Bolje nego u Chelsea ili CityDonnie Darko je napisao/la:Samo da ne ode u hebeni Monaco.

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers
Bolje nego u Chelsea ili CityDonnie Darko je napisao/la:Samo da ne ode u hebeni Monaco.

Ibrahimovic je za klasu bolji napadac od svih napadaca zadnjih x godina.Donnie Darko je napisao/la:Falcao bukvalno nije izgubio nijedno finale koje je igrao. Barem sam procitao tako. Zvijer.
Ako ode u francusku, njihova liga ce imati dva najbolja napadaca na svijetu. Naravno ako ostane drugi najbolji.
Bolji igrac mozda, a bilo je bruka boljih napadaca.M4kaveli je napisao/la:Ibrahimovic je za klasu bolji napadac od svih napadaca zadnjih x godina.Donnie Darko je napisao/la:Falcao bukvalno nije izgubio nijedno finale koje je igrao. Barem sam procitao tako. Zvijer.
Ako ode u francusku, njihova liga ce imati dva najbolja napadaca na svijetu. Naravno ako ostane drugi najbolji.
Igracki naravno, ali je i kao napadac jedan od najboljih.L_blancos je napisao/la:Bolji igrac mozda, a bilo je bruka boljih napadaca.M4kaveli je napisao/la:Ibrahimovic je za klasu bolji napadac od svih napadaca zadnjih x godina.Donnie Darko je napisao/la:Falcao bukvalno nije izgubio nijedno finale koje je igrao. Barem sam procitao tako. Zvijer.

Na ovaj post se nema sta vise dodati...Negdje se 14 susnih godina, kada je Real u pitanju moralo vratiti.soe je napisao/la:Mozda u ovoj utakmici Atletico i nije zasluzio pobjedu ali ovdje se vratilo sve iz silinih utakmica protiv Reala kada je Atletico igrao dobro i nije bio nagradjen.Cholo je fenomen drugi vazan trofej i izborena liga prvaka sta covjek moze vise pozeljet svi ciljevi su ispunjeni.
Pa dobro, i ne bas..mozda i ne znas historiju monaca pa ne zamjeram..ne kazem da je monaco real, united itd al getafe sigurno nije..francobaresi je napisao/la:Čestitke .![]()
Što se tiče Falca-a , odlazak u Monaco mu je veliki korak unazad u karijeri . Nadam se da do toga neće doći . Razlika u veličini Monaca i Atletica je ogromna , to je kao da poredimo Getafe i Real .
Upućen sam itekako u historiju tog' kluba , mrsko mi da tražim po netu ali ako me dobro pamćenje služi , Monaco je 6 puta bio prvak Francuske i isto toliko puta su bili pobjednici nacionalnog kupa .Papastathopoulos je napisao/la:Pa dobro, i ne bas..mozda i ne znas historiju monaca pa ne zamjeram..ne kazem da je monaco real, united itd al getafe sigurno nije..francobaresi je napisao/la:Čestitke .![]()
Što se tiče Falca-a , odlazak u Monaco mu je veliki korak unazad u karijeri . Nadam se da do toga neće doći . Razlika u veličini Monaca i Atletica je ogromna , to je kao da poredimo Getafe i Real .

i igrali su finale LP prije 10-ak godina...francobaresi je napisao/la:Upućen sam itekako u historiju tog' kluba , mrsko mi da tražim po netu ali ako me dobro pamćenje služi , Monaco je 6 puta bio prvak Francuske i isto toliko puta su bili pobjednici nacionalnog kupa .Papastathopoulos je napisao/la:Pa dobro, i ne bas..mozda i ne znas historiju monaca pa ne zamjeram..ne kazem da je monaco real, united itd al getafe sigurno nije..francobaresi je napisao/la:Čestitke .![]()
Međutim Atletico je veći klub , eventualni odlazak Falca-a u kneževinu je korak nazad u njegovoj karijeri .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.