Bit ce krilo, opusteno ljozee
Gledaj i u Hrvatskoj pune tribine, samo kod nas ne moze
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Bit ce krilo, opusteno ljozee
Nesto slicno, ni ja nisam siguran sta zapravo radi, neka kombinacija gurua, motivational speakera, life coacha itd.
Ma nema kod nas do sljedeće godine. Pumpaju se zaraženi, ne bi li se izbori odgodili, tako da će to uticati i na ovu odluku..
Za CG i menadžerima me podsjeti na jednu diskusiju s virtualom prije 3 godine. Tj. zašto mi u BiH nemamo jake menadžerske agencije, a Mogren iz CG lige proda Bakića za tri miliona eura u Fiorentinu, Grbića za preko milion eura u Olimpijakos itd. Imate ovdje, dosta interesantnih stvari pogotovo za CG ligu je napisao @virtual. Dobra tema za obradit:Manijakdolopate je napisao/la: ↑11 jul 2020, 23:18Za igrače iz Crne Gore se ne palite, jedan BH menadžer je uletio kod njih na tržište, pa ide dizanje cijena.
Zrinjski, Gošk, Tošk, Slaven itd.
Očekujte uskoro "Napadač koji se povezivao sa Željezničarom, ipak potpisuje za _________ "
Da ispada da nam neko krade igrace, jeftino, djetinjasto.
Moro bi i sebe analizirat onda
Ima ovako da ti budeRobust je napisao/la: ↑12 jul 2020, 00:01
malo tko ce se upustiti o tome da pise clanak kad se mora dotaci profu jes da nisu ni u srbiji cg il hrvatskoj cvjecke po tom pitanju al profi niko ne moze na crtu gledaj ti garda kaisa pravi modni macak
sad kad mi se javi u pp da mi sve po spisku kaze hahahha![]()

Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987 i 33 gosta.