RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

rob do bagro
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la rob do bagro » 27 nov 2009, 14:43

Simpatizerima Veleza SRETAN BAJRAM 8-)
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

ammarc
Kontakt:

Post Postao/la ammarc » 27 nov 2009, 17:09

Mostar (RTM) - Iz Fudbalskog kluba (FK) Velež jutros su razgovarali sa Darkom Spalevićem, bivšim igračem Slavije i sada Olimpika, potvrđeno je za RTM.ba u Veležu. Naime, povratkom Abdulaha Ibrakovića za kormilo stručnog štaba Rođenih, započeli su razgovori na relaciji Uprava kluba i stručni štab, kojom prilikom je donesena odluka da se pokuša zadržati postojeći igrački kadar i osiguraju dodatna pojačanja. Jedno od tih pojačanja je i Spalević.

„Taj tip igrača bio bi pravo osvježenje za Velež. Iako je Velež dao najviše golova u Premijer ligi u jesenjem dijelu sezone, ipak je bilo situacija u kojima je nedostajao pravi golgeter", rekao je za RTM trener Veleža Abdulah Ibraković.

Saznajemo da je sportski direktor Veleža Sead Kajtaz već razgovarao sa Spalevićem.

Inače, ekipa se priprema za posljednje kolo u jesenjem dijelu Premijer lige, u kojem Velež gostuje u Modriči.

Abdulah Ibraković je izrazio nadu da će se posljednji događaji u Veležu pozitivno odraziti i utjecati na tim, te se nada i pozitivnom rezultatu u Modriči.

Većina ekipe je spremna za posljednje kolo, tačnije Ibraković ne može računati jedino na Majkića i Kadića zbog žutih kartona.
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC

Crveni_1922

Post Postao/la Crveni_1922 » 27 nov 2009, 23:09

ammarc je napisao/la:Mostar (RTM) - Iz Fudbalskog kluba (FK) Velež jutros su razgovarali sa Darkom Spalevićem, bivšim igračem Slavije i sada Olimpika, potvrđeno je za RTM.ba u Veležu. Naime, povratkom Abdulaha Ibrakovića za kormilo stručnog štaba Rođenih, započeli su razgovori na relaciji Uprava kluba i stručni štab, kojom prilikom je donesena odluka da se pokuša zadržati postojeći igrački kadar i osiguraju dodatna pojačanja. Jedno od tih pojačanja je i Spalević.

„Taj tip igrača bio bi pravo osvježenje za Velež. Iako je Velež dao najviše golova u Premijer ligi u jesenjem dijelu sezone, ipak je bilo situacija u kojima je nedostajao pravi golgeter", rekao je za RTM trener Veleža Abdulah Ibraković.

Saznajemo da je sportski direktor Veleža Sead Kajtaz već razgovarao sa Spalevićem.

Inače, ekipa se priprema za posljednje kolo u jesenjem dijelu Premijer lige, u kojem Velež gostuje u Modriči.

Abdulah Ibraković je izrazio nadu da će se posljednji događaji u Veležu pozitivno odraziti i utjecati na tim, te se nada i pozitivnom rezultatu u Modriči.

Većina ekipe je spremna za posljednje kolo, tačnije Ibraković ne može računati jedino na Majkića i Kadića zbog žutih kartona.

Ma kakav je on GOLGETER?? Samo zna iz penala dati gol ja neznam jeli dao i jedan gol za Olimpik ove sezone...ma nije on nikakvo pojacanje.....Pa sta je onda Dzafic koji je dao naj vise golova u PL do sada?? Zar on nije golgeter sta mu to fali?? Nekontam ove neke izjave....
I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 27 nov 2009, 23:26

To ti vjerojatno znači da će "utopiti" koga god stignu od igrača pa krpe rupe koje će se tek pojaviti. :D
PS: Sretan Bajram. Mora se prvo komšijama člestitati.

frenki
Kontakt:

Post Postao/la frenki » 27 nov 2009, 23:57

šta s modričom?
je li vakat vraćat bodove lanjske iz zadnjeg kola :mrgreen:

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 28 nov 2009, 00:15

Svim pripadnicima islamske vjeroispovijesti želim BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN!Da ga provedu u veselju i rahatluku
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Analic
Kontakt:

Post Postao/la Analic » 28 nov 2009, 00:40

frenki je napisao/la:šta s modričom?
Nema se šta vraćat. I Modriči i Veležu je odgovaralo neriješeno.

