Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

raul-zakon
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la raul-zakon » 27 sep 2012, 00:01

D10S je napisao/la:
raul-zakon je napisao/la: Ova tema zbog pojedinaca već sad ne liči ninašta i ne treba joj još da je neki padobranac zapali vrtičkim provokacijama.
Neka zapali. Nije me toliko briga, i onako ce kao i svaki prethodni put bit nasamaran. MandraXu se i dalje crveni lice od samara koje je popio diskutujuci na ovoj temi.
Pod "padobranac" sam mislio na tebe, a pd "vrtićka provokacija" sam mislio, pogađaš, opet na tebe, jer ti stvarno ne treba da, ničim izazvan, na temi Svetog kluba spominješ druge klubove, i to u vidu provokacije.

Admin je već otvorio temu za takvu vrstu diskusije. Nisam admin, niti moderator, ali dajte nastojte da na temi Real Madrida pišete samo i isključivo o Real Madridu, a o drugim ekipama na njihovim temama, osim kada je neka od njih protivnik Realu u utakmici koja slijedi.

Tako bismo, koliko-toliko, sačuvali ovu temu, koja već ima status jedne od najgorih na foruumu, od off topica...
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 27 sep 2012, 00:11

Boli me dzon iskreno kakav status ima ova tema na forumu. Meni je dusa vidjet kad se cules nadje uvrijedjen, a dodje ovdje odgovori nesto, pa kasnije bude nasamaran i ode sa teme podvijenog repa. Za diskusije o Real Madridu, diskutujem na forumu Real Madrida na kojemu se na dan napise sto puta vise postova nego na ovoj temi i gdje pricamo o svemu unutar momcadi pa do legendi, ovdje je to prepovrsno za neku ozbiljniju diskusiju.
Yebes temu bez konflikta gdje se ne mozes fino zabavit. Da bi ova tema postala ozbiljna, na njoj treba biti ozbiljnih forumasa, ozbiljnih trolera i ozbiljnih protumisljenika, a ne djecurlije koja nikada u svome zivotu nisu cula za Di Stefana. Ovdje toga nema, stoga ce ova tema zauvijek biti medju najlosije rangiranima na forumu jer uglavnom na njoj pisu balavurdija od koje nemas sta zanimljivo procitati, a nije ti ni zanimljivo na tom nivou diskutovat nekim kojemu su argumenti toliko jadni da mu moras reci da je glup. Zasto je tolika razlika izmedju teme Bayerna i Reala na ovom forumu? Zato sto na Bayernovoj temi pisu ozbiljni forumasi i diskusija je odlicna, dok to ovdje nije slucaj.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 27 sep 2012, 00:23

Haha :lol: :lol: :mrgreen: , a kako ce biti dobra diskusija kad sam pišeš da ti je duša doci na ovaj samo da bi provocirao culese, gledati podvijene repove,nešto cigani, sakupljaci željeza, bla bla bla po hiljaditi put ponovljena fraza... mislim, nidje veze.
Kaže Portillo iz cista mira: Alba ce biti igrac kojeg ce hejtati narednih godina :lol: :lol: niti objašnjenja, niti logike, ništa... onko samo iz cista mira ce covjeka hejtati i to još to podjeli sa rajom po forumu :mrgreen: :lol: i onda se cudimo kako su druge teme ozbiljnije, što su ove teme na pdf Primera postala kupusare i infantilna šprdnja, što onda Arena uleti ko paraglajder sa svojim nebulozama i slicno....e jbg, nemojte se cuditi kasnije ;)

