite da je napravio nisam vidio. Imao je onaj prodor kao jedan, kad je pokusao trivelom ili kako se vec zove da centrira i to je to.
Cuo sam da je najvsie pretrcao u Walesu i to mu je ogroman plus.
Svakako da je top igrac i talent, ali stvarno vidim svi ga hvale zbog zadnje, i a on i Kerim su meni bili losi u ovom poslednjem mecu.
Muharemovic i Katic su bili brutalni, ostalo manje vise.
imam u planu kasnije kad nadjem vremena uradit uradak njegovih poteza, ali evo samo jedan primjer, ovo je ona situacija gdje nije sviran penal na demirovicu, cak je desnom centrirao ovdje
vise puta je izvozao spinazzolu na ovaj nacin.. treba pohvalit sposobnost njega, dedica a i kerima da uopste izvuku prostor na ovaj nacin za centarsut, nije bezazlena stvar s obzirom koliko su se cvrsto italijani branili
-
s4mke
-
Kontakt:
Nastup protiv Italije mu je vrhunac karijere za sada, fali još da su mu bolji i direktniji centaršutevi i udarci. Ali ono što je pokazao da zna je obećavajuće.
Ne znam, mozda sam ja lud, ali ja iskreno nista od ovog sto vi govorite da je napravio nisam vidio. Imao je onaj prodor kao jedan, kad je pokusao trivelom ili kako se vec zove da centrira i to je to.
Svakako da je top igrac i talent, ali stvarno vidim svi ga hvale zbog zadnje, i a on i Kerim su meni bili losi u ovom poslednjem mecu.
lud si, frajer igrac utakmice.
stalno nesto lupas ovde kao najpametniji si, a da uopste ne provjeris to sto napises
-
dedo26
-
Kontakt:
viKK je napisao/la: ↑02 apr 2026, 17:03
imam u planu kasnije kad nadjem vremena uradit uradak njegovih poteza, ali evo samo jedan primjer, ovo je ona situacija gdje nije sviran penal na demirovicu, cak je desnom centrirao ovdje
vise puta je izvozao spinazzolu na ovaj nacin.. treba pohvalit sposobnost njega, dedica a i kerima da uopste izvuku prostor na ovaj nacin za centarsut, nije bezazlena stvar s obzirom koliko su se cvrsto italijani branili
Pa ne znam, previse je adrenalina bilo pa vjerovatno se i ne sjecam nekih momenata. Izgleda ipak da sam pogrijesio.
Tesko je bilo onu odbranu probiti, pogotovo Di Marca, koji ima najvise kreiranih sansi u ligama petice posle Brune Fernandesa. Tesko da bi ijedno krilo nesto napravilo, a on je opet imao 2, 3 puta dobre prodore.
Trenutno korisnika/ca: GoldenLilies, HariTz, InatSilniBosanski, invincible1921, juka55, Mocvara1991, omanovski, perun, Pirke, Proximic, random11, rishovski, Riziko, Sensei, totasef1 i 94 gosta.