Niko nije htio rizikovati. Na kraju se je sve završilo kako je trebalo i Orašje je pošteno ispalo. Oni su mogli samo nezasluženo opstati.

Matematika ti nije jača strana. Kakve bodove da vraćamo kada smo uzeli samo jedan bod :mrgreen:

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 28 nov 2009, 03:20

Barney Stinson je napisao/la:svim navijačima Veleža koji slave sretan Bajram!
...Život za Široki...

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 28 nov 2009, 07:48

Hvala za cestitke povodom Bajrama, Respect..

Ovo za Spalevica, ja bih bio odusevljen kada bi dosao u nase redove, daj Boze. Ne zanima me sta je radio prije i na koji nacin, nasa stranka, nasa religija je Velez, a ako se on ne znao sa time pomiriti, i ukoliko bi napravio ispad kao prije, pa vidjeli smo kako su kaznjeni nasi glavni igraci ove sezone, sto bi njega mimoislo. Ja mu se iskreno nadam :D
Support Velez, It's logical! ★

frenki
Kontakt:

Post Postao/la frenki » 28 nov 2009, 13:06

Analic je napisao/la:
frenki je napisao/la:šta s modričom?
Nema se šta vraćat. I Modriči i Veležu je odgovaralo neriješeno.

Niko nije htio rizikovati. Na kraju se je sve završilo kako je trebalo i Orašje je pošteno ispalo. Oni su mogli samo nezasluženo opstati.

Matematika ti nije jača strana. Kakve bodove da vraćamo kada smo uzeli samo jedan bod :mrgreen:
ih, u našoj čuvenoj ligi "spontano" odigrali 1-1..e, ja im ne vjerujem...a za velež navijam...pasivno...zbog stanja u našem fudbalu...
haj nek se velež zajebe pa opet remizira il dobije...čisto sumnjam...imaju sjajnu priliku i motiv da demantuju sve...

jesam, zezno sam se u računici
mislio sam na utakmicu kad velež bude domaćin, na proljeće...hmm, a to će bit zadnje kolo, vjerovatno neće trebat modriči...pa neće ni tražit onaj bod, do idućeg prvenstva :mrgreen:

hajde, vidjećemo

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 28 nov 2009, 18:18

Sretno sutra na gostovanju u Modriči,iako taj klub fakat nikad se ne zna ,Modričani znaju bit opasni turbo ;)
Nadam se da će sve to dobro proć,i da Velež mora pokupit nove bodove.
Sretno R.A,go,go!
Fi hajati.
GO Bosno.

Analic
Kontakt:

Post Postao/la Analic » 29 nov 2009, 00:47

frenki je napisao/la: ih, u našoj čuvenoj ligi "spontano" odigrali 1-1..e, ja im ne vjerujem...a za velež navijam...pasivno...zbog stanja u našem fudbalu...
haj nek se velež zajebe pa opet remizira il dobije...čisto sumnjam...imaju sjajnu priliku i motiv da demantuju sve...
Hehe. Ja nigdje i nisam naveo da je bilo "spontano". Nemoj mi stavljati riječi u usta. Ja sam samo napisao da je objema ekipama odgovarao remi za siguran opstanak i da zato ne moramo nista vracati.

frenki je napisao/la: jesam, zezno sam se u računici
mislio sam na utakmicu kad velež bude domaćin, na proljeće...hmm, a to će bit zadnje kolo, vjerovatno neće trebat modriči...pa neće ni tražit onaj bod, do idućeg prvenstva :mrgreen:

hajde, vidjećemo
Sad se vadiš, ali nebitno

Ajdin_RA81
Kontakt:

Post Postao/la Ajdin_RA81 » 29 nov 2009, 15:18

MODRICA-VELEZ 1-1 :D :D :D :D

frenki
Kontakt:

Post Postao/la frenki » 29 nov 2009, 16:16

oppss, demantovaše nevjerne tome :D

haj valja,
evropa je još u igri...samo da na zimu ne bude odlazaka, vidim jagma za džafićem i osmanagićem...