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 27 sep 2012, 00:30

D10S je napisao/la:Boli me dzon iskreno kakav status ima ova tema na forumu. Meni je dusa vidjet kad se cules nadje uvrijedjen, a dodje ovdje odgovori nesto, pa kasnije bude nasamaran i ode sa teme podvijenog repa. Za diskusije o Real Madridu, diskutujem na forumu Real Madrida na kojemu se na dan napise sto puta vise postova nego na ovoj temi i gdje pricamo o svemu unutar momcadi pa do legendi, ovdje je to prepovrsno za neku ozbiljniju diskusiju.
Yebes temu bez konflikta gdje se ne mozes fino zabavit. Da bi ova tema postala ozbiljna, na njoj treba biti ozbiljnih forumasa, ozbiljnih trolera i ozbiljnih protumisljenika, a ne djecurlije koja nikada u svome zivotu nisu cula za Di Stefana. Ovdje toga nema, stoga ce ova tema zauvijek biti medju najlosije rangiranima na forumu jer uglavnom na njoj pisu balavurdija od koje nemas sta zanimljivo procitati, a nije ti ni zanimljivo na tom nivou diskutovat nekim kojemu su argumenti toliko jadni da mu moras reci da je glup. Zasto je tolika razlika izmedju teme Bayerna i Reala na ovom forumu? Zato sto na Bayernovoj temi pisu ozbiljni forumasi i diskusija je odlicna, dok to ovdje nije slucaj.
Jarane, ako je tebi užitak da se posvađaš sa nekim i da ga, kako ti kažeš našamaraš, s tobom nešto debelo nije uredu, a iz ovog što sam pročitao mogu ti samo reći/napisati: ti ne voliš Real, ti mrziš Barcu...

I da, tolika razlika između tema Reala i Bayerna jeste zbog balavurdije i zbog, da se što kulturnije izrazim, malo manje inteligentnih ljudi, upravu si, ali tamo spadaš i ti, jer si, zajedno s njima, u prvom safu provokatora i trollova na ovoj temi.

Ovo je zadnji off topic s moje strane na ovoj temi, odsad ovdje pišem SAMO I ISKLJUČIVO o svom voljenom klubu.

HALA MADRID ! svim normalnim navijačima Reala na forumu.
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

HALA MADRID !

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 27 sep 2012, 00:33

raul-zakon je napisao/la:
D10S je napisao/la:Boli me dzon iskreno kakav status ima ova tema na forumu. Meni je dusa vidjet kad se cules nadje uvrijedjen, a dodje ovdje odgovori nesto, pa kasnije bude nasamaran i ode sa teme podvijenog repa. Za diskusije o Real Madridu, diskutujem na forumu Real Madrida na kojemu se na dan napise sto puta vise postova nego na ovoj temi i gdje pricamo o svemu unutar momcadi pa do legendi, ovdje je to prepovrsno za neku ozbiljniju diskusiju.
Jarane, ako je tebi užitak da se posvađaš sa nekim i da ga, kako ti kažeš našamaraš, s tobom nešto debelo nije uredu, a iz ovog što sam pročitao mogu ti samo reći/napisati: ti ne voliš Real, ti mrziš Barcu...

I da, tolika razlika između tema Reala i Bayerna jeste zbog balavurdije i zbog, da se što kulturnije izrazim, malo manje inteligentnih ljudi, upravu si, ali tamo spadaš i ti, jer si, zajedno s njima, u prvom safu provokatora i trollova na ovoj temi.

Ovo je zadnji off topic s moje strane na ovoj temi, odsad ovdje pišem SAMO I ISKLJUČIVO o svom voljenom klubu.

HALA MADRID ! svim normalnim navijačima Reala na forumu.
+1 isto vrijedi za one s druge strane koji su @D1OS-ovog' mišljenja!
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 27 sep 2012, 00:45

@p!p!t@

Pa on upravo radi ovo iz tvog potpisa; voli nešto iz mržnje prema nečemu. ;) :roll:

EDIT: Da ne bude off topic, pošto sam rekao da to više neću raditi, jel' ima neko sve golove s utakmice, da pogledam još jednom?

HALA MADRID !

