FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ne svidja se svakom sve isto. Npr. neko neku obicnu majicu nece kupiti jer nije njegov fazon i nije mu nesto na oko, a mi se bas ona svidja i kupit cu je. Sve je to do fazona i ukusa koji ima ta osoba. Nista strasno ako se nekom ne svidja. Hvala Bogu ima bruku modela pa moze svako odabrati sta mu se svidja.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- avalPacidoroP
- Kontakt:
@ljozee ma kod džokola na balkon 

MoRemol stati svi? Imas li kakvu stelu?

- avalPacidoroP
- Kontakt:
A da malo izbjegnemo istinu pa kazemo da je to prijateljska jer on ne prati prijateljske? Odmah ce otpasti iz planova.avalPacidoroP je napisao/la: ↑13 jul 2020, 17:28Ako Dela dođe povest će sa sobom bar deset žena.
Moramo mu korpu uvalit nekako![]()

Pa dan danas raja svršava na one prve Umbro dresove,što su oni momci ko dizajnirali,a dres odron odrona što se kvaliteta tiče,igrači se čak žalili,ovaj zadnji je izgledom i kvalitetom daleko bolji.
Svako ima svoj ukus,džaba
Svako ima svoj ukus,džaba
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Upravo tako. Hvala Bogu pa sad skoro u svakoj sedmici bude bar jedan novi model majice, duksa sta god i moze se izabrati po svom ukusu. Nista strasno ako se jedan model nekom ne svidja. Problem bi bio da je to jedan jedini model pa da nemas izbora ovako nista strasno.
A možda je i do pulena koji reklamiraju odjevni predmet.
Babuka pronosao majicu,puklo sve u dva dana

Babuka pronosao majicu,puklo sve u dva dana

MIGRANTI iz METROPOLE!
Kad smo vec kod tih majica jucer cini mi se Fan Shop je objavio da su na stanju opet, novi kontingent. Pa, eto, ako se nekom svidja bas taj model da zna. 

Bio prije par dana, velikih brojeva nema ni na mapi. Ne samo tih majica već većine stvari, sve prodato. Morao štelu povuć.

I što imam želju od macrona polo majice, bar ovu što sam vidio, top. Inače koliko sam skužio, oprema je iz tri dijela, casual, trening i utakmica.
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
-
- Kontakt:
@LjoZee u koliko je trening?
- MocMahale444
Nista od nas, mozda da nas kupi neki arap kojem je dosadilo gledati trke konja.
Ovako smo donji s polovnjacima (cast Štilicu).
U Europi ces gubiti od nekih tockonja. Ovdje od seoskih ekipa.
Nista od nas.
Ovako smo donji s polovnjacima (cast Štilicu).
U Europi ces gubiti od nekih tockonja. Ovdje od seoskih ekipa.
Nista od nas.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- lijevapolutka
- Kontakt:
Iskreno Plavac87 malo mi je ova majica 'jeftina'. Treba brate naći dizajnera da uradi par komada al ono vrhunski. Ovo se sve nešto svodi na krila i stadion. Da znam to raditi sam bi im ponudio i uradio dizajn. Al kako kažu svaka roba ima svog kupca
moSa ljoŽe
-
- Kontakt:
Ma nema veze. Kad budes mogao nije frka.Bajramovic1999 je napisao/la: ↑13 jul 2020, 18:09Necu moc brate, odoh s jaranom na bilijar
Iducih dana cu moci, bit ce i izvjestaj![]()

- StrikeWarzone
- Kontakt:
Ne vidim poentu pravljenja majica u fazonu stadiona. Hoces da negdje pronosas majicu u drugim.dijelovima drzave veze ljudi nemaju dje je i sta je Grbavica, kao da nosis majicu iz Azela. Daj furku oko brojeva slova grba kluba. Planut ce sve.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
lijevapolutka je napisao/la: ↑13 jul 2020, 18:08Iskreno Plavac87 malo mi je ova majica 'jeftina'. Treba brate naći dizajnera da uradi par komada al ono vrhunski. Ovo se sve nešto svodi na krila i stadion. Da znam to raditi sam bi im ponudio i uradio dizajn. Al kako kažu svaka roba ima svog kupca
Ma razumijem ali fakat rade extra posao, svako desetak dana nova ponuda. Ima za svakoga. Evo @Striku se ne sviđa stadion, isto tako i meni ali imamo polo, otkidaju. Ja imam tri takve, ne skidam ih a ovakve i ne nosam, samo po kući.
Svi bi mi nešto, sad malo ovako, malo onako.

Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Neka ima svega u fanshopu. Pisao sam vec, kada je bila nagradna igra, olovke nije bilo u fanshopu. Ove zadnje majice su bile beton, zubandan, 8 titula na terenu, fantazija. Ni meni ova od danas nije neka pljacka ali sta, samo nek ide nek se ima sta kupovati.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Bilo bi cool ako Zelju ubace u Fifi 21. Imali neko u klubu koji je za to odgovoran, mislim na promovisanje kluba?
Zeljeznicar za zivot cijeli!
Trenutno korisnika/ca: drzgemboadislic, Firebase, Lekqqq1921, Orvel, Paromlinac, Vanja8 i 49 gostiju.