adisg
Kontakt:

Post Postao/la adisg » 29 nov 2009, 16:59

frenki je napisao/la:oppss, demantovaše nevjerne tome :D

haj valja,
evropa je još u igri...samo da na zimu ne bude odlazaka, vidim jagma za džafićem i osmanagićem...
Ma moramo skontati, da ako odu uzmemo kvalitetne zamjene. Ukoliko je Spalevic u igri, mogao bi , opet kazem ne daj boze, mijenjati Dzafu, ali molim Boga da ostanemo na okupu.
Sta je s Kodrom i Kazazicem, s njima bi pravo dobili na sirini.
Steta bi bilo da mali Amer ode, ali po meni mu je bolje da ostane u Velezu do kraja sezone, bez da ide po svaku cijenu, jer za njega je neka jaka evropska liga.
Danas bi bilo dobro da Sarajevo remizira a Zrinjski dobije, kako ne bi Siroki puno pobjegao.
Mislim da ni druge ekipe nece ostati imune na odlaske najboljih igraca, tako da je ocekivati da i Skoro iz Sarajeva ode.......

emir987
Kontakt:

Post Postao/la emir987 » 29 nov 2009, 19:17

adisg je napisao/la:
frenki je napisao/la:oppss, demantovaše nevjerne tome :D

haj valja,
Ma moramo skontati, da ako odu uzmemo kvalitetne zamjene. Ukoliko je Spalevic u igri, mogao bi , opet kazem ne daj boze, mijenjati Dzafu, ali molim Boga da ostanemo na okupu.
Sta je s Kodrom i Kazazicem, s njima bi pravo dobili na sirini.
Steta bi bilo da mali Amer ode, ali po meni mu je bolje da ostane u Velezu do kraja sezone, bez da ide po svaku cijenu, jer za njega je neka jaka evropska liga.
Danas bi bilo dobro da Sarajevo remizira a Zrinjski dobije, kako ne bi Siroki puno pobjegao.
Mislim da ni druge ekipe nece ostati imune na odlaske najboljih igraca, tako da je ocekivati da i Skoro iz Sarajeva ode.......
Pa nisi valjda ozbiljan da sa Kazazicem dobijemo na sirini??? A sto se tice ostajanja igraca na okupu, koliko sam ja cuo Abdulah je ostao pod uslovom da se ekipa ne rasproda, znaci nadat je se dobrom. Uostalom, sto bi bilo lose da Spalevic zamjeni Mrkvu, ne vjerujem da ce mijenjati Dzafu.
Optimista vjeruje da živimo u najboljem od svih mogućih svjetova. Pesimista se plaši da je to istina.

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 29 nov 2009, 21:12

Pitanje za malo starije forumase (moze i mladje ako znaju :lol: )
Sjecali se itko Nezira Čelikovića ?
Imali ko kakav materijal ili sliku ?

Znam da sam ofulao temu ali ovo samo Mostarci,Zenicani i raja iz Banja Luke zna ;)
A C A B !

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 29 nov 2009, 21:23

Dobro smo odigrali gore, bod ko kuca, normala :D

Hvala gradicu Modrici :) te fudbalskom klubu FK Modrica Maksima na korektnom prijemu i sucima na dobrom sudjenju, uglavnom :D :D

Odlicna polusezona za nama, ja prezadovoljan..
Support Velez, It's logical! ★

senoRA
Kontakt:

Post Postao/la senoRA » 29 nov 2009, 21:27

Emir_ZENICA je napisao/la:Pitanje za malo starije forumase (moze i mladje ako znaju :lol: )
Sjecali se itko Nezira Čelikovića ?
Imali ko kakav materijal ili sliku ?

Znam da sam ofulao temu ali ovo samo Mostarci,Zenicani i raja iz Banja Luke zna ;)
mislis na onog skakaca il sam pogrijesio??'

senoRA
Kontakt:

Post Postao/la senoRA » 29 nov 2009, 22:28

jesam li ja lood il ovaj spker na Bht grijesi kazem ibrakovic nakon utakmice u modrici podnio nepozivu ostavku

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.