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 27 sep 2012, 10:18

Vas dvojica griješite ,upravo tjerate vodu na mlin culesima ,pdf-Madrid je u rasulu zbog razjedinjosti članova od kojih 2/3 posta uvlačeći se u pakšu culesima koji su trenutno brojniji ovdje.
Nije ovo prvi puta da pravi madridiste budu napadani na forumu a kad ludjaci i frustre ovdje trollaju nigje nikog da ih odhebe ko recimo na pdf-u Juve il Bayern.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 27 sep 2012, 10:37

madridist je napisao/la:Vas dvojica griješite ,upravo tjerate vodu na mlin culesima ,pdf-Madrid je u rasulu zbog razjedinjosti članova od kojih 2/3 posta uvlačeći se u pakšu culesima koji su trenutno brojniji ovdje.
Nije ovo prvi puta da pravi madridiste budu napadani na forumu a kad ludjaci i frustre ovdje trollaju nigje nikog da ih odhebe ko recimo na pdf-u Juve il Bayern.
Jel ti mislis da samo vi imate dobre forumase, tj. ovi koji vole Real da su samo oni dobri forumasi, ne napadaju itd? Pa svugdje imas one normalne koji vole klub i one nenormalne koji samo zele da provociraju. O kakvoj ujedinjenosti govoris? Da ako neko kaze culesi glupi, cigani, cergarosi, skupljaci zeljeza, da svi idu i govore culesi glupi i sve to, bez obzira sto imaju drugo misljenje o tome? Sto se tice ludjaka, pogledaj sta ludjaci s tvoje strane rade na temi Barce, pa ces mozda skontati da nisu samo odredjeni simpatizeri Barce provokatori.
Sto se tice kvalitetnih forumasa ovdje, ok, ima ih i realnih, ima ih i koji vole klub, ali ima i likova koji dodju i kazu samo Barca ovo Barca ono, rasturit cemo ih, Lessi, bla bla bla, ali naravno simpatise Real i on je dobar forumas, bez obzira sto mu je post na nivou posta kojeg malo iskusniji majmun iz ZOO moze da otkuca kitom ako mu stavis tastaturu "na dohvat ruke".
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 27 sep 2012, 10:48

mislim upravo što sam napisao.Ni jedna riječ nije bila upućena tebi ili protiv tebe il bilo kojeg culesa na forumu,konstatovao sam samo da je pdf-Madrid u rasulu i razjedinjen za razliku od Juvea il Bayerna,
Don Alfredo Di Stefano

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 27 sep 2012, 10:52

madridist je napisao/la:mislim upravo što sam napisao.Ni jedna riječ nije bila upućena tebi ili protiv tebe il bilo kojeg culesa na forumu,konstatovao sam samo da je pdf-Madrid u rasulu i razjedinjen za razliku od Juvea il Bayerna,
Pa zato sto kod njih nemas ljude/djecu kao ovdje i na temi Barce, gdje se ljudi kao mrze nesto, pljuju, za vratove bi se hvatali da ikako mogu preko monitora. Neko dodje zatrola ovi **** ignorisu i to je to. Dok ovdje na ove dvije teme imas ljude koji konstantno pljuju i provociraju "onu drugu stranu" i zaboravljaju da su tu jer gotive taj klub, a nisu tu da bi prcali onaj drugi. To je razlika, a ne sto su po tvom misljenju Realovci razjedinjeni i culesi glupi i isfrustrirani.

Mes Que Un Club!

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 27 sep 2012, 10:57

e hebiga sad,
lijepo sam napisao da su za mene oni koji trollaju ovdje na pdf-u Madrid ludjaci i frustre a ne svi navijači Barcelone, nemoj me pogrešno citirat a za razjedinjenost pdf-a Madrid-očigledno je da nešto ne štima .
Don Alfredo Di Stefano

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 27 sep 2012, 11:01

madridist je napisao/la:e hebiga sad,
lijepo sam napisao da su za mene oni koji trollaju ovdje na pdf-u Madrid ludjaci i frustre a ne svi navijači Barcelone, nemoj me pogrešno citirat a za razjedinjenost pdf-a Madrid-očigledno je da nešto ne štima .
Pa brate imas ludjaka i ovdje koji idu napadaju na pdf-u Barce, treba reci i za njih da su isti, a ne samo culesi. Pogledaj sta Portillo radi po temi Barce, a on kao dobar forumas, ma nema, strasan je. To je smijesno, jedne se pljuje jer trolaju, a drugi su dobri forumasi iako trolaju i pisu gluposti.

Mes Que Un Club!

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 27 sep 2012, 11:02

ne znam oko čega se nas dvojica sporimo?
Don Alfredo Di Stefano

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 27 sep 2012, 11:07

madridist je napisao/la:ne znam oko čega se nas dvojica sporimo?
Napadas "ludjake" koji trolaju iz "redova Culesa" dok zelis ujedinjenje kada neko napadne Portilla, koji je isti samo u "drugoj boji". Simpatizeri Reala osude sta radi Portillo, da bi ti dosao i rekao da ga ne napadaju, da treba da vlada ujedinjenje. Ne mozes jedne pljuvati a druge braniti. Budala je budala, ma kako da je obojena.

Mes Que Un Club!

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 27 sep 2012, 11:15

Ne znam zaista koji je problem,od tebe nisam tražio prodike,
ti ako onog arena,il ovog larisu možeš uporedit i sa jednim madridistom onda ga hebi
a to što se ja ne slažem sa pipitom i raulom u vezi D10S nema nikakve veze sa culesima,ako ti smeta nečiji post prijavi ga i tačka a postanje ove dvojice bisera je unikatno za cijeli forum .
Don Alfredo Di Stefano

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 27 sep 2012, 11:42

madridist je napisao/la:Ne znam zaista koji je problem,od tebe nisam tražio prodike,
ti ako onog arena,il ovog larisu možeš uporedit i sa jednim madridistom onda ga hebi
a to što se ja ne slažem sa pipitom i raulom u vezi D10S nema nikakve veze sa culesima,ako ti smeta nečiji post prijavi ga i tačka a postanje ove dvojice bisera je unikatno za cijeli forum .
Mogu se itekako porediti, samo sto ne zelis da vidis to brate. Znam ja da nema veze sa Culesima to sto se ne slazes sa Pipitom i Raulom, ali smijesno mi je bilo da napadas one koji trolaju iz redova Culesa, dok trazis da se ovog brani, a da ga se ne napada, tj. da se opravda i podrzi trolanje Portilla. Ne smeta mi niciji post, nego mi je bilo cudno i smijesno da ti kao protivnik onih koji provociraju, trazis da se brani jedan provokator, znaci samo to.

Mes Que Un Club!

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 27 sep 2012, 11:46

madridist je napisao/la:Vas dvojica griješite ,upravo tjerate vodu na mlin culesima ,pdf-Madrid je u rasulu zbog razjedinjosti članova od kojih 2/3 posta uvlačeći se u pakšu culesima koji su trenutno brojniji ovdje.
Nema tu nikakvog' uvlačenja il' nečeg' sličnog'. Rekao sam da svi koji su @D1os-ovog' mišljenja ili ti oni koji "vole nešto iz mržnje prema nečemu" su ljudi koji za mene lično nisu dobri i ne želim da razgovaram sa istim. Dakle tako je i za trollere koji dođu na ovu temu, i za one koji jedva čekaju da se zakače sa istim, kako bi se takoreći spuštali i što bolje hakali. Iste uvijek zaobilazim u širokom krugu, dovoljno sam devrio sa istima.
Ja te ljude ne mogu trpiti, razumijem s vremena na vrijeme koju šalu prosuti, al' da konstantno hakaš nekoga ili nešto dovoljno pokazuje tvoju opsjednutost istim. Toliko od mene...
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 27 sep 2012, 12:04

Ma riješenje je jednostavno :mrgreen: moramo se pobiti ko ljudi da se to riješi kako treba :P :lol: a ne ovako ujedanje iza tastature i monitora :mrgreen:

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 27 sep 2012, 12:06

ripper je napisao/la:Ma riješenje je jednostavno :mrgreen: moramo se pobiti ko ljudi da se to riješi kako treba :P :lol: a ne ovako ujedanje iza tastature i monitora :mrgreen:
Jašta samo na šake, najlakše je biti net huligan. :mrgreen:

Btw. vidim Kaka sinoć i dupetom gol postigao. :mrgreen:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 27 sep 2012, 12:12

I šta ima još ? :mrgreen